Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Niech będzie że prawda.. Link do komentarza
Green Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Um... to ja dla odmiany dam fałsz. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Zarzucę fałszem, gdyż nie pamiętam, jak było naprawdę... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Hmm... zdaje mi się że prawda. Coś z moją pamięcią nie tak. -.-' Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Hmmm z tego co ja pamiętam to jest prawda Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To jest... nioch, dam, tam dam! FAŁSZ! Gdy DD zaczęły zakopywać dziury, Fluttershy schowała skrzydła... była wtedy bardzo przestraszona... A teraz następna historyjka: W odcinku z przygotowaniami sukien na Grand Galoping Gala, Fluttershy nie podobała się jej suknia, bo: "Rękawy są zbyt ciasne, kołnierz marynarski kłóci się z klapami okalającymi, odszycie zostało wykonane maszynowo, plis jest nierówny, a materiał wygląda jak płótno. Użyłaś ścięgien łańcuchowych, podczas gdy lepszy byłyby obrzucany albo nawet tradycyjny ścieg okrętowy a całość przywodzi na myśl haute couture, a nie prawdziwe francuskie prêt-à-porter" (Co ja piszę? Nie znam francuskiego...) Prawda to czy fałsz? Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To chyba fałsz xd Pamiętam, że Fluttershy mówiła co innego xd Link do komentarza
Green Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Fałsz. To nie mogły być ścięgna łańcuchowe(skąd ty to wziąłeś? ). No i końcówkę trochę poplątałeś, o ile dobrze pamiętam. ^^ Link do komentarza
Poppi Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Fałsz... chyba powinno być: "prêt-à-portera nie prawdziwe francuskie haute couture" a nie na odwrót. Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mi się wydaje, że zaczęła od "gniecie mnie w pachach" więc fałsz Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ale ja zamieniłem tylko te francuskie nazwy D: Cała reszta była dobrze... chociaż całe zdanie to FAŁSZ xD To co... jedziemy dalej! Sytuacja: W odcinku, gdzie Pinkie Pie się sklonowała, Fluttershy zbierała czerwone jagody wraz z Angelem (mieli już pełną miskę) gdy obok przeskakiwała sobie Pikie... klon. Fluttershy zaprosiła wtedy Pinkie na piknik ze zwierzątkami. Potem biała mysz podeszła do Pinkie i podała jej ser. Po zjedzeniu sera i pomylenia imienia AJ, Angel podrapał się po głowie, a Fluttershy zapytała "Kim jest Applejohn"? Prawda to, czy znów coś pomieszałem...? Dodatkowo przypominam, że korzystam z tłumaczenia PhosiQ'a, więc w poprzednim pytaniu to mogło spowodować pewne... nieścisłości, jeżeli ktoś korzystał z innego źródła Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Prawda to jest? Link do komentarza
Poppi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Chyba prawda, chociaż nie zwracałam wtedy uwagi na to czy Angel drapie się w głowę, to reszta wydaje się być ok Link do komentarza
Chay Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Prawda, ostatnio oglądałam ten odcinek i pamiętam go (chyba) dokładnie. Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 to chyba fałsz, bo jeśli się nie mylę, ta Pinkie to nie był klon tylko ta prawdziwa. Link do komentarza
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Oczywiscie, ze prawda, potem klon dostal ataku. -Nie moge sie zdecydowac...Problemy z oddychaniem, sciany sie zwezaja!-klon -Sciany?Ale jestesmy na zewnatrz.-Fluttershy Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ta odpowiedź to... tam dam dum dim dom! PRAWDA! Tym razem przynajmniej xD A teraz następna sytuacja tak przed nowym rokiem... będzie więc krótka: Gdy Fluttershy była jeszcze mała, to miała przezwisko "Kluttezershy"... to było w odcinku z Sonic Rainboom. Prawda to jest, czy może jednak fałsz? ^.- Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nie wiem, nie jestem pewna, chyba fałsz. Link do komentarza
Chay Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wiem, że miała jakieś przezwisko, ale nie jestem pewna czy akurat to. Ale, co tam! Niech będzie prawda Link do komentarza
Recommended Posts