Violet Star Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Violetta przytuliła się i zaczęła mruczeć (takie tam koci nawyk ). W końcu zamknęła oczy i przytulona do Jacoba zasnęła. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jacob spojrzał się na wtuloną w niego Violette i powiedział - Jaka ona słodka Uśmiechnął się i można było by poczuć że jego serce lekko przyspieszyło. Pomyślał "Nie mogę jej powiedzieć prawdy...to było by szokujące dla niej..." Po czym nagle poczuł jakieś dziwne uczucie...zmęczenia...nagle jego oczy zaczęły się zamykać. Pomyślał "Co do?" Jacob zasnął...pierwszy raz w życiu zanurzył się w krainie snów.. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Violetta wtuliła się bardziej w Jacoba. Wiatr z zachodu wiał naprawdę mocno, a Jacob był nienaturalnie ciepły. Kocica wtuliła się jeszcze bardziej i powiedziała przez sen -Ciepło... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Jak ja nienawidzę się nudzić. Powiedział do siebie i poszedł sobie tak że przeszedł przez polanę. - Przydał by się jakiś sprzęt na którym można miksować muzykę, oj jak ja tęsknie za tworzeniem lub mixowaniem muzyki. Niezła impreza by była. (On jeszcze nie wie że będzie uczestniczyć w walce) Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Green w końcu przysnął.Co prawda był to sen bardzo płytki i dość świadomy,więc nawet najmniejszy szmer lub dotknięcia zaraz by go zbudziło.Był na coś zły,lecz właściwie nie wiedział na co.Czegoś mu brakowało,coś go trapiło...ogólnie czuł się przybity,ale nikt tego nie zauważył.Może to i lepiej... Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Loca pobiegła do (wnioskuję, że) DJa. Z słuchawkami. - No bez muzyki troszkę ciężko :3 Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jacob nie ruszał się w ogóle. Co jakiś czas coś mruczał. Nagle powiedział - Dlaczego... Po czym nie nic już nie powiedział Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Loca spojrzała tajemniczo na Jacoba. - Co mu jest.... Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Zmora otworzyła czy i spojrzała na towarzyszkę. - Połóż się - powiedziała. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Violetta ocknęła się i spojrzała na Jacoba. Spał. -Przecież mówił, że nie sypia? -zdziwiła się. Jacob co jakiś czas coś mruczał. -Widać sny są dane każdemu -uśmiechnęła się i znów zasnęła przytulona do kosiarza. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Loca przyglądała się. - Może też się kimnę? Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Delois posłuchała zmory i położyła się. Była zmęczona, więc od razu usnęła. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Dziewczyna po dość długim czasie obserwowania przysypiającego magika, zmusiła swój nadwyrężony kręgosłup do wstania. Rozciągnęła się, rzucając okiem na kocyk, którym był przykryty mężczyzna. Podeszła do wody delikatnie zamaczając swoje nogi do łydek. Zadrżała czując jak zimna woda, uderza o jej kończyny, mierzwiąc futro. Chciała w końcu od dłuższego czasu popływać i zrelaksować się. Cofnęła jednak rękę od wody, wiedząc, że jej koszulka lepiej aby się nie zmoczyła, a bez niej nie wypadało. Przynajmniej nie kiedy inni nie akceptują takiego czegoś. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Kiedy tak szedł zaczął sobie nucić kilka piosenek, które udało mu się zapamiętać. Szedł tak aż zobaczył że jest daleko od polany. - Raczej już chyba nie wrócę. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jacob nagle się obudził i powiedział - Co...co...co...się stało?? Po czym chciał wstać, ale po chwili zrozumiał że Violetta się wczepiła w niego swymi pazurkami...powiedział - Eh...to nic...to nic... Jacob patrzył się w gwiazdy. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Violetta, która miała bardzo czujny sen w mig otworzyła oczy. -Coś się stało? -spytała przestraszona rozglądając się dookoła. Spojrzała na kosiarza i uśmiechnęła się lekko. -Podrapałam cię? -spytała odczepiając pazury od koszuli Jacoba. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Dark odszedł dość daleko by się zgubić. - No szlak... Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jacob spojrzał się na nią i powiedział - Nie...bardziej to łaskotało niż bolało...lepiej już śpij...ja już chyba nie zasnę... Po czym Jacobowi zaczęło szybciej bić serce i spojrzał się na gwiazdy. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Violetta uśmiechnęła się. -Mówiłeś, że nie śpisz. Śniło ci się coś? -spytała i znowu przytuliła się do Jacoba okrywając się szczelnie kocem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Celestia wie gdzie jestem... Powiedział do siebie ironicznie, nadal chodził szukając drogi na polanę. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jacob zadżal nagle - Tak...ty...i jakaś muzyka... PO czym zrobił się trochę zimniejszy - A poza tym kłamałem że nie śpię...przepraszam. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 -Spokojnie nie gniewam się -dziewczyna uśmiechnęła się lekko po czym ziewnęła. -Naprawdę ci się śniłam? -spytała zamykając oczy. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jacob kiwnął głową - Tak...lecz to były fantazje...haha... Po czym Jacob zrobił się cieplejszy i jakiś milszy w dotyku. Powiedzial - Dlaczego ty mnie lubisz? Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Violetta spojrzała na niego -Mogłabym cię zapytać o to samo. Lubię cię za to, że jako jedyna osoba na tym zimnym świecie zechciałeś być moim przyjacielem. Każdy jest zwykle niemiły i surowy, a ty jesteś miły i masz dobre serce. -uśmiechnęła się. -A ty za co mnie lubisz? -spytała po chwili znów przymykając oczy. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jacob spojrzał się na Violette i powiedział - Gdyż jesteś jedyną osobą która przytuliła się do mnie i mnie zrozumiała Po czym Jacob chciał objąć Violette, ale nie popadało więc nie ruszał Link do komentarza
Recommended Posts