KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Chętnie pomogę - powiedziałem po czym zacząłem szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 W bibliotece było całe multum książek. Zastanawiałeś się gdzie zacząć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zaczynam w najbliższym regale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Spoglądasz na książki, sporo z nich traktuje o historii i starych legendach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Przeszukuje te od historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Okazuje się, że mają tu interesujący księgozbiór. Były tu książki nawet o czasach z panowania Discorda. Żadko trafiają się tak dobrze wyposarzone biblioteki, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Interęsujący masz księgozbiur, Twilight. Musisz kochać naukę. Nigdy nie widziałem tak dobrze wyposarzonej biblioteki - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - To nic w porównaniu z biblioteką Canterlotu - powiedziała szperając po regałach - to tylko mały ułamek wiedzy jaką chciałabym tu mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) - Dla mnie, to jest przepiękna kolekcja. Byłem w Canterlocie, ale tutaj jest piękniejsza kolekcja - powiedziałem. Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Dzięki - powiedziała - jesteś z Canterlotu? To czemu chcesz przeprowadzić się tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Jestem z Appleosy. Mam już dość pustyni, więc przeprowadzam się tutaj dla widoków. A ty? Urodziłaś się tutaj czy przyjechałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Pierwotnie zostałam tu wysłana by nadzorować uroczystość Święta Słońca - powiedziała - spodobało mi się tu i zostałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Piękne święto. Poza tym, myślę nad napisaniem książki, bo na mojej rodzinnej farmie nie można się skupić, co jakiś czas przychodzili do nas kuce z Czerwonych Kopyt, i wtedy kończy się sielanka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Czyli urodziłeś sie na farmie? - zapytała - a potem osiadłeś w Canterlocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Tak. Miałem cztery miesiące kiedy to musieliśmy opuścić farmę, która obecnie znajduje się w samym sercu terytoriów Czerwonych Kopyt. Moi rodzice byli zmuszeni dostarczać im 95% jabłek, więc mieliśmy mało do jedzenia. Gdyby nie dobroduszność przejeżdżającego kapitana straży który wracał z wyprawy i przygarnął nas, to byśmy tam umarli z głodu. Moi rodzice to były wspaniałe kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Na pewno - powiedziała. Chciała coś jeszcze powiedzieć, ale zamknęła usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Szukam tej cholernej książki. Im szybciej ją znajdę tym szybciej ją przeczytam "... Choć wiem że ty ją znasz na pamięć. Racja Bil? Mogę ci tak mówić? Krótsze od bibliotekarz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 - Niech będzie - powiedział - tak znam ją. Ale lepiej jak sama ją przeczytasz. - Chyba ją znalazłam - zawołała Twilght Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Podchodzę do Twilight i patrzę czy to ta książka. Już mi się tutaj podoba, gdyby moje życie potoczyło się inaczej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Książka była stara, pożólkłe strony były tak kruche, że ich rogi rozpadały się przy najmniejszym dotyku. Kiedyś książka była obita czarną skórą a tytuł był wytłoczony złotymi literami. Teraz skóra była szara i postrzępiona a po tytule zostały tylko obrys liter. Książka miała już swoje lata, bałeś się że jeśli ją otworzysz cała zawartość się rozsypie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 "Bil, to ta książka?" Myśle. Tuż to jest starsze odemnie, może od tej solarnej suki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 - Niemożliwe by to był pierwowzór - powiedział lekko zdumiony - ale może.... nie niemożliwe - przez chwilę mruczał coś do siebie ale zaraz oprzytomniał - tak to ta książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - Tak, to na - powiedziałem. "To jewt pierwowzór?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 - Nie mam pojęcia - powiedziała Twilight - te wszystkie książki były tu kiedy się wprowadzałam. Ale faktycznie jest bardzo stara. Przyjrzałeś się jeszcze raz książce, co z tego, że to pierwowzór? Ważne, że jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 - Sam nie wiem czy ją wypożyczyć pierwowzór, najprawdopodobniej napisaną przez samego Starswira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts