Violet Star Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Violetta zacisnęła powieki. Po jej policzkach popłynęły łzy. -Ale... czemu? -spytała cicho. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Delois próbowała się podnieść lecz ciągle upadała < Cholera, nie mogę się podnieść> - Pomoże Mi ktoś?! -Zapytała, a raczej krzyknęła błagalnie o pomoc. - Nie podniosę się. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Loca i Shaia spojrzały na Delois. - Pomożemy jej? Szepnęła nieśmiało Shaia. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Delois nie utrzymała się za długo na kolanach. Upadła uderzając o kamień w czoło, z jej czoła powoli płynęła krew. < Co się ze mną dzieje?> Zapytała w myślach. No cóż nie stała od 1000 lat zapomniała jak się chodzi. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Podleciałam do rannej, polizałam palec i dotknęłam czoła. Rana się momentalnie zagoiła -Mam nadzieję, ze cię to nie brzydzi? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Nie... - Powiedziała lekko zawstydzona - Pomożesz Mi wstać. Zapytała Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -Tak. Pomogłam wstać zmorze i zapytałam -Czy zmory nie umieją stać? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) - Ja od tysięcy lat nie stałam, poza tym lewitowałam a teraz mogę dotknąć ziemi. Powiedziała starając się utrzymać równowage Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez emili878 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -To źle czy dobrze? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - I źle i dobrze, źle gdyż będę musiała od nowa uczyć się chodzić, dobrze bo, jestem szczęśliwa ,że coś czuje- Powiedziała ponownie upadając na ziemie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Pomogłam wstać koleżance, jeśli tak ja mogę nazwać -Czyli innymi słowy zmaterializowałaś się? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Skoro możesz mnie podnieść to tak. Powiedziała opierając się o koleżankę. Nogi jej się trzęsły. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Nocturne przyglądała się staraniom zmaterializowanej towarzyszki niedoli i wampirzycy, próbującej jej pomóc. Zabawne. A jednak nie poprawiło to jej humoru, który napadł ją i znokautował zaraz po myśli, że jest samotna. Nie przeszkadzało jej to w żadnym wypadku. Lubiła być sama i działać sama, a jednak miała wrażenie że coś jej umyka. Coś ważnego. Wstała i ruszyła do lasu. Może spacer coś jej pomoże? Przybrała postać dziewczyny. W oryginalnej postaci nie mogła poddawać się działaniu promieni słonecznych. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Delois spojrzała na wisior i pomyślała < jesteś dziwny>. - Przepraszam, ale na prawdę nie umiałam się podnieść Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Uśmiechnęłam się tylko. -Będziesz musiała się nauczyć chodzić, zeby przynajmniej uciekać przed wrogiem Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Zapomniałam jak się chodzi ale na pewno nie jak się walczy!- Powiedziała pewnie ściskając pięści. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Zmora ruszyła w kierunku zamku. Skoro był zamek, musiało być coś jeszcze przy zamku i ona postanowiła taką mozliwość sprawdzić. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Jacob powiedział - Gdyż połączenie może być potężnym szokiem...ale także rozkosznym...do tego nie wolno zbyt szybko podchodzić... Po czym spojrzał się na nią i powiedział - A ja nie chcę by coś ci się stało...jesteś dla mnie najważniejsza Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -To dobrze. A możesz się z powrotem odmienić? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Kiedy się zmaterializowałam? Zapytała sama siebie - No tak kiedy założyłam ten naszyjnik! Powiedziała i delikatnie zdjęła naszyjnik. Natychmiastowo przeleciała przez wampira i zniknęła pod ziemią. Wyszła z ziemi i zaczęła delikatnie lewitować nad ziemią. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -Daj spróbować! - powiedziałam żartobliwie i po chwili dorzuciłam - żarcik. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Kiedyś jakieś dziecko zauważyło jak przechodzę przez ścianę, znalazło mnie i powiedziało " Jesteś duchem! jak to móc przechodzić przez ściany i być nietykalnym no i wiecznym?" patrząc na niego zimnym wzrokiem powiedziałam '' potworne wszyscy się ciebie boją nie możesz kogoś przytulić i wypłakać się na jego ramieniu, nie możesz się zakochać, to bezcelowe włóczenie się po świecie.- Powiedziała zimnym głosem - Dziecko się zdziwiło i powiedziało " Jesteś głupia ! Fajnie jest przechodzić przechodzić przez ściany i żyć wiecznie!" uciekło pokazując Mi język. Mówiła dalej patrząc niewidomym wzrokiem- Dziecko nie wiedziało jak to jest uznało mnie za głupią nie ciesząc się z wieczności... Gdyby tylko wiedziało. Skończyła, zaczęła się dziwnie trząść. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Zmora wyszła z lasu i ujrzała przed sobą budowlę. Teraz tylko jakaś niewielka szopa, cokolwiek w czym mogłaby grzebać. Uwielbiała przeglądać różnego rodzaju przedmioty. Może i tam znajdzie jakieś? Miała nadzieję, że wampirzyca się nie obrazi. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Loca skupiła się teraz na Shaii. Rzuciła się na nią z mocnym hugiem. - Ach, To ty Shaia! Skąd się tu wzięłaś? Tęskniłam za tobą! Co tam u reszty? Atakowała ją gąszczem pytań.... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Violetta wytarła łzy dłonią i spojrzała na Jacoba, po czym znów spuściła głowę i zaczęła płakać. Ukryła twarz w dłoniach. Długie czarne kosmyki opadały jej na twarz. Link do komentarza
Recommended Posts