Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - I ciekawe co z nią zrobisz. Ciekawe. Nikt tutaj nie jest zbędny, a ty nie możesz niczego nikomu zabierać bez pozwolenia. To kradzież - wysyczała zmora. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Patrzy na Delois. - Od mojej duszy to ty sie od wal... Powiedzial groznie. - Przeprasza...czasem tak wybucham... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zwróciła się do zmory - Ciekawe pytanie, przehandlowałabym ją demonowi nienawiści za moją śmierć. Powiedziała spokojnie. Następnie zwróciła się do Darka -Wybuchasz? Oj rozsadzonej duszy chyba nie sprzedam- Powiedziała uśmiechając się, mówiła udając troskę. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 -Spokojnie. Dark, czy zabrali ci coś ważnego? Wszystkim coś zniknęło. Mi moja kasztanka Lambada (Za dużo czasu w stadninie xD) śnieżno biała Ballada. Violetcie zniknął medalion. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi...? Rozglada sie po sobie. - Nic... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi ostatnie dobro na tym świecie. Powiedziała bez wzruszenia- Naszyjnik dusz. Zacisnęła ręce na szyi w miejscu blizny Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Ach. Więc ten oto obywatel zabił cię, nie niewinny demon, któremu dasz czyjąś duszę, tak? - zapytała, uśmiechając się słodko. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi dawno zabrano poczucie bezpieczeństwa, tym bardziej poczucie, że ktoś jest ważny skoro nie zna mnie, a ucieka. Powiedziała dusząc się własnymi rękami Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - I dla hobby będziesz komuś beztrosko brać dusze i sprzedawać komuś za pół ceny... Dobrze że nic mi nie grozi. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) -Masz szczęście. MI zabrali mojego jedynego przyjaciela - powiedziałam i aż mi się łezka zakręciła w oku Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Bećka Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Wspolczuje ci, mi zabito przyjaciol i moja pierwsza milosc w swiecie z ktorego pochodze... Posmutial strasznie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Podniosłam głowę -Znajdę to wszystko choćbym miała skoczyć w przepaść. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Delois delikatnie dotknęła swojej głowy, lecz sparzyła się krwią-kwasem. - Nawet zmorę?-Zapytała sama siebie- jestem ciekawa dlaczego na moją głowę nie działa. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 //Hehehe...jest mały problem.Ja nie mam GG tylko Skayp XD Więc...jakie plany wobec mnie,Bećka??// Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) // Ja nie mam ani skype ani gg :<// Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez emili878 Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 A ja w sobotę wyjeżdżam na dwa tygodnie. Amen. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Violetta bezszelestnie wkroczyła w zarośla. Usłyszała ciszy szelest liści. Podeszła tam. Poruszała się cicho ciągle dookoła rozglądając. -Ta zjawa musi gdzieś być... -wymamrotała pod nosem. Nagle upadła. -Au! -pisnęła. Jej dłoń wylądowała w krzewie cierniowym, który pojawił się znikąd. Usiadła i spojrzała na zakrwawioną dłoń. Zaczęła powoli wyciągać z niej ciernie sycząc z bólu. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Jacob szedł trochę dalej od Violetty by go nie zauważyła. Między cierniami przechodził bardzo powoli lecz czasami z jego ust dobiegł dźwięk bólu. Powiedział w myślach "Mam nadzieje że wiesz co robisz" Po czym wziął kosę i przyspieszył lekko kroku. Był trochę skulony, by obserwowanie było całkowicie niewidoczne. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Violetta wyjęła z dłoni ostatni cierniowy kolec po czym rozejrzała się. Wydawało jej się, że coś widziała kontem oka. Przygryzła wargę. Dłoń wciąż bolała i krwawiła. -Nie uda mi się jej tu znaleźć -szepnęła ze zrezygnowaniem w oczach. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Jacob był cały w kolcach i pokrwawiony. Był mniej więcej o 6 kroków od Violetty. Wreszcie schował się za drzewem i wyprostował. Kątem oka obserwował dziewczynę. Był jakoś zaniepokojony tą okolicą lecz nie wykazywał żadnych oznak tego uczucia. Powiedział cicho - Auć.. Po czym wyjął magią wszystkie cholerne kolce Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Loca nie mogła już powstrzymač przemiany. Mimo tego, że dzisiaj jest zaćmienie, brak medalionu wyzwolił bestię z wnętrza Loci. Mimo to w dalszym ciągu nie mogła przyjąć dwunożnej formy. Jej futro zszarało. Pojawiły się czarne znaczenia w kształcie cierni. Ledwo ją poznała z jej czarnymi wyliniałymi skrzydłami. Shaia spojarzała w jej szare, sztuczne, i pozbawione litości oczy. Nagle zagościła na nich zieleń Loca wyjęknęła: - Uciekaj jak najdalej. Nie mogę cię stracić siostrzyczko. Jesteś moją jedyną rodziną. Shaia bezsilnie wpatrywała jak ciepła zieleń jej oczu zmienia się na bezlitosną szarość. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Nagle na Locę spadła klatka. Klątwik wyrósł z podziemi koło Loci. -Wypuszczę cię jak sie uspokoisz... ~~~~~~~~~~~~ Po chwili na środku polany pojawiła się kulka, Świecąca, lewitująca złota kulka. ~~~~~~~~ Dobra już udało mi się coś wymyślić jeśli chodzi o off-topy czerwonym będą zaznaczane offy niebieskim będą zaznaczane akcje związane z fabułą, czyli akcje związane ze wszystkimi lub offy związane z fabułą fioletowego używać będę tylko ja lub ew. postacie nadzorujące fabułę przykady: 1)Usiadłam na ziemi - zwykły tekst 2)// Polecam książkę ,,Książę wampirów'' o istotach paranormalnych 3) Na polanę przybyła wielka fala i zmiotła wszystkich i wszystko 4) //Szukam postaci do kolejnej przygdy ~~~~~~~~ Za chwile to wszystko pojawi się w pierwszym poście Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Zdziwiona Delois podeszła do dziwnej lewitującej złotej kulki i przyjrzała się jej. - Co to jest?- Zapytała sama siebie Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) ?? Ehmm. To jakim w końcu jak ja mam niby pisać w imieniu Shaii? Ja miałam za nią pisać w kolorze fioletowym // -Loca z szyderczym uśmiechem seryjnego mordercy spojrzała się na klątwika. - Chodź tu do Loci. Nie zrobię ci krzywdy. Powiedziała uroczym głosikiem gdy Shaia zaczęła uciekać.... Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 //Sory, zmieniam na niebieski Żadnych sprzeciwów? Link do komentarza
Recommended Posts