pepeh Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=SDstt-j9qZc 46:20 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 Nie jest to do końca nawiązanie, ale fajna ciekawostka Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 W którymś opowiadaniu z serii "Koszmarny Karolek" Karolek urywa ogony plastikowym kucykom Damianka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) 3.12.2015 at 16:19 NiebieskieFrugo napisał: Fallout 4. Screen z filmiku. Nie jestem pewien czy to nawiązuje bezpośrednio do MLP (może być też rodzaj alkoholu), ale... Może, ale w Fallout 4 jest również "właz", który aż pęka w szwach od jasnych nawiązań do serialu. Edytowano Styczeń 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Kolejne lekkie nawiązania w falloucie 4 (Ten po prawej to Tivolt c:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) 49 minuty temu Rdzeniuch napisał: Kolejne lekkie nawiązania w falloucie 4 (Ten po prawej to Tivolt c:) Tivolta kiedyś oglądałem min. za grę Madmax. Mógłbyś podać z którego to odcinka? Chciałbym zobaczyć jego reakcję. Edytowano Styczeń 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 55 minut temu Lucas napisał: Tivolta kiedyś oglądałem min. za grę Madmax. Mógłbyś podać z którego to odcinka? Chciałbym zobaczyć jego reakcję. Ostatni odcinek z serii fallouta więc ostrzegam bo odkrywa jedno z zakończeń fallouta. https://www.youtube.com/watch?v=1WHEN5wo_7g Parę minut przed końcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Ja znam to : [emoji12] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 I to : 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 W aktualizacji Minecrafta na któryś prima aprilis w dzienniku zmian było napisane "Bats are now 20% cuter". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 2 godziny temu Chief napisał: Easter Eggs MLP w Fallout 4 https://www.youtube.com/watch?v=UgD_vkJEsUE Nie żebym coś mówił, ale wrzuciłem te odniesienie 17 godzin przed Tobą. Dlatego też na zaś proszę, aby weryfikować temat w celu eliminowania powtórzeń w swoich postach. Jest to jedynie z mojej strony rada. Możesz to dobrowolnie przyjąć lub nie. [Koniec offtopu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Co do tematu nawet znalazłem odniesienie do pucyków w Portalu 2. Sytuację wtedy można opisać następująco: Wheatly: There are your parents down there. Chell: I don't jump. Wheatly: There are escape elevator. Chell: Still I don't jump. Wheatly: Three portal devices. Chell: Still no jumping. Wheatly: PONY FARM! Jumps down!!! Get achievement She Saw it All Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) 5.13 - moment z nawiązaniem do bronies. Źle zaśpiewane intro :< Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Selenium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) 12 godziny temu Selenium napisał: Źle zaśpiewane intro :< Może, lecz z tego co się orientuję większość/połowa bronych nie cierpi/ignoruje właśnie intro. Ja może obejrzę intro raz na poczatek sezonu, później pomijam gdyż jest mi właściwie nie potrzebne, bo najważniejsze zmiany w nim są głównie ukazywane właśnie na starcie sezonu. Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) Sorry, ale muszę to wstawić (+18 wchodzisz na własne ryzyko): Spoiler CO TAM ROBI PINKIE PIE?! link Znalezione dzisiaj na gazeta.pl ... Edytowano Styczeń 20, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Podpinając się pod artykuł wyżej, który pochodzi z serwisu gazeta.pl jest napisane zdanie: Cytuj Ciekawie wygląda sytuacja w Rosji, gdzie absolutnym hitem stało się hasło „My Little pony” I to właśnie z stąd kucyk w grafice tematu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 42 minutes ago, Chief said: Podpinając się pod artykuł wyżej, który pochodzi z serwisu gazeta.pl jest napisane zdanie: I to właśnie z stąd kucyk w grafice tematu Dzięki, bo zrobiłem mały błąd, że nie przeczytałem artykułu zanim wstawiłem zdjęcie, ale dobra. Jest to dla mnie conajmniej straszne (jak nie przerażające) co ci Rosjanie robią z naszymi kucykami #KoniecOfftopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) 15 godzin temu MasterOfRainbows napisał: co ci Rosjanie robią z naszymi kucykami Tak jak Rosjanie upodobali sobie Pinkie Pie(Randomowość i ich specyficzne poczucie humoru), tak: Polacy - Fluttershy(Życzliwość i my z tego słyniemy) Francuzi - Rarity(Przede wszystkim moda) Amerykanie - Rainbow Dash(Awesome) I tak dalej... Bądź, co bądź, ale moim zdaniem to jest w miarę idealnie dopasowane kuców do narodowości. I nie ja tak ustaliłem, tylko tak się złożyło. #KoniecOfftopu Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 tak: Polacy - Fluttershy(Życzliwość i my z tego słyniemy:fluttershy5:) Ty tak na serio? Hahhahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 tak: Polacy - Fluttershy(Życzliwość i my z tego słyniemy:fluttershy5:) Ty tak na serio? Hahhahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 49 minuty temu Simplistic Invention napisał: Ty tak na serio? Hahhahaha. Na pewno bardziej jesteśmy życzliwi niż nie życzliwi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 godzinę temu Simplistic Invention napisał: Ty tak na serio? Hahhahaha. Ile razy ja słyszę od obcokrajowców, że życzliwość w nas cenią. Oczywiście życzliwość miałem na miarę ogółu Polaków, zawsze są wyjątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Dobra, mam dla was parę śmiesznych obrazków które nie miałem gdzie wstawić i jedno nawiązanie do mlp w grze na komórki. Gra nazywa się Monster Squad i jest tam ten oto alicorn: Spoiler Tyle jeśli chodzi o nawiązania (żeby nie robić offtopu). Teraz parę dziwnych obrazków: 1. To nie może być przypadek ... Spoiler PRZYPADEG? NIE SONDZE ... Dla ludzi którzy nie ogarnęli żartu: 69. 2. YT taki głupi Spoiler Ogólnie fajne zwierzątka ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 2:25 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Jest wersja X Menów, w której Xavier jest kucykiem (albo czymś być może wzorowanym na starszych generacjach MLP). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts