Violet Star Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 //O widać coś pomieszałam (znowu) . Trudno kasuję dodatkową postać nie było, nie ma Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Jacob spojrzał się na nią - Ale...ale jak się przed nią obronisz...ja nie mam tyle mocy by cię ochronić...] Po czym wstał i powiedział - Ale jak by się tak stało oddam życie za ciebię Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Dziewczyna przytuliła się do Jacoba. -To miłe, ale dam sobie radę -uśmiechnęła się i powoli poszła w kierunku zarośli. Miał wrażenie, że to właśnie tam ukrywa się zjawa. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Jacob uważnie obserwował każdy ruch Violetty. (Sorry za spam...) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Z Delois nadal kapały ( a raczej z jej głowy) kropelki krwi, na ziemi zamieniały się w czarne krople i przepalały ziemie. Obok niej biegł mały króliczek. Zamachnęła się i tasak przeciął zwierzaka "nic" mu nie robiąc ( nie jest do końca zmaterializowana :<) . Zwierzak upadł, nie ruszał się. - Za mało energii życiowej, za mało krwi! - Powiedziała rozwścieczona.- Kogo zabić?- Wyszła z szopy i zobaczyła grupę. Uśmiechnęła się, otrząsła z szału i powiedziała - Głupi szał będę musiała tak przetrzymać w końcu teraz jestem silniejsza. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 //Hej żeby potem nie było na cmentarzysku nie można używać zaklęć i eliksirów, a także nie można sie teleportować. Czyli można zmieniać kształty itp, ale nie można rzucać zaklęć typu ,,simsalagrim!'' mogą to robić tylko właściciele. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 // mój tasak który wysysa krew i energię życiową będzie działał? Tak z ciekawości pytam// Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Czyli będę miała swoje moce zmiennokształtne? * * * Zmora siedziała poirytowana. Ten kretyn zwyczajnie ją upokorzył. Upokorzył i okazał wyższość nad nią. Nienawidziła czegoś takiego. To ona zwykle była wyżej niż inni i teraz czuła się fatalnie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) //tak zmiennokształtność i tasak będą działać Czyli wilkołaka i wampira mamy zaklepanego - animal, cienie - Nocturne i emili. Jeszcze szaman Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 // Mało osób chyba będzie chciało zostać człowiekiem, no z mocami ale człowiekiem. Wątpię w to ,że w ogóle ktoś chciał nim zostać// Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) //E...A ja to co,patyk?Moja postać jest człowiekiem-aniołem,więc czemu nie zostać jeszcze człowiekiem-szamanem?? :D// Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 // człowiek anioł :< No to pisz do Becki xD a co ci tam // Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Loca wybudziła się z przemiany. Patrzy w niebo. - Pe- pełnia. Teraz już nie będę miała jak się powstrzymać..... Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //To musisz złożyć podanie EJ czerwonym pogrubiony piszemy szczegóły związane z fabułą, a pytania itp. owszem czerwonym, ale nie pogrubionym!!! Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 // Czy mój cień może już wkroczyć czy czekamy na podanie?// Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //Zanim zaczniesz musimy zaczekać na szamana i omówić parę spraw Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 // Hai! ( tak!) // Delois spokojnie szła( lewitowała) w stronę grupy wypalając za sobą trawę. Z każdym krokiem jej włosy dłużyły się o 1mm aż do kostek. - Co teraz robimy? - Zapytała ocierając miejsce blizny po naszyjniku.- Nie chcę go stracić.- Powiedziała patrząc w trawę, jej oczy też były inne bardziej puste, straszne, nienaturalne. Uśmiechnęła się pokazując swoje ostre jak brzytwa zęby, uśmiech był jednak fałszywy. - Mam tylko do was prośbę... uważajcie, podczas szału krwi i energii najprawdopodobniej będę próbowała zabić wszystko wokoło, ale jeśli przestane jeść w ogóle... Skradnę duszę najbliższym osobą... -Powiedziała smucąc się lecz po chwili dodała- Ale nie bliskim mojego serca, po prostu blisko mojej osoby. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //Ludzie...nie spamujcie bo zaraz zrobię sobie dodatkową postać i będzie burda...gadajcie se na GG lub Skypie czy co tam jeszcze macie... Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //Ee...dobra. Chcę zostać szamanem. Czemu??-No bo nikt inny się nie zgłosił,ja mam postać człowieka więc chciałbym mieć jeszcze jedną i po prostu będę pisał wierszem,czego kompletnie nie potrafię XD No i jeszcze...Po prostu lubię mieć WIELKIE I WIELE zdolność,których mogę używać :3 Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //Dobra poproszę o gg Ternosa, emili i Animal na prywatna pocztę, a Nocturne już mam Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Bećka Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //Eee...hehe, ja nie chce zadnej 2 postaci czy waznej rzeczy oraz troche sie pogubilem i pisze z telefonu wiec prosze o skrot tego co sie dzieje. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //miała być wojna, ale tajemnicze osoby zabierały członkom naszej ELITARNEJ grupy najcenniejsze rzeczy i... dalej zobaczysz ^^ Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Dark wczesniej zasnal pod drzewem. Obudzil sie po dlugim czasie. - Gdzie sa wszyscy? Rozglada sie dookola. //Jak cos Dark Soul jest na polanie xd A jesli chodzi o moje gg to: 20262643 Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Dj Wave Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zaczęłam machać ręką przed oczami Darka -A z ciebie daltonistę zrobili? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Delois zniknęła pod ziemią, wyrosła tuż przy wampirze. - Mam nadzieje ,że on nam pomoże. Powiedziała lekko zachrypniętym głosem- Jakby był zbędny zabieram jego duszę. Powiedziała patrząc na Darka. Link do komentarza
Recommended Posts