amortiis Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Prawdopodobnie taki temat już był ale co wam się podoba w kucykach Link do komentarza
FireRock Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Pokazują jaka powinna być prawdziwa przyjaźń,mają świetną grafikę.No i mają tak fajny fandom. tak lepiej ~Domine 1 Link do komentarza
amortiis Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Pokazują jaka powinna być prawdziwa przyjaźń,mają świetną grafikę.No i mają tak fajny fandom. FireRock i to chciałem usłyszeć Link do komentarza
FlutterGuy Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 W sumie nie wiem czemu mi się to podoba, może dlatego że marzę o idealnym świecie a kucyki takowy właśnie ukazują a może to poprostu piękno ich w każdym calu, nie jestem pewien ale powodów jest wiele Link do komentarza
Merszyt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Zaczęło się od tego, że polubiłem serial. Teraz podoba mi się fandom i związane z tym rzeczy. Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Lubię oglądać kreskówki, choć nie wszystkie są naprawdę świetne a kucyki to naprawdę świetnie i zabawnie zrobiony serial animowany. Link do komentarza
amortiis Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Teraz Ja ! MI się Podoba ich otoczenie i zachowanie i ich wygląd są takie słodkie 1 Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Zachowanie, oczyska, postacie, długo by wymieniać, co się może nie podobać ? Link do komentarza
amortiis Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Zachowanie, oczyska, postacie, długo by wymieniać, co się może nie podobać ? Oczyska ;3 Pisząc tak trochę "naukowym językiem" to powiem, że serial może nauczyć każdego, niezależnie od wieku, wartości takich jak przyjaźń, miłość, lojalność, współczucie, dobroć itd. Jednak jako brony muszę powiedzieć, że tak serial odbierają tylko bronies. Jako, że mam 2 kuzynki, które także oglądają MLP to wiem, że one nie zwracają uwagi, na to co można wywnioskować z jakiegoś odcinka, nie zastanawiają się, nad treścią listu do księżniczki lub nad przesłaniem, morałem. Właśnie dlatego myślę, że my lubimy serial, za te rzeczy, które są dostrzegane dopiero, gdy rzeczywiście zastanowimy się nad tym. BTW: To jest najdziwniejsze, że skoro początkowo serial był kierowany do małych dziewczynek, to do dziś młodsi widzowie nie zrozumieli, że ten serial ma ich jednak czegoś nauczyć. Po prostu niektórzy siadają przez TV i oglądają, nie zastanawiając się właściwie, dlaczego. PS: Znów chciałem coś napisać na temat, a mimo wszystko wyszło to trochę poza. Trochę racji w tym jest Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Głownie za otoczenie zachowania, tego co może ta bajka nauczyć, no i oczywiście OCZY takie słodziaśne Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 W kucach podoba mi się to, że są morały, które inne "bajki" nie posiadają, co już wyróżnia MLP z posród konkurencji. Kuce są też bardzo ładne zrobione animacyjnie i rysowniczo, co sprawia, że bardzo ciężko się od nich oderwać! Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest dużo takich rzeczy które mi się podobają. Ogólnie nie jest to kolejny zwykły serial, bo jednak sporo on uczy. Przede wszystkim przyjaźni, tolerancji w pewnym stopniu, miłości i innych bardzo ważnych w życiu rzeczy. Z innych rzeczy to całkiem przyjazna dla oka kreska i wygląd postaci. No i oczywiście sam fandom, bo również są tutaj wspaniali ludzie, oczywiście są i wyjątki jednak jest ich mało. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 bo Pinkie PIe ;3 Link do komentarza
Piter009 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ten idealny świat. Świat, w którm ukazane są najważniejsze wartości, ale nie będący też zbyt idealny. Pokazuje, że wady są wszędzie, oraz nie próbuje robić fałszywej nadzieji, że gdzieś może istnieć kraina całkowice pozbawiona zła. Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 EVERYTHING. Ogólnie, to, czego się można nauczyć, ukryte nawiązania, świetna animacja, kucyki wyglądają słoooooodko, Bronies, muzyka, arty, a przedewsystkim: FIKI I PMV! Link do komentarza
Artem Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ogólnie wszystko, jak wyżej zachowanie, charaktery, to, że jest tam idealnie, miłość, przyjazń, fandom, przez który nie musisz czuć się samotnie i przede wszystkim to odciągnięcie od tego realnego świata. Masz zły humor? Możesz w każdej chwili włączyć kucyki i na pewno ci się poprawi Link do komentarza
Riconish Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Co się podobać może w kucykach naszych ^^. -Wielkie słodkie oczka -Pięknie przedstawione graficznie Tak SŁODKO -Ekocje jak i Uczucia które niosą -Co ze soba Reprezentują -To, że choć jesteśmy sobą widzimy pony jako lepszego siebie, o tym co chcieliśmy zrobić choć brakowało nam odwagi to uczynił pewnie nasz ulubieniec, i za wszelką cenę chcemy nim być lub się do niego upodobnić . To tylko słowa Rico zwykłego Brony który Wzlecieć pragnie, niczym pegaz kiedyś poczół ból gdy upadał przez 3 lata, teraz czuje to co czuć chciał, uczucia prawdziwe i słowa prawe w sercu jego. Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 W sumie wszystko. A w 1. sezonie uwielbiałem to, że serial miał swój klimat, pewnego rodzaju magię. Link do komentarza
amortiis Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 W sumie wszystko. A w 1. sezonie uwielbiałem to, że serial miał swój klimat, pewnego rodzaju magię. Tak miał magie ale już tego klimatu nie zrobili w 2 i 3 sezonie Link do komentarza
Pan E Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Hmm... - za fandom - za wspaniałą grafikę - za postacie w których można się zakochać - za przesłanie - za bezbłędną animację - w sumie można tak wymnieniać przez tydzień do n-tej potęgi Link do komentarza
Hajime Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Hmm... Ja właściwie nie oglądam już kucyków... Nwm też dlaczego mi sie podobają...Ale mają fajne oczy Link do komentarza
pepeh Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Po prostu lubię oglądać kreskówki chociaż mam 20 lat chociaż oczywiście nie wszystkie. Wiem że niektórzy z Was mnie zabiją za to ale np, nie lubie CartoonNetwork chociaż na CN są wyjątki + w poniaczach jest przesłanie czegoś można się na uczyć a nie takie w których się nonstop ktoś z kimś bije+ nie jest takie zawiłe jak moda na sukces że pominiesz 1 odcinek a tu już się pogubiłeś Link do komentarza
kosiara120 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Tak jak to powiedziała luna "Te wasze pastelowe pyszczki", tak to przede wszystkim no i też oczy( pikne ), a co do morału itd. no tak to też jest sureraśne Link do komentarza
Arpegius Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Za bogate i głębokie charaktery bohaterek. Ha! Link do komentarza
Recommended Posts