FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 " Hmm? a poczekam i posłucham może coś ciekawego powie haha" - pomyślałam i czekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Pomimo oczekiwania niczego nie usłyszałaś po za spokojnym oddechem Dark. Diablica odpoczywała i myślała. Czas mijał i dalej nic się nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 " ehh dobra wychodzę... a może ją uszczypnę w kopytko?" - spytałam samą siebie. Po chwili wychodziłam cicho i uszczypnęłam Dark w kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 - Aaa - krzyknęła Dark i zerwała się na równe kopyta. - Co Ty tu robisz? - spytała zdziwiona i odfrunęła od Ciebie. - Myślałam, że się kąpiesz... Dark wylądowała w bezpiecznej od Ciebie odległości i patrzyła lekko zdziwiona. - Teraz jak wyjdziesz, już Ci nie pomogę... Część gatki wzięłam na siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Miałam zniknąć nie? - spytałam. - Poza tym co jest tak źle? - dodałam. - Ja tam nic "złego" nie robiłam wiec... nie powinni się przyczepić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 - Czepili się i to ostro. Flame im też już nagadała... - odparła Dark i znowu się położyła. - Nie wiem jak teraz pójdziesz się myć, ale powodzenia. A i jeszcze jedno, nie bój się na mnie zwalać - dodała Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - To do zobaczenia... później... tak na pewno później... - powiedziałam i szłam do lazienki... w miedzy czasie obmyślałam plan jak i co powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 W zamyśleniu trafiłaś prosto na Frosta. Z wrażenia, aż przysiadłaś i spojrzałaś w górę. Frost patrzył na Ciebie surowo. - Witaj, a ja właśnie jeszcze szedłem do Dark. Ale ona chyba może poczekać, bo już swoje dostała - warknął. - Powiedz mi Lightie, często zaglądasz do Pani Sirachi? Bo Twoja wiedza na niektóre tematy wydaje się być zbyt duża jak na Twój wiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Emm... pierwszy raz byłam u tamtej pani... Bo Dark mnie tam zaprowadziła twierdząc że coś tam... zobaczyć czy coś... A ta wiedza na te tematy... cóż któregoś razu trafiłam na jakiś program "przyrodniczy" w telewizji... z nudów zaczęłam go oglądać... no i stąd to wiem... te kilka rzeczy... - powiedziałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Frost zmrużył oczy. - Tak się składa, że znalazłem u Ciebie gazetę, która nie powinna w ogóle być w Twoim pokoju. A programy, jak to je nazwałaś przyrodnicze, aż tak szczegółowej wiedzy nie podają - odparł Frost. - Po za tym, nie zwalaj wszystkiego na Dark. Może i jest ciekawska, ale to żałosne zwalać na kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Gazeta... a ta... cóż... nie wiem skąd się ona znalazła u mnie. Po prostu znalazłam ją na podłodze u mnie. Wierz lub nie tatku. I Nie zwalam wszystkiego na Dark... Ja też trochę zdenerwowałam panią saiche... ale nie chciałam tego... to było tak wymsknęło mi się... - mówiłam dalej jakbym się wstydziła tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 - Że niby nie wiesz skąd miałaś tą gazetę? Ciekawe... Koniec tematu, usłyszałem wystarczająco i raczej nic co by Cię usprawiedliwiało. Szlaban na telewizję i wychodzenie z domu - odparł groźnie Frost. - To na tyle, idź gdzie chciałaś, a ja idę jeszcze z Dark porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Jak tam sobie chcesz... - mruknęłam i poszłam do łazienki. " Mam gdzieś ten szlaban..." - pomyślałam i zamknęłam na "klucz" drzwi. "Hmm... gdzie ja mam te zabawkę... a wiem" - pomyślałam i wyciągnęłam ją...odkręciłam ciepła wodę niech się prysznic nagrzewa, po jakimś czasie weszłam do wanny, plus bez zastanowienia wsadziłam sobie w miejsce, - Auć... to zabolało... - mruknęłam, byłam zbyt bardzo sfrustrowana żeby o tym myśleć o tym bólu... zresztą poboli przestanie...Popchnęłam jeszcze dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Popychając dalej, poczułaś większy ból, ale i przyjemność. Takie drżenie było ciekawym doznaniem. Jednak Dark była w tym lepsza od tej zabawki. Teraz zapewne znów zbierała naganę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Po chwili zabawiania się tą zabawką postanowiłam wyjąć... tyle mi starczy na dziś... Wyjęłam z niemałą przyjemnością... przepłukałam... i schowałam pod głęboko pod wannę. Teraz przeszłam do właściwego mycia... zaczęłam się myć... Po paru minutach umyłam się cała zakręciłam wodę wzięłam ręcznik i wytarłam się szybko. Potem kierowałam się do swojego pokoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Kąpiel musiała Ci zabrać więcej czasu niż sądziłaś, bo z Twojego pokoju wychodziła właśnie Fire. Musiała być po rozmowie z Dark. Spojrzała na Ciebie z niesmakiem. - Jestem rozczarowana... - powiedziała i zaczęła Cię wymijać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Po prostu wszedłem po pokoju... za odzywkę pewnie bym oberwała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Gdy weszłaś do pokoju, Dark leżała na łóżku. - Upierdliwi co? - spytała. - Ja to się dopiero nasłuchałam, z racji iż mówiłam, że to wszystko moja wina. Ehh, czasem źle być małą klaczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - No co ty nie powiesz... - wymruczałam ironicznie. - Daj mi spokój... - dodałam. - Chciałabym być już dużą klaczką, nie rzucali by się o te "rzeczy"... - mruknęłam i przywaliłam głową o poduszkę. - Trzeba po prostu udawać głupia mała klacz która nie wie o "wielu" rzeczach bo to nie dopuszczalne na ten wiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Dark ścięła Cię wzrokiem. - Uważaj, czego sobie życzysz. Świat ma dziwne tendencje do płatania czasem figli - odparła z błyskiem w oku. - A co do czepiania się... To może po części mają racje? Chcą Cię przecież wychować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Może, ale wiem też, że nie mogę wspominać o nie oszukujmy się... ja ty nie możemy wspominać o se** bo to dla nas nie odpowiednie na ten wiek... ani innych niewygodnych rzeczach bo pomyśl jak bym miała tyle lat co flame to myślisz że by się przyczepili? Nie. - mruknęłam poważnie. - Czemu nie mogę być doroślejsza... - wymruczałam se pod nosem odwracając się bokiem na łóżku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Dark parsknęła śmiechem. - Lightie, oj Lightie. Do niej też się czepiają. Ty się nie bój. Im kucyk starszy tym bardziej świat się do niego przywala o wszystko - odparła rozbawiona Dark. - Wiem po sobie... Dark umilkła i zamknęła oczy. Leżała i miarowo oddychała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Ta... jasne... - mruknełam. - A walic to... ide do kompa... - mruknelam i otworzyłam se laptopa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Czułaś jak Dark odpowiada Ci jedynie spojrzeniem. Po chwili laptop się włączył i był gotowy do działania. - Ciekawe co z Moon - Dark rzuciła w przestrzeń swoje słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 - Teraz to mnie guzik obchodzi... - mruknęłam. Po chwili przeniosłam wzrok na ekran... co by tu zagrać... World of ponies... World of ponytanks... Leaguge of ponies... Left 4 Dead... a zagram se w Wopta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts