NiBl Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Ja też się specjalnie nie ekscytuję, bo nie jestem fanem mordobicia. No i widać część jednak nie przeczytała nawet kawałka tematu. FS/RD jeszcze nie ma bo to alpha. Modelu RD jeszcze nigdy nie widziałem więc nie wiem czy będzie latać, ale chyba będzie się poruszała normalnie. Model FS już jest (i to od dosyć dawna) i ona chodzi po ziemi (a obok niej jej wierny przyjaciel Angel). Z pewnością będzie miała "the Stare". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jestem jedynym kolesiem, który nie czeka na tą grę? Nope, mnie też ta gra w ogole nie kręci Nie bardzo mnie obchodzi co się z nią dzieje. Nigdy nie lubiłem tego typu gier, być może dlatego, że nie umiem w nie grać, w każdym razie, nie mam zamiaru zagrać w tą gre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Powiem jedno: Nie mogę doczekać się pełnej wersji. To jest Epickie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Heh, właśnie pobieram, bo widziałem trailery, no i paczyłem co jakiś czas na ich stronę. Ciekawy jestem co z tego do tej pory wyszło, 5 minut zostało Chociaż w sumie, to dużo nie oczekuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Całkiem fajna gierka, chętnie pogram w pełną wersje. Swoją drogą Rarity Pinkie najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 A ja myślałem że Pre-alpha bedzie pod koniec wakacji MUSZE W TO POGRAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 RD i FS to pegazy, na pewno mają zupełnie inny gameplay niż reszta. Możliwe, że twórcy mają problemy z optymalizacją tych postaci - no bo latają, a walki w większości się toczą na poziomie 0 - kilku metrów n.p.m. Ciekawi mnie jak to rozwiążą, fruwające bez przerwy pegazy to zupełnie inna walka, mogłyby być za mocne... No bo jak tu użyć takiego ziemnego Applebucka przeciw zasuwającemu po całym monitorze pegazowi - na jakąś przyziemną Rarity jest jak znalazł, ale na obiekt latający? nie wiem jak będzie z RD (ona pewnie będzie miała większość combosów w powietrzu przy wyskokach/dashach), ale shy będzie przywoływać zwierzaki które będą wykonywać ciosy zamiast niej @przeniosłem posty do właściwego tematu o Fighting Is Magic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Fluttershy na ulti przyzywa Godzillę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 z tego co było na stronie mane6 to na zdjęciu było pokazane jak fluterka ma 3 zwierzaki poza angelem więc pewnie bedzie summonerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Cześć, jestem tu nowy i mam coś dla was - http://forums.elswordonline.com/Topic739676.aspx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Cóż, gra ogólnie jest spoko Co do aktualnych postaci: Applejack - w miarę dobra, tylko lassem ciężko trafić. Pinkie - Jedna z lepszych, bo ma armatę i można zrobić nią infinity combo. Twilight - Chyba aktualnie najsilniejsza. Bez wysiłku można rozwalić przeciwnika w mniej niż 20 sec. Rarity - Daje rade. Ma te kryształy co z ziemi wylatują (czasami się bugują, bo to Pre-Alpha). I ma jeszcze wstążki które walą prawie na pół ekranu. Część combo ścina na chwile grę np. Pinkie (lewo, lewo, (po dobiegnięciu do wroga)num7). Jak na Pre-Alphe to jestem zachwycony wynikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Miałem okazję ostatnio pograć w wersję prealpha i powiem szczerze że jestem bardzo mile zaskoczony chociaż nie wiem czy to tylko u mnie ale mam zbugowaną Rarcię, tnz. nie rusza się bardzo często, dopiero musi dostać, a i tak pomaga to na jakieś 10-20 sek . apropo combosów, chciało by sie komuś wypisać kombinacje wszystkich jakie zostały znalezione ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Pograłem tylko chwilę, więc niewiele mogę powiedzieć. Pinkie to na pewno IMBA , a Rarity zawiesza się po 10s gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A wiecie że w plikach gry jest niewykorzystany w grze level Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Wiecie. Tylko włączyć go nie dałem rady, bo się wykrzacza mi gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A wiecie że w plikach gry jest niewykorzystany w grze level Rainbow Dash? Jak niewykorzystany? W opcjach można go wybrać i normalnie na nim grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Jak niewykorzystany? W opcjach można go wybrać i normalnie na nim grać Chodzi ci o Option - Game? Jeśli tak to nie mogę tej opcji wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Miałem okazję ostatnio pograć w wersję prealpha i powiem szczerze że jestem bardzo mile zaskoczony chociaż nie wiem czy to tylko u mnie ale mam zbugowaną Rarcię, tnz. nie rusza się bardzo często, dopiero musi dostać, a i tak pomaga to na jakieś 10-20 sek . apropo combosów, chciało by sie komuś wypisać kombinacje wszystkich jakie zostały znalezione ? Wiedz - mi kuce też mają głupie błędy i trzeba ich trzepnąć. Nagorzej kiedy obydwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja chętnie bym zagrał albo Applejack albo Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ty jakie LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Co to ma być!? Mógłbyś wysłać mi linka do tej wersji?Ja mam ciąglę tylko 4 postaci, więc to jest ta stara wersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Co to ma być!? Mógłbyś wysłać mi linka do tej wersji?Ja mam ciąglę tylko 4 postaci, więc to jest ta stara wersja. Link do tej wersji raczej nie istnieje, to była wczesna beta gdzie postacie miały dużo błędów, RD tak naprawdę nie było a Fluttershy była w wersji testowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkolit Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Fluttershy robi Fus Ro Dah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Z tego wygląda że "Spojrzenie" to albo jej normalny atak albo specjalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Chętnie pociąłbym w multi FiM ale nie znam nikogo kto w to gra i nie wiem nawet czy dobrze zainstalowałem program do grania online :/. Pogra ktoś? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts