Lemuur Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Drodzy użytkownicy, wszyscy wiemy że Pinkamena jest samotna i potrzeba jej kogoś bliskiego. Nie zapominajmy jednak o nas samych, użytkownicy forum też potrzebują przyjaciół! Różowa klacz ma pana Skałkę, panią Mączkę i kilku innych towarzyszy. Jakich przyjaciół zaproponowalibyście hmm... Tarrethowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Takiego małego Imperatora z plasteliny. Posadzi go na tronie i będzie mu przynosił Tacos! Jak nie wiecie o co biega patrzajta na dół... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Lukinera, hehehe. Albo...nie wiem. Kogoś kto ma podobne zainteresowania, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 No cóż... Wcześniej rysował "sztukę nagiego ciała", więc może Sliver? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Oczywiście, że mnie xD. Razem przebijalibyśmy się desantowcami szturmowymi przez plugawe hordy solarnych lojalistów, zdrajców jedynej legalnej Pani Equestrii - Luny. Śmierć uzurpatorowi! [pogwizduje radośnie i chowa się w najbliższym bunkrze] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 25, 2012 Autor Share Napisano Marzec 25, 2012 Dobra... Tarr dzięki wam już nie będzie samotny! xD To teraz do kompletu... Na jakich przyjaciół waszym zdaniem zasługuje Lukiner? Zaznaczam, że rolę przyjaciela może odgrywać dosłownie wszystko, od żywych ludzi aż po wszelkiej maści przedmioty nieożywione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Lemuura. On jest uniwersalny:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Ja bym go zostawił samego w ciemnym pomieszczeniu. Mrok zostałby jego najlepszym przyjacielem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 mało oryginalnie dałbym mu pana deskę(z tej kreskówki, jak ona się nazywała?) Lemuur, jak tak będziesz szukał przyjaciół only dla adminów, to się w końcu na ciebie obrażą i Ci w końcu zamkną ten temat Wyluzuj... To dopiero 2 pierwsze osoby, admini na dobry start. No ale żeby cię uszczęśliwić pójdziesz na następny ogień Lemuur żartuję przecież, ale znasz chyba tą zasadę, że żeby być adminem powinno się nie grzeszyć poczuciem humoru , choć lepiej byście wtedy znaleźli mi jakichś fajnych przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Bobule, Deska była z Ed, Edd & Eddie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 26, 2012 Autor Share Napisano Marzec 26, 2012 Dobra... Coś cicho się zrobiło, tak więc kolejną osobą potrzebującą przyjaciół, jak obiecałem jest czepialski i czasem zrzędliwy Bobule! Co macie dla niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Lemuur! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Jak taki zrzędliwy to może ten smurf Maruda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Lemuur jak byk xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Ludzie mówią Lemuur, ściany mówią Hory... chyba posłucham ścian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Jak już ktoś tutaj wspomniał: Lemuur - przyjaciel uniwersalny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Lemuur, dobrze się dogadują, zwłaszcza w gazetce co widać po postach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 27, 2012 Autor Share Napisano Marzec 27, 2012 Heh, przyznam szczerze, że trochę mnie zaskoczyliście , no ale w sumie prawda. No to pora na kolejną osobę... Hmm... HoryPl ostatnio sporo narzekał na samotność co/kogo zaproponujecie dla niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Lemuur? Serio jestem aż tak uniwersalny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Ja bym widział Tarretha . Albo nawet samą Celestię! Godzina przebywania w obecności takiego... transcendentalnego bytu (?) by mu poprawiła humor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Tarreth, bez dwóch zdań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 No dobra, a kogo lub co tam macie dla naszego regenta, który dzielnie poświęca się odpowiadając na tony pytań w dziale o AJ... Mowa oczywiście o El Martinezie, przyda mu się wsparcie przyjaciół przy robocie! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Z tego co wiem to dobrze się dogaduje z Soczkiem @Down bobule Nawet ja czasami wpadam do nich na nocne maratony w trójkę Na ostatni odcinek czekaliśmy parę godzina na hd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 No jasne, że Soczek! Przecież ona go, cytuję, "loffcia"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Niech Tradycji stanie się zadość: Lemuur :3 Poza tym, dlatego, że wszędzie Cię pełno i chętnyś do pomocy, której, jak sam wspominałeś, Martinez potrzebuje : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts