Alciapl v2 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Nie bardzo orientuję się w serialu Dr. Who, więc moje marudzenie może być bez sensu. Ale z tego co się orientuję tam faktycznie jest postać o nazwie ,,Master'' i wydaje mi się że w polskiej wersji nie tłumaczyli tego imienia. Więc mimo że to tłumaczenie jest poprawne to jednak zachowałbym pisownię oryginalną, ze względu właśnie że to jest imię bohatera. Ale jeśli w polskiej wersji także to było tłumaczone jako ,,Mistrz'' to w takim razie nie mam żadnych zastrzeżeń Kiedy ja oglądałam serial z lektorem, imię Master było tłumaczone jako Mistrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Kolejny wektor wzorowany na arcie z DA. Tym razem Oc Mariusza391 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Kolejny wektor wzorowany na arcie z DA. Tym razem Oc Mariusza391 Czyli nie tylko ja potrafię przejść na wyższy level... (Jak by co to nic o tym nie słyszałeś doktorze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Mały test animacji jak widać pomagała mi w tym Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McO Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Animacja fajna. Swoją drogą można wiedzieć czy będą jakieś tłumaczenia i dlaczego tak długo nic nie dodawałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Swoją drogą można wiedzieć czy będą jakieś tłumaczenia i dlaczego tak długo nic nie dodawałeś? Bo niby się jest Władcą Czasu... a czasu zwykle brak... a tłumaczenia pewnie będą. Ale trzeba będzie jeszcze trochę poczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McO Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Dzięki. Mam jeszcze małą prośbe, jeżeli nie chcesz tłumaczyć oficjalnego komiksu mógł byś poprosić o to któregoś ze swoich przyjaciół tłumacz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Dzięki. Mam jeszcze małą prośbe, jeżeli nie chcesz tłumaczyć oficjalnego komiksu mógł byś poprosić o to któregoś ze swoich przyjaciół tłumacz? Możesz odwiedzić tą stronę http://rorvobrony.tumblr.com/ i oczywiście napisać co byś chciał przetłumaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McO Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Wielki dzięki. Czekam na kolejne tłumaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Kolejny komiks, tym razem coś dla osób lubiących gry planszowe... Edytowano Wrzesień 20, 2014 przez Dr. Whooves 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Świetny komiks! To nawiązanie do jednego z najwspanialszych filmów jakie oglądałem. I tłumaczenie też dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 22, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2014 (edytowany) Kolejny komiks z serii Twilight's First Day #20 Edytowano Wrzesień 22, 2014 przez Dr. Whooves 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 W EG RR były sobie syreny. Spodobały mi się ich mordki, dlatego zrobiłem taki mały wektor syreny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McO Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Troche przypomina sztylet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 Troche przypomina sztylet. Jak się spojrzy z pewnej perspektywy to faktycznie podobny. Raniny Night miał wystąpić w Brony News lecz zrezygnował. Pozostał jego wektor który zaadoptowałem do innej roli. No bo po co ma się kurzyć cyfrowym kurzem w czeluściach Tardis.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Dobra czas zacząć nowy projekt, oto jedna z postaci która wystąpi w projekcie. Master Of Drums Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Jeszcze jedna postać do projektu. Idzie powoli ale do przodu. Edytowano Listopad 18, 2014 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Uwodzicielsko wygląda. Zdradzisz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Jeszcze dużo czasu mi to zajmie narazie nie ma co pokazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 A ja coś podejrzewam. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Kolejne tłumaczenie komiksu Kto tam wystąpi? Chyba to możesz powiedzieć?Tu masz następną postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 A ja coś podejrzewam. ^^ Czyżby jakieś plotki się rozniosły? Kto to jest? Nie nazwałem go jeszcze, a za ochraniarza nie będzie robił w projekcie A te kucyki to chyba znasz też tam będą... Beauty Brass Fiddly Faddle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Coś muzycznego się zapowiada :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Czyżby jakieś plotki się rozniosły? Nie. To są moje własne domysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 Kolejne testy do projektu. Mistrz pokazuje co potrafi...http://youtu.be/wOx0pqdiWzE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się