Ukeź Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 emili878 żoną Leviego? A kysz XD Ja nic nie poradzę, znajoma zaraziła mnie fazą na ten paring ;_; Jakby nie to, że siedziałam u niej praktycznie tydzień to pewnie by mi się nie udzieliło XD Ale uznaję ten paring tylko i wyłącznie, gdy Levi jest seme, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Levi x Eren? ... Jedyny pairing jaki uznaję to Sasha x Ziemniaki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ukeś nie jesteś sama z tym paringiem, jestem nienormalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ukeś nie jesteś sama z tym paringiem, jestem nienormalny Uznajesz.. Rivaille x Eren.. CZŁOWIEKU. ZOSTAŃ MOIM MĘŻEM ;___________; Kocham Cię ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Sorry mam dziewczynę już :3, ale jak chcesz może kiedyś < just joke >. O tyle ten parring jest fajny bo Levi fajnie wygląda w sukni ślubnej , może jak znajdę ten art to podrzucę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 To smutne :C XD E ale ja uznaje Rivaille jako seme, nie no proszę, Eren nie może dominować XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) No chyba że zamieni się w Tytana Levi i tak jest fajniejszy, tą swoją obsesją *.* Mam znalazłem :3 i jeszcze kilka fajnych, znalazłem tak na poczekaniu ;3 To Uwielbiam najbardziej I jeszcze fajna parodia : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6F3WyFYVj10 Edytowano Lipiec 26, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Eren zabije cie nie obchodzi mnie Mikasa oddawaj Leviego Ummm..... Fani Rivaille x Eren szykujcie sie na bolesna smierc kurde bede musiala popelnic samobojstwo... A tak w ogole przeszukujac konce internetu zostalam zabita przez ten link http://nyanyan.it//obrazek.php?163178 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Tak patrze na obrazki, czytam posty... - chyba już żałuję, że wszedłem do tego tematu ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 DiscorsBass zniszczona psychika? :c W necie jest pełno dziwnych rzeczy z SnK. Ale nie, Armin.. Jako.. Pico.. To mi rozwaliło mózg. A z innych dziwnych rzeczy.. Ukeź oglądał SnK ze znajomą i w pewnym momencie zgodnie zareagowałyśmy drąc się "TO BYŁ TYTAN BISZ!". Normalnie inna znajoma również to zauważyła. Przypadeg? Nie sondze. No bo serio.. Czy to nie jest bisz? XD To zalotne spojrzenie... Dobra, rozwala mi to psychikę, za dużo artów o tematyce Rivaille x Eren *U* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Te zalotne spojrzenie! Pixie dal by się zjeść, w końcu sam powiedział ze " Nie będę miał nic przeciwko jeśli zje mnie ładna pani tytan" A dla mnie ten tytan to kobita. Ty ze znajoma ja z kuzynem którego zaraziłam. Oczywiście zakończyło się tak ze on oglądał schowany za forteca pluszaków a ja tuz przy kompie z kechupem xD Ie oglądać obrazki z Levim Edytowano Lipiec 31, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nienawidzę stwierdzenia "Lol Armin idź do Boku no Pico" zabiję każdego kto tak powie... Also nie mam zielonego pojęcia jak się pisze Arminowe nazwisko. Widziałam już chyba z 10 wersji, ale nie wiem która jest poprawna xd Proponuję zejść z tematu "OMG LEVI <3 <3" i zmienić go na to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie-e xD za długo siedzę w internetach, aby takie rzeczy psychikę mi nadkruszały x) Tyle że tu spodziewałem się jakiejś normalnej dyskusji, a nie esencji internetów... nawet nie wiem, co powiedzieć! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Normalna dyskusja: to w jaki sposób Armin odwrócił uwagę tytanki kiedy był ranny. Serio, czy tylko ja zwracam uwagę na Armina i jego sposób myślenia logicznie nawet w obliczu śmierci? No dobra to jak nie chcecie dyskusji to wracajcie do oglądania yaoi z Levim i Erenem >.> Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Na pewno nie Flutteryay 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Yay, tak, chyba tylko Ty~ ^ ^ I co tu jest do dyskutowania? Zrobił to drąc się i rzucając, on chyba zawsze tak na siebie uwagę zwraca xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ja za Arminem ogólnie rzecz biorąc średnio przepadam, więc i dyskutować na temat jego działań średnio mi się chce, przykro mi. A DiscorsBass właściwie powiedział wszystko w tej kwestii xD Niestety należę do gatunku jarającego się Levim i Erenem jako paringiem, przykro mi bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Chyba prędzej Mikasa pójdzie z Jean'em na randkę niż zacznę shippować Erena i Leviego, przykro mi xd Ja jestem niestety jedyną na świecie samotną fangirl Armina. Śmiejcie się ile chcecie xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Delikatnie mówiąc nie przepadam za anime. Za namowami znajomych wielokrotnie próbowałam oglądać jakieś tytuły i jeśli ktoś się bardzo postara, to ciągle próbuję, ale nie przypadają mi do gustu, nie wiem dlaczego. No, ale jest Shingeki no Kyojin. Do tego nawet nikt mnie nie namawiał, po prostu na jakimś meecie ktoś, nie potrafiąc zapamiętać mojego imienia, ochrzcił mnie "Potato Girl", bo przypominałam mu z wyglądu Sashę (z trafnością tej analogii mogłabym się spierać, ale nie o to chodzi). Zapamiętałam ten motyw i któregoś popołudnia obejrzałam - spodziewając się, jak zwykle, skończenia po jednym-dwóch odcinkach. Potem nie pamiętam, co się działo, wiem tylko, że obecnie w każdą niedzielę niecierpliwie czekam na napisy, a seria została jedynym do tej pory anime, które naprawdę mi się spodobało. Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Salmonella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Jeśli dobrze kojarzę, to zmiana w tytana może mieć coś wspólnego z tym tajemniczym zastrzykiem od jego ojca... W ostatnim chapterze mangi dowiadujemy się, że inna osoba, która mogła zmieniać się w tytana, zabrałą tę moc jakiemuś porucznikowi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Wysyłam to każdemu, a sama słucham tego przez cały czas. Piękne ;___; Najpierw płakałam, potem dreszczyk grozy, a na koniec czysta epickość. Meh. http://www.youtube.com/watch?v=oPKYY73zezo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 A ja wam powiem coś strasznego. Petra nie żyje. A tak ogółem to nie wiem, czemu to aż tak bardzo załamuje ludzi. Marco było mi szkoda bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) /UP W sumie możesz mieć rację, ale i tak bardziej boli mnie ta śmierć, niż ta druga. (to usunięcie spoilerów ze zdania mnie wykończyło :I) Chcę następny odcinek i to w trybie natychmiastowym. Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 O Marco nikt nie wiedział dopóki nie umarł xD A tak poważnie... serio? Śmierć Marco, na którego nikt nie zwracał uwagi bardziej smutna od śmierci Petry, która powoli planowała ślub z Levim, jej zrzucone z wozu zwłoki (tylko w anime tak było)... serio? A ja tam czekam na 50 rozdział mangi. ON POWRÓÓCIŁ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 A ja ma takie pytanie, bo nie czytałem mangi. Czy historia w mandze ciągnie się dalej niż w anime? Chodzi mi o to czy jest szansa na powstanie kolejnego sezonu. Tylko bez spoilerów proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Tag, odcinek uśmiech to w mandze rozdział 31 a rozdziałów jest na razie 49 i wychodzą nowe (co miesiąc zdaje się). Ponadto wiem, na której akcji zakończy się anime i powiem, że na pewno tego tak nie zostawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się