Omega Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Chcesz się tu przeprowadzić? - zapytała uśmiechnięta Applejack - możesz zamieszkać u nas. Mamy duże gospodarstwo, a i pracy u nas dostatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Było by super. Ale nie mam za dużo pieniędzy by opłacić nocleg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Ależ to żaden problem - powiedziała Applejack - odpracujesz na farmie, przecież szukasz pracy. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - W takim wypadku to chętnie. Nazywam się RogueMane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Miło mi cię poznać RogueMane - powiedziała potrząsając twoim kopytem - Jestem Applejack a to moja siostra Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Miło mi - powiedziałem. "Bibliotekarzu, znasz może książkę o zbjeraniu jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - A po co ci książka? - zapytał - uderzasz kopytem w drzewo i spadają jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 "Dzięki" - To kiedy mam zacząć pracę? Mogę nawet teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Spokojnie - powiedziała - Zaczynamy jutro rano. Wróć tu za kilka godzin. Wtedy pokażemy ci naszą farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Dobrze. Ja w między czasie pozwiedzam miasto. No to do zobaczenia za kilka godzin- powiedziałem po czym poszedłem zwiedzać miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Ruszyłeś przed siebie oglądając domy i sklepy. Było to małe miasteczko z górującym nad nim olbrzymim drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wchodzę tam. Z tego co wiem to tam jest biblioteka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Otworzyłeś drzwi i zobaczyłeś różową klacz, jednorożca która przeszukiwała półki z książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 "Cholera, ta różowa tu jest" pomyślałem. - Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (kurcze, powinna być fioletowa ) - Dzień dobry - odpowiedziała odrywając wzrok od książek - potrzebujesz czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - W zasadzie to zwiedzam miasto, przeprowadzam się tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Pewnie wpadłeś tutaj bo ta biblioteka rzuca się w oczy co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) - Można tak powiedzieć. W ostatnim mieście w jakim mieszkałem, biblioteka niczym się nie różniła od pozostałych. Bibliotekarka miała nawet dla mnie prywatne i ciche miejsce, bo byłem tam stałym bywalcem, lubię się uczyć. Można powiedzieć że mam w głowie bibliotekę. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 - Dobrze powiedziane - zauważył rozbawiony. Twilight tym czasem przyglądała się ci uważnie. - W takim razie chcesz się uczyć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 - Można tak powiedzieć. Zakwaterowałem się na farmię panny Applejack, będę równierz tam pracował. W wolnych chwilach będę tutaj czytać książki. Jeśli to nie sprawi problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Oczywiście, że nie - powiedziała z uśmiechem - gdybyś czegoś potrzebował służę radą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Właściwie do końca dnia mam wolnę. Jest coś o Starswiru brodatym? Od dziecka fascynuje mnie jego historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Mam chyba jakąś książkę na jego temat - powiedziała - ale będę musiała poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Mogę pomuc w szukaniu książki, jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Czemu nie? Pomoc zawsze jest mile widziana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts