Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Przyjaciel: Ogórek, nie pytajcie mnie czemu . Wróg: Boty reklamujące viagrę, a co xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Przyjaciel: eliza ^^ Wróg...eee...Płonące Piekła Stosy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 przyjaciel: Ta miła pani z kiosku. wróg: Zapałki(?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Przyjaciel: Każdy kto z sympatii przekręca jego nick. Wróg: Każdy kto przekręca jego nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 O rany, no to znowu mam zagwozdkę... Tisosie, jeżeli to czytasz, to wiedz, że jesteś bardzo wszechstronnym człowiekiem Do rzeczy! Przyjacielem Tisosa zostaje... *ene due...* Chrysal! Yea! A co do wroga... Robimy małą fuzję, wyliczanie, przekształcenie, ziemniak... Ogień! (zapałki plus stosy) Gratulujemy Tisoskowi! No dobra, teraz było lepiej. Kontynuujemy! Poszukajcie teraz kogoś dla... Niklasa! Odpalajcie mózgi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Przyjaciel: Jakiś program graficzny lub muzyczny Wróg: Hejci wszelkiej muzyki elektronicznej (w tym utworów Niklasa). PS. Please me next Nie ma problemu! : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Przyjaciel: TechnoKuc Wróg: Każdy lamus w Haxballu (jak ja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Przyjaciel: Kirara Wróg: Wrogiem będą szwaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Przyjaciel: bóg muzyki wróg:hejterzy dobrej muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Przyjaciel: Kira. Wróg: Bob, bo nietolerancyjny muzycznie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ufff, udało Wam się, przy okazji ułatwiliście mi robotę... A więc- Przyjacielem... ółką... Niklasa zostaje- Kirara! Brawa dla Niklasa! Ale, ale, nie wolno nam zapomnieć też o wrogu! A jest nim... Są nimi... Hejterzy dobrej muzyki! (Oj, to masz z kim walczyć, Niklasie!) Nie zmniejszamy tempa! Naszą następną ofiarą... następnym klientem zostaje, zgodnie z życzeniem, Porter! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Przyjaciel: skrzydlata lama (sam jest lamą, jakich mało, więc doszedłby z nią do porozumienia ), zaczarowany bakłażan, różowy słoń z mojego zeszytu, ja. Wrodzy wrogowie: źli korektorzy nie przyjmujący pierwotnych wersji jego artykułów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Przyjaciele: Wszyscy portierzy na Świecie Wrogowie: Wszyscy, którzy robią inaczej niż on by to chciał No i przeciwnicy Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Przyjaciele : wszyscy zdrowo zakreceni wrogowie: ludzie którzy nie lubia dobrze się bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Przyjaciel: Lama w czapce xD wrogowie: dziwni ludzie nie lubiący Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 przyjaciel: Radośni ludzie. wróg:Anty-fani Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 teraz tak przeglądam ten temat i zastanawia mnie jedna rzecz: kto byłby moim przyjacielem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 @up ja moge nim zostać od teraz i nie tylko ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Przyjaciele dla Portera: Wszyscy kochający Pinkie Pie a wrogowie... pesymiści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 a więc witaj Sakadetsu jesli ktoś jeszcze chce się ze mną zaprzyjaźnić to niemam nic przeciwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Kaziu, cierpliwości. Na Ciebie też przyjdzie pora. Teraz Porter ma swoje przysłowiowe pięć minut. Stosujmy się do zasad i nie siejmy pożogi. EDIT: Cóż za zbyteczny post. Powinna obowiązywać jawna reguła pisania tylko jednej wypowiedzi ze swoimi w propozycjami do konkretnej osoby (chyba, że już taka jest, tylko ni mi na ten temat ie było wiadomo). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Proponuję Vandala na przyjaciela, siedzą chyba razem w ławce w klasie;p Wrogiem zaś niech zostaną wszyscy nielubiący randomu czy PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Ło rany, ludzie, no to teraz żeście się naprawdę popisali. Bez zbędnych wstępów, przyjaciółmi Portera zostają... Wszyscy! (Ciężko znajdować ostatnio jakieś logiczne rozwiązania) Ale! Wszyscy to wszyscy, jednak czy siła Wszystkich będzie na tyle wszystka, by pokonać Porterowych wrogów czyli... Ludzi! (Pierwszy raz proszę, żeby przyjaciele przegrali z wrogami <>) Hmmm. Bolą mnie właśnie plecy i na myśl przychodzi mi tylko... Amolek! Yea! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Przyjaciel: Farmaceuta jakiś Wróg: Przeziębienie, katar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Przyjaciel: Każdy inny fan Iron Maiden (może być np. Martinez, albo ja ). Wróg: Człowiek leczący się jedynie za pomącą babcinych ziółek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts