wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -No ładna, niebieskie futro i tęczowa grzywa. Grała z Tomem, domyśl się co on robił. Tym razem dałem mu ostatnie ostrzeżenie. Jeszcze raz ktoś go złapie na oszukiwaniu to wylatuje z "rodziny". -po chwili znalazłem torebki z herbatą miętową po czym ją zaparzyłem i usiadłem na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Tom znowu oszukiwał? - zapytała z westchnieniem - No to faktycznie będę musiała się tym zająć. A co do tej niebieskiej klaczy... masz co do niej jakieś plany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -O Toma się nie martw, tym razem zrozumiał że mówię poważnie. Jeśli jeszcze raz będzie oszukiwał wyleci z hukiem już się o to postaram. A wracając do twojego pytania... To sam jeszcze nie wiem. Jedno wiem na pewno, jest ambitna i zwinna skoro chce zostać Kapitanem Wonderbolts. -powiedziałem biorąc łyk herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Tych Wonderbolts? - zapytała podnosząc jedną brew w wyrazie zdziwienia - faktycznie ambitna. Jak się nazywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Rainbow Dash. -ponownie napiłem się herbaty- Może kiedyś nim zostanie skoro kiedy zadała to pytanie kości Losu powiedziały "Dobro i Ład dominuje". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Ciekawe - zamyśliła się - podoba ci się? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Cóż... może trochę...-odłożyłem kubek z którym była niedawno herbata i wygodniej się rozsiadłem na krześle- A tak swoją drogą coś się działo kiedy mnie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - To co zwykle - zagryzła wargę - kilka sprzeczek i bójek. Poza ty spokój, chociaż czy można nazwać to miejsce spokojnym? Ciągłą zabawa i gwar, tak czy siak zarobiliśmy dziś niezły grosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Aha... o rany... jutro mam urządzić tą Wielką Grę, oj chyba będzie się działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Fakt, trzeba będzie uważać - zgodziła się - nasi chłopcy będą mieli pełne ręce roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Taa... no cóż jakoś to będzie. Chyba położę się już spać, jestem zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Dobrze to ja już pójdę - wstała z krzesła - jest jeszcze tyle do zrobienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Tylko się nie przemęczaj, wiesz że nie lubię kiedy się przemęczasz- wstałem i przytuliłem ją- Dobranoc mamo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Dobranoc - powiedziała i uśmiechnęła się wychodząc. Zostałeś sam w swoim wozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Przemyłem twarz i przez chwile myślałem sam nie wiem o czym. Po pewnym czasie poszłem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Rano przyszło zdecydowanie za wcześnie. Wciąż byłeś zmęczony a dzisiaj masz naprawdę sporo roboty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ledwo wstałem z łóżka po czym napaliłem w piecyku by zagotowała mi się woda. Tym razem miałem zamiar wypić kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Piecyk podgrzewał się powoli, wystarczająco byś mógł poukładać sobie w głowie plan dzisiejszego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -No dobrze... -zacząłem mówić sam do siebie- Najpierw ustawić wszystkie stoły... potem dać potrzebne rzeczy do gry na stoły... następnie sprawdzić nagrody... i w końcu otworzyć zapisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Woda zaczęła bulgotać, najwyższy czas zdjęć ją z ognia i zrobić sobie wreszcie kawę. Bez kawy długo nie pociągniesz.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Po chwili zdjołem czajnik z ognia i go zgasiłem i zaparzyłem sobie kawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Kawa z rana. Nie wymyślono chyba jeszcze nic lepszego. Po filiżance dobrej kawy jesteś teraz gotowy do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Odłożyłem kubek na miejsce i poszłem tam gdzie były stoły do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Kuce już się uwijały przy ustawianiu stołów i innych stoisk. Patrzyłeś czy ktoś nie potrzebuje pomocy, ale wyglądało na to, że wszystko jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ponieważ widziałem że z ustawianiem stołów gra, postanowiłem pójść do magazynu po kości, karty, szachy itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts