Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Dzięki - powiedziała uśmiechając się - Poznałaś już moje najlepsze przyjaciółki? Nie? To jest Twilight, Rainbow Dash, Applejack i Fluttershy. Nie wiem za bardzo gdzie jest Spike, ale jego też polubisz, uwierz mi! Nigdy nie widziałaś tak słodkiego smoka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Drapałam się z tyłu głowy - Witajcie więc - Machnęłam lekko kopytkiem, z wymuszonym uśmiechem. Patrzyłam wiedząc że potrafiłabym zabić w tej chwili przynajmniej 4 z nich... pokusa rosła z każdą sekundą. Myślałam tylko "Ani się waż, ani się waż... ale jednak muszę... doskonały moment... nie! nie myśl tak!Musisz wykonać rozkazy... ". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - My się już poznałyśmy - powiedziała Twilight - Mam nadzieję, że sie zaprzyjaźnimy. Pozostała czwórka zgodnie pokiwała głową i zaczęły ci się przedstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Tak...- Wszystko zaczęło mnie przetłaczać, było głośno a w swoim umyśle słyszałam tylko powtarzające się szybko słowo "zabij" . Zaczęłam się pocić. Moje serce biło szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Twi..Twilight! - ktoś krzyczał biegnąc. Okazało się, że to ten mały smok, Spike przedzierał się przez gości z listem w dłoni - List od księżniczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Moje myśli rozproszył mały smok. Popatrzyłam na niego ,a gdy usłyszałam o liście od Celestii, pomyślałam "To jest moja szansa!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - O co chodzi Spike? - zapytała się zdziwiona - Jaki list od Celestii? - Księżniczka piszę tylko, że musicie czym prędzej przyjechać do Canterlotu. Nie podaje żadnych szczegółów poza tym, że to ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Um....- Zrobiłam krok bliżej - To jakaś przygoda? - Udawałam wyszczerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Bardziej test - powiedziała zamyślona Twilight - Dlaczego księżniczka wzywa nas tak nagle? Musiało się stać coś naprawdę złego - spojrzała po przyjaciółkach - śpieszmy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Mogę iść z wami? - Zapytałam z nadzieją w oczach - Każdy kucyk się przyda skoro to coś ważnego prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 -Cóż - Twilight się zamyśliła patrząc po pozostałych - nie wiem. Pewnie masz już sporo na głowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Nie skąd! dla przygody i nowych przyjaciół zawsze znajdę czas! - Przekonywałam. Mimo że nie podobało mi się to co mówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - No cóż.. - Twilight nie była przekonana - A co wy o tym myślicie? - zapytała pozostałe. - Niech pojedzie z nami - powiedziała Pinkie z uśmiechem. - Jeśli wy się zgadacie, ja... nie mam nic przeciwko - powiedziała cicho Fluttershy. - Jeśli tylko nie będzie nas spowalniać - powiedziała Rainbow. - Ja nie mam nic przeciwko - powiedziała Applejack. - No więc dobrze - powiedziała w końcu Twilight - możesz pojechać z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - No to ruszamy...? - Zaptyałam, mając nadzieje że w końcu się ruszymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Tak, spotkajmy się na stacji kolejowej za pół godziny - powiedziała Twilight. Pozostałe kucyki się rozeszły, pewnie spakować potrzebne rzeczy. Masz jeszcze pół godziny, całkiem sporo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Poszłam do swojego pokoju. Po czym zaczęłam trenować magię. Chciałam spróbować zaklęcia trudnego które zwykle wychodziło mi na dosłownie chwilę, przerywało mi się gdy chciało. Zaświeciłam rogiem i przeistaczając się w energię weszłam do najbliższego gniazdka, ale wywaliło mnie nie mal po chwili, przez co spadłam na podłogę twarzą - Auć... - Podniosłam się i otrzepałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Najwyraźniej potrzebujesz więcej praktyki. Nagle poczułaś znajome brzęczenie w głowie, ktoś chciał się z tobą skontaktować. - Agentko Light, masz coś do zameldowania? - usłyszałaś głos Starka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Tak mam, udaje się w powierniczkami elementów Harmonii na jakieś zadanie... dzięki temu się do nich zbliżę - Odpowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - To bardzo dobrze - powiedział - Działajcie tak dalej. Powodzenia. I kontakt się urwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Postanowiłam spróbować tego zaklęcia znowu - No dalej... ma się udać - Zrobiłam to samo co wcześniej, próbując tym razem okrążyć przewody całego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Było to dziwne uczucie, przebiegasz świadomością po całym domu. Starasz się to robić powoli by nie stracić kontroli nad magią. Już prawie udaje ci się zrobić pełne okrążenie kiedy nagle słyszysz trzask zamykanych drzwi i tracisz koncentrację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Ach!! - Wypadłam dosłownie kilka centymetrów od gniazdka w mym pokoju - Oh come on!- Krzyknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Gotowa do wyjazdu? - zapytała Pinkie wchodząc do pokoju - Bo ja już jestem. Czekamy już tylko na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Oczywiście że tak Pinkie Pie - Powiedziałam z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - No to szybko! - powiedziała - Twilight na nas czeka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts