Dadudałe Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Jak wiadomo, każdy większy fandom ma cosplaye. Do tej pory zazwyczaj się z nich śmialiśmy, bo i większość ludzi ubiera się cudacznie i takoż wygląda ;D. Tym razem jednak postanowiłem odpalić temat z tą ŁADNĄ stroną fandomu. Dziewczyny w strojach RD? OH GOD PLZ! < Ale jeśli znajdziecie jakieś śmiechowe, to też zachęcam do wrzucania. Będzie można zrobić dwie kolumny: Dobre i Złe. Niech nam inne działy pozazdroszczą xD > Przeszukujcie więc neta i jeśli znajdziecie coś wartego uwagi, to ZARZUCAĆ ************************************** @up: Powiedziałbym, że dupcia jak marzenie, ale samą twarz widać xD @up: przypomina mi się siatkówka kobiet... muszę na nowo zacząć ją oglądać. A na sam koniec pierwszego posta smaczek: Ten wiking po prawej mnie rozwalił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Ostatnie zdjęcie przełamuje czwartą ścianę, szczególnie ten kolo w okularach - ma mord w oczach! A pierwsze 3 fotki... no cóż... gdzie one się chowają!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 jak to gdzie? w chmurach też moim zdaniem na 4tym zdjęciu panowie rządzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 30, 2012 Autor Share Napisano Marzec 30, 2012 Bo panowie zazwyczaj się prezentują... no... Ale przynajmniej jest przy tym dużo śmiechu i zabawy xD. Co by nie marnować dobrego posta: Też bym ją uściskał :| :| :| :| I w ramach gościnnego występu, Rarcia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Wiking miażdży, reszta nie zachwyca. To nie tró RD. A wygląd dziewczyn to kwestia gustu. Niektóre są fajne nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 31, 2012 Autor Share Napisano Marzec 31, 2012 [justify]Widzisz Warmen... sprawa jest taka, że właśnie mamy tylko jedną, niepowtarzalną i niepodrabialną RD. Trudno, żeby było inaczej. Niemniej oparta jest ona na dość typowym (i mocno wyostrzonym/uwydatnionym) archetypie dziewczyny, więc nie wykluczam, że część z powyższych dam, mogłaby się zachowywać podobnie. Oczywiście szanse na to są niewielkie, bo RD znając życie wolałaby ćwiczyć akrobacje i ścigać się, zamiast chodzić na spotkania jakiegoś fandomu . Niemniej zobaczymy co nam przyniesie przyszłość mlp, bo ludzie odpowiadający za serial już i tak sporo w tym mieszają. Ich wygląd? Oczywiście jest to kwestia gustu, a o gustach i kolorach się nie dyskutuje . Jednak widać różnicę, między tymi paniami, a pewnymi, których nie chcę teraz dla przykładu zarzucać, bo nie mam zamiaru nikogo w ten sposób obrażać. Z tego też powodu lepiej zarzucać przyjemne dla oka dziewczyny + śmiesznych facetów (wiking rulz), którym i tak zazwyczaj wszystko wisi i nie mają większych kompleksów jeśli chodzi o ich wygląd [/justify] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 RD chodziła na spotkania fandomu... Swojego fandomu :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 I'm commander Shepard and this is my favourite topic on this forum ^^ 1 i 3 milusie ^^ Ode mnie dwie nowe panienki: Dziwne oczy Ale tak to całkiem ładna. A to jak dla mnie nowa miss Dashie <3 Szkoda, że w bluzie, a nie koszulce... If u know, what i mean ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Jedyna tró miss Dashie to tamten wiking. Dawno tak nie rotflałem i już nie będę. A z tych dziewczynek, to większość jest nawet miła dla oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Ostatnia pani z postu Matrineza i pani w stroju AJ od Avanidiusa Niah, niah, niah *demoniczny śmiech* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Duhh ludzie lubią ją cosplayować :3 I dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 A ja ostatnio zupełnie przypadkiem natknęłam się na taką Rainbow. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Oo . Tego jeszcze nie widziałem! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Yah, to jest...słodkie Ale nic nie pobije tamtego wikinga xD Choć temu nie jest tak wcale daleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Nareszcie! Po tylu dniach oczekiwań Appledash wyszedł poza fanfici i stał się faktem: Co prawda niezupełnie o to mi chodziło, ale małymi kroczkami powoli do celu . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 To takie słodkie, że aż spadłem z fotela i rotflam po dywanie xD Patrz, co też nie wymyślą... Warmen approves. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Sadzonko. Za ten obrazek masz u mnie... puchar! xD Buck yeah, ten ship w realu wygląda jeszcze lepiej :3 No i skoro Warmiemu się podoba, to musi coś znaczyć... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Zaprawdę powiadam wam, bardzo, a to bardzo rzadko, ale jednak czasem opłaca się przekopywać przez ponibooru A Warmenowi jeszcze powiem, że ja również approve, a najchętniej każdą osobiście bym approvnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 "Approvowanie" każdej osobiście...hah xD Z jednej strony czemu nie, a nawet bardziej, ale kim bym był, jakbym łamał słowo dane nawet sobie Ale pomarzyć można, yaaaah ^^ Więcej tegóż stuffu nie zaszkodzi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Póki są to dziewczyny a nie kuce ... I ja przeboleję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 To ja coś podrzucę wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 właśnie wyobraziłem sobie RD w różowych trampkach i muszę powiedzieć, że jestem na tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 I kolejny raz Warmen approves Macie tego więcej? xD Coś, co będzie na tyle epickie, że zdoła przebić RD vikinga? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Rainbow Crash chyba ma najlepsze cosplaye ze wszystkich postaci. Ciekawe dlaczego akurat ona jest tak popularna. Bo jest fajna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Mi wygląda to na jakąś wiewiórkę czy coś ale podobno to jest Rainbow dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts