wiej007 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Ponownie przyglądałem się ze spokojem grze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Darkie rzucił kośćmi, jemu się nie udało, trzy dwójki i dwie jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Tym razem się uśmiechnąłem. Rainbow wygrała sobie drogę do gry ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 - Eh jak pech to pech - powiedział zrezygnowany Darkie rzucając kośćmi, wypadło pięć czwórek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Cicho się zaśmiałem... gdyby nie to że już Rainbow wygrała ten rzut sprawiłby że on zwyciężyłby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Rainbow była już pewna zwycięstwa. Rzuciła kośćmi wyrzucając trzy trójki i dwie czwórki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 I tak było już po zawodach więc nie przeszkadzało mi to że Rainbow wyrzuciła teraz mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Darkie wiedząc, że przegrał rzucił kośćmi od niechcenia, wyrzucając dużego strita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 -No cóż Darkie... czas byś poszedł... Gratulacje Rainbow, doszłaś do finału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Darkie odszedł z kamienną twarzą. Natomiast Rainbow podeszła do ciebie z szerokim uśmiechem. - No to czeka nas kolejna wspólna gra - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 -Oj, to będzie ciekawa gra... za nigdy nie daję forów.- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Ja też nie - powiedziała puszczając ci oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 -A więc, widzimy się na finale który będzie za 15 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Tak szybko? - zapytała zdziwiona - no dobra, ale trochę mnie zaskoczyłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 -Jeśli chcesz możemy to później zagrać jeśli chcesz odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Nie, spokojnie - powiedziała prostując się - poradzę sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 -W takim razie przygotuj się do tego czasu.- powiedziałem idąc w stronę swojego wozu by się czegoś napić przed grą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Ruszyłeś przez obóz,kiedy nagle zza rogu wyszła twoja matka. - Widziałam otatnią grę -powiedziała Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 -I chcesz coś na ten temat powiedzieć?- powiedziałem wpatrując się w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Cóż zdziwiłąm się trochę, żę drugi raz podmieniono kości do gry - zauważyła - ale ciesze się, że ta mała doszła do finału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 -Mnie też to cieszy. Najdziwniejsze jest to że żadne z nich nie zamieniło kości. Ktoś musiał to zrobić wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - A wiedziałeś, że sporo kuców porobiło zakłądy o to kto wygra? - zapytała - to wcale nie musieli być zawodnicy. Odpowiednio wysokie stawki potrafią zdziałać cuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Zmarszczyłem brwi -Jak ja nienawidzę oszustów którzy nie mają celu z grą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Niestety nic z tym nie zrobimy - westchnęła - ważne, że udało ci się zauważyć podmienione kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 -Taaa... to najważniejsze. No cóż, muszę czymś zwilżyć gardło przed swoją grą bo mi zaschło trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts