Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Czyli będę miała swoje moce zmiennokształtne? * * * Zmora siedziała poirytowana. Ten kretyn zwyczajnie ją upokorzył. Upokorzył i okazał wyższość nad nią. Nienawidziła czegoś takiego. To ona zwykle była wyżej niż inni i teraz czuła się fatalnie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) //tak zmiennokształtność i tasak będą działać Czyli wilkołaka i wampira mamy zaklepanego - animal, cienie - Nocturne i emili. Jeszcze szaman Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 // Mało osób chyba będzie chciało zostać człowiekiem, no z mocami ale człowiekiem. Wątpię w to ,że w ogóle ktoś chciał nim zostać// Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) //E...A ja to co,patyk?Moja postać jest człowiekiem-aniołem,więc czemu nie zostać jeszcze człowiekiem-szamanem?? :D// Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 // człowiek anioł :< No to pisz do Becki xD a co ci tam // Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Loca wybudziła się z przemiany. Patrzy w niebo. - Pe- pełnia. Teraz już nie będę miała jak się powstrzymać..... Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //To musisz złożyć podanie EJ czerwonym pogrubiony piszemy szczegóły związane z fabułą, a pytania itp. owszem czerwonym, ale nie pogrubionym!!! Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Bećka Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 // Czy mój cień może już wkroczyć czy czekamy na podanie?// Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //Zanim zaczniesz musimy zaczekać na szamana i omówić parę spraw Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 // Hai! ( tak!) // Delois spokojnie szła( lewitowała) w stronę grupy wypalając za sobą trawę. Z każdym krokiem jej włosy dłużyły się o 1mm aż do kostek. - Co teraz robimy? - Zapytała ocierając miejsce blizny po naszyjniku.- Nie chcę go stracić.- Powiedziała patrząc w trawę, jej oczy też były inne bardziej puste, straszne, nienaturalne. Uśmiechnęła się pokazując swoje ostre jak brzytwa zęby, uśmiech był jednak fałszywy. - Mam tylko do was prośbę... uważajcie, podczas szału krwi i energii najprawdopodobniej będę próbowała zabić wszystko wokoło, ale jeśli przestane jeść w ogóle... Skradnę duszę najbliższym osobą... -Powiedziała smucąc się lecz po chwili dodała- Ale nie bliskim mojego serca, po prostu blisko mojej osoby. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //Ee...dobra. Chcę zostać szamanem. Czemu??-No bo nikt inny się nie zgłosił,ja mam postać człowieka więc chciałbym mieć jeszcze jedną i po prostu będę pisał wierszem,czego kompletnie nie potrafię XD No i jeszcze...Po prostu lubię mieć WIELKIE I WIELE zdolność,których mogę używać :3 Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) //Dobra poproszę o gg Ternosa, emili i Animal na prywatna pocztę, a Nocturne już mam Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Bećka Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //Eee...hehe, ja nie chce zadnej 2 postaci czy waznej rzeczy oraz troche sie pogubilem i pisze z telefonu wiec prosze o skrot tego co sie dzieje. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 //miała być wojna, ale tajemnicze osoby zabierały członkom naszej ELITARNEJ grupy najcenniejsze rzeczy i... dalej zobaczysz ^^ Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Dark wczesniej zasnal pod drzewem. Obudzil sie po dlugim czasie. - Gdzie sa wszyscy? Rozglada sie dookola. //Jak cos Dark Soul jest na polanie xd A jesli chodzi o moje gg to: 20262643 Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Dj Wave Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zaczęłam machać ręką przed oczami Darka -A z ciebie daltonistę zrobili? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Delois zniknęła pod ziemią, wyrosła tuż przy wampirze. - Mam nadzieje ,że on nam pomoże. Powiedziała lekko zachrypniętym głosem- Jakby był zbędny zabieram jego duszę. Powiedziała patrząc na Darka. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - I ciekawe co z nią zrobisz. Ciekawe. Nikt tutaj nie jest zbędny, a ty nie możesz niczego nikomu zabierać bez pozwolenia. To kradzież - wysyczała zmora. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Patrzy na Delois. - Od mojej duszy to ty sie od wal... Powiedzial groznie. - Przeprasza...czasem tak wybucham... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zwróciła się do zmory - Ciekawe pytanie, przehandlowałabym ją demonowi nienawiści za moją śmierć. Powiedziała spokojnie. Następnie zwróciła się do Darka -Wybuchasz? Oj rozsadzonej duszy chyba nie sprzedam- Powiedziała uśmiechając się, mówiła udając troskę. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 -Spokojnie. Dark, czy zabrali ci coś ważnego? Wszystkim coś zniknęło. Mi moja kasztanka Lambada (Za dużo czasu w stadninie xD) śnieżno biała Ballada. Violetcie zniknął medalion. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi...? Rozglada sie po sobie. - Nic... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi ostatnie dobro na tym świecie. Powiedziała bez wzruszenia- Naszyjnik dusz. Zacisnęła ręce na szyi w miejscu blizny Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Ach. Więc ten oto obywatel zabił cię, nie niewinny demon, któremu dasz czyjąś duszę, tak? - zapytała, uśmiechając się słodko. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Mi dawno zabrano poczucie bezpieczeństwa, tym bardziej poczucie, że ktoś jest ważny skoro nie zna mnie, a ucieka. Powiedziała dusząc się własnymi rękami Link do komentarza
Recommended Posts