Violet Star Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Violetta była bardzo zmęczona, a jednak otworzyła oczy szerzej, aby spojrzeć na Jacoba. -Naprawdę? Nikt cię nigdy nie przytulił? Mnie z resztą też, ale ciebie? Ludzie mogą się bać kosiarzy, ale nie znaczy to, że nie mogą próbować cię zrozumieć. Wewnątrz jesteś bardzo ciepłą osobą. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Loca przyglądała się ich rozmowie. - Czemu tylko ja jestem tutaj sama . .. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Zmora powtórzyła czynności towarzyszące nawiedzaniu umysłu Loci. Dłonie na skroń, oplecenie włosami i zamknięcie oczu. Już... Ciemność. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Na środku nieskończoności siedziała młoda dziewczynka. Była blondynką, miała głębokie niebieskie oczy i śpiewała pioseneczkę spojrzała na zmorę i swoim słodkim głosem powiedziała - A kim ty jesteś? Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) -Dobra,Green śpi,więc mogę się rozejrzeć!!!-Od Green`a odezwał się dość wesoły głos. **Oj,nie powinienem się odzywać...Jeszcze zwrócę na siebie uwagę...**Nad Green`em uniosła się ledwo widoczna,złota mgła.Przybrała wygląd Green`a i "stanęła" na piasku.Zaczęła iść w stronę Sophii,zostawiając widoczne ślady. Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 // to bd ciekawe // Sophie siedziała na piasku, przeczesując swój ogon. Co jakiś czas strzygła uchem ze znudzenia. Kątem oka rozpoznała wygląd Green'a, więc lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 **Hmm....ciekawe gdzie teraz jesteśmy...**Mgła nadal szła w stronę Sophii,ale jej nie zauważyła.Była zbyt zajęta oglądaniem widoków na plaży,żeby spostrzec jakąkolwiek postać.W końcu minęła Sophię z tyłu i szła dalej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Po kilku próbach udało mu się wrócić na polanę. Pierwsze co zrobił to usiadł pod drzewem i zamknął oczy zaczynając nucić. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Sophie spojrzała w stronę Green'a, zdziwiła się widząc coś ... . Przetarła oczy i jeszcze raz spojrzała w stronę istoty. Niestety zniknęła z pola widzenia dziewczyny. Wstała nie pewnie rozglądając się. Green dalej spał. Przetarła palcami twarz, po czym podeszła do śpiącego magika. Poprawiła koc, po czym usiadła koło niego. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Green obudził się i lekko podniósł głowę.Przetarł oczy i spojrzał na Sophię. -Coś się stało???-Zapytał się i spojrzał ze zdziwieniem na pled. -W końcu go nie chcesz??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mgiełka doszła do polany i zaczęła się znowu rozglądać.Wyglądała dość....dziwnie,jak na złotą mgłę. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Nie, po prostu.. - powiedziała z zakłopotaniem - wy ludzie podczas snu tracicie dużo ciepła.... i wiesz.... nie chciałam aby tobie było zimno... - położyła po sobie uszy, miętosząc swój ogon ze wstydu. "Idiotko znów nie pomyślałaś... " - skarciła siebie w myślach, milcząc i czekając na kolejną naganę... Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Green popatrzył na Sophię i położył rękę na jej ramieniu. -Dziękuje,przynajmniej o mnie pomyślałaś...-Powiedział z małym uśmiechem,ale spostrzegł że Sophia jest zła na siebie. -Sophio,co się stało???-Zapytał się,a w głosie było słychać troskę. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Nie, myślałam... eh nieważne. To już nieaktualne. - odpowiedziała, odwdzięczając się szczerym uśmiechem - Co do takowej opieki, to nie ma za co... - dodała machając ogonem. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nie było mnie 5 dni... może mi ktoś powiedzie ile dni minęło w zabawie i co się dzieje? Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja biłam się w śnie. Jacob się obściskuje i podrywa na kosę. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jacob spojrzał się na Violette i powiedział - Lepiej już śpij, bo jesteś bardzo zmęczona Po czym spojrzał się na Locę i powiedział - I ty też. Jacob zaczął się patrzeć na gwiazdy z wyraźnym smutkiem. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Loca spojrzała się na Jacoba po chwili zwróciła wzrok na księżyc. - Czemu mi pomoglaś? ... Spojrzała na nich i położyła się niedaleko. Próbowała zasnąć. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) @Up4: Cóż, ja z tego zrozumiałem że nie minął dzień,no może jeden,Jacob i Violetta śpią sobie razem,ze mnie wyszła złota mgiełka,która przybrała mój wygląd,i chodzi sobie teraz po polance.Loca została uratowana od koszmarów przez Noct,a ja i Sophia siedzimy sobie na plaży.No i jeszcze tyle,że Dark po postacią kucyka siedzi sobie na polanie,drugi magik którego imienia nie pamiętam dostał przesyłkę zrzuconą z helikoptera,w której znalazł cytuję:"Katanę ze Skóry Rekina +2 do wiewiórek i innych gryzoni" oraz "Zestaw shurikenów +2 do celów ruchomych" czy jakoś tak...To chyba na tyle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Green popatrzył na Sophię z ciekawością.Zastanowił się chwilę. -Chciała byś może wejść do morza???-Zapytał się jej z uśmiechem na twarzy nie zdejmując ręki z jej ramienia ------------------------------------------------------------------------------------ Mgła obejrzała wszystko dookoła i "usiadła" na kamyku patrząc się w gwiazdy. **Gdzie on znowu poszedł???Nie poznaję tego miejsca...** Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 -Podrywa na kosę ? -Violetta spojrzała na Locę po czym szczelniej owinęła się kocem. -Ale my tylko rozmawialiśmy! -zaczęła się tłumaczyć, po chwili jednak poczuła się bardzo senna i oparła głowę na ramieniu kosiarza zasypiając. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 // ty biłaś się ? Uciekałaś... // - No wiesz nie jestem pewna, bo zmoczę koszulke i bede musiała ją zdjąć. A wy nie jesteście przyzwyczajeni do "nagości" chociaż jestem cała pokryta futrem, które stanowi takowe ubranie.. i... - mówiła na jednym wdechu, po czem przerwała i spojrzała na rękę Green'a , a później na niego sameg - eh.. tak, nawet bardzo chcę popływać... Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jacob spojrzał się na Violette kiedy położyła się na jego ramieniu. Powiedział cicho - Coś nie może zasnąć ... Po czym popatrzył się chwilę na gwiazdy i sam zamknął oczy by zagłębić się w czeluściach swego umysłu Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 ( Tak, ma kosę xD Uciekałam ? Oj tam, oj tam ) Loca powoli zasypiała... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (Loca ty walczyłaś uciekając no nie?) Violetta otworzyła jedno oko patrząc na Locę. -Dobranoc Loca... -szepnęła i naciągnęła sobie koc pod brodę. Zaczęła powoli zasypiać. Przymknęła powieki, lecz po chwili powiedziała cichym głosem. -Jacob... czemu jesteś taki ciepły?... Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jacob zarumienił się i spojrzał na Violette - To efekt uboczny mocy którą posiadam Po czym Jacob dodał - Albo że pragniesz tego. Link do komentarza
Recommended Posts