Ares Prime Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 - Tego dłużej znosić nie można. Po czym natychmiast zabrała się za sprzątanie stodoły za pomocą pająków, i myszy. A od północy do miasta zbliżał się tajemniczy kucyk zwany Olo ''Łamignat'' Bonechrusher. Link do komentarza
Bluedraft Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Który tak bardzo lubił małe zwierzątka że jak je tulił to im z jego miłości kości się łamały Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Z tego powodu wszyscy zaczęli uciekać z okolicy. Jako iż Łamignat był bardzo wrażliwym kucem, zaczął płakać, odrzucony. Postanowił potem wytrzeć twarz... Czyjąś zasłoną z domu. Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 ale nie ze nie mial jak wytrzec to musial sie zadowolic polamanymi zwierzakami.Widzac to flutershy postanowiła zrobic mu.... Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Wykład na temat jak porządnie traktuje się zwierzęta , pobiegła po ... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Księżniczkę Lunę, aby nauczyła ją posługiwania się Królewskim Głosem. Jako że Flutterka była pojętną uczennicą, szybko opanowała tą sztukę. Następnie znalazła Ola, który właśnie miał zamiar pobawić się z Angelem... Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 ...ale on nie dał się tak łatwo złapać, flutershy widząc to postanowiła wykorzystać nowo nabytą wiedzę ale... Link do komentarza
TheKisielPL Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 ...ale zbyt się zestresowała i nie mogła z siebie wykrztusić ani słowa. W tym samym czasie... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Olo widząc Fluttershy, postanowił się przedstawić. Ukłonił się pokracznie i rzekł : - Witojcie, pikan panienko. Jo jestem Olo ''Łamignat'' z klanu Bonecrasher'uf. Moża ty mi powisz jok, się z tymi pieruńskimi zwirzakami obcuje ? Bo ja jezdem kucu spokojny, i lubim zwirzątka, ale łone jakoś mni ni lubiom. Link do komentarza
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Fluttershy swoim wręcz anielskim głosem odpowiedziała : Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 ...może dlatego cię nie lubią bo jesteś zbyt brutalny i nie masz wyczucia siły. Zdziwiony tymi słowami odpowiedział... (napiszę w tym poście bo mi się nie chce pisać nowego) Proszę nie spamcie mi tutaj,od tego jest dział off-topu,a tu dopisujemy zdanie do historyjki o Rainbow i przyjaciółkach. :/ Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 "Niby jo zbyt brutal? Kaj tak może być, jam oaza spokoju" Po czym dla zademonstrowania spokoju i wyczucia zaczął tańczyć delikatną odmianę baletu na paluszkach. Po skończonym pokazie Fluttershy rozbawiona powiedziała... Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Dobrze tańczysz może spróbuj występu na scenie... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 - No scenie ! O ni, ja tom wolo tańczyć na kurhanach wrogóf, albo na karczemnym stole. Na scene nie wyleze bo za wysoko. Olo usiał na ziemi, i dla zabawy robijał kamienie jakby były zrobione ze szkła. Widząc smutnego kuca, Fluttershy spróbowała... Link do komentarza
trebuhpl Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 ... Podnieść go troche na duchu. Myślała jednak w jaki sposób to zrobić, lecz nie mogła niczego wymiślić, ale... Link do komentarza
Yaqp Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 ... ale nagle znikąd wyskoczył Snowflake krzycząc swoje dobrze znane "Yeaaah!" zaczął tańczyć kazaczoka i... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 ... Olo uznał to za wyzwanie do walki. Rzucił się na Snowflake'a, i powybijał mu wszytskie zęby, bo choć był mały to był dość mocny. Walczących kuców musiała rozdzielić RD która o mały włos... Link do komentarza
Yaqp Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 ... nie wpadła na Pinkie, tańczącą w tym czasie z Big Macintoshem - jednak RD nie miała na tyle siły żeby zatrzymać rozwścieczonego Ola który dalej tłukł Snowfake'a... Link do komentarza
Elizabetta Napisano Sierpień 8, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2012 W końcu obaj mieli dość walki,zmęczeni siedli w pewnym oddaleniu od siebie, jeden z drugiego nie spuszczał oka ... Link do komentarza
McKeyPL Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 ... Gdy Rainbow zaczęła tańczyć walca z Big Macintoshem. Po tańcu usiedli do stolika i zaczeli patrzeć sobie w oczy ... Link do komentarza
Abdulas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 rozmowę na temat bardzo ważnej sprawy, lecz nie do końca była to prawda, bo tak naprawdę chciała... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 .... przekonać Maca, do tego żeby przepędził więcej wysokoprocentowego cydru na następne święto.. Link do komentarza
Skutalu Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 ...Lecz to nie była jedyna ważna sprawa o której chciała porozmawiać, ponieważ miała wątpliwości co do... Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 ... do jego zachowania. - Wiesz która godzina?! Jutro trzeba wcześnie wstać, musimy odebrać nową sadzonkę drzewa, nie pamiętasz? Big Mac zawstydził się i powolnym krokiem ruszył w kierunku farmy. Pod koniec drogi, niedaleko zabudowań gospodarczych, nagle 10 metrów przed nim w ziemię uderzyła Rainbow Dash. Big Mac podbiegł czym prędzej. Zauważył, że cała jest mokra od cydru, najwidoczniej wpadła do zbiornika, okazjonalnie sporo wypijając. ( ) - Rainbow? Ta jednak, drzemiąc w najlepsze, nie odezwała się ani słowem. Szturchnął ją kopytem. - Rainbow, co z Tobą? - Aaa... cześć Mac. Bo widzisz, leciałam sobie na niskim pułapie... Link do komentarza
RedSky Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 ... zobaczyłam Cię i pomyślałam: Czemu by się nie przywitać?- powiedziała RD patrząc na niego nieprzytomnie.... Link do komentarza
Recommended Posts