Sosna Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Sprawdź w mailowym koszu... To niemożliwe, żeby wiadomość ot tak wyparowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 E-maile same z siebie nie znikają. 1. Logujesz się / Tworzysz konto 2. Lewy dolny róg - REDEEM CODENie wiem co jest dalej. Nigdy nie dostałem kodu na gog.Wiadomość może być w spamie, koszu... no chyba że masz jakiś program który wywala "spam" co 30 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jeśli wciąż jakimś cudem nie znajdziesz ja ci mogę dać klucz do Wiedźmina.(Ja dostałam stąd ale później jeszcze znajomi mi podesłał więc mam 1 klucz do wiedźmina i the gamers, napisz na PW do mnie to ci go dam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ta zagadka chyba do końca świata pozostanie dla nas nierozwiązana... Proszę o Wiedźmina od WhiteDrakon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Chaos Domain za darmo: http://www.vg247.com/2014/12/04/free-200000-steam-keys-for-run-and-gun-shooter-chaos-domain/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Haegemonia - Legions of Iron wysłane do Sosna Haegemonia - The Solon Heritage wysłane do SosnaLunar Flight wysłane do PervKapitanZoo Park wysłane do Triste CordisCities in Motion 2 wysłane do KK475Osmos wysłane do arent7Jack Lumber wysłane do TimberThe Dark Eye - Chains of Satinav wysłane do Uszatka A New Beginning - Final Cut wysłane do sloyth 06.0 Edytowano Grudzień 10, 2014 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Prosiłbym o Cities in Motion 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2014 Zoo Park - w końcu "każualowy" tycoon. Moje wewnętrzne Fluttershy się ucieszy Chciałem zagrać w coś takiego, od dodanej do Play/Click - Make it Green (fundowana przez National Geographic) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Poproszę Lunar Flight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Mógłbym prosić o dwie Heagemonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Mogę prosić o Osmos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Proszę o The Dark Eye - Chains of Satinav Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Poproszę o Jack Lumber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Poproszę o "A New Beginning - Final Cut" Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Chaos Domain za darmo: http://www.vg247.com/2014/12/04/free-200000-steam-keys-for-run-and-gun-shooter-chaos-domain/ Także na serwerach Indiegala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Co prawda to niby temat dotyczący steama, ale myślę że wielu graczy konsolowych może on zainteresować EA wraz z Sony rozdają trzy gry z okazji 20-lecia marki PlayStation. Do końcaPlayStation Experience, możecie zupełnie za darmo dodać do konta trzy gry. Need for Speed: Most Wanted (PSV)Mirror’s Edge (PS3) Plants vs Zombies: Garden Warfare (PS4) Sam właśnie ściągam Mirror's Edge ale z moim netem trochę to potrwa, więc jak ktoś ma szybszego może sprawdzić czy wszystko działa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Onyx... To jest dla każdego na PSce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Dziękuję za informację OK. Krótkie podsumowanie. Gry są dla każdego posiadacza konsoli (PS3/Vita/PS4). Nie potrzeba abonamentu: PS3: Mirror's EdgePS Vita: NFS Most Wanted - lepsze to, niż nic. Wtopiłem kasę na LEGO Marvel, więc mam jakąś rekompensatę.PS4: Plants vs Zombies: Garden Warfare Co i jak: Wchodzimy do sklepu, szukamy gry, "kupujemy" ją. Profit. UWAGA! Jedno konto, jedna gra. Jeśli macie więcej niż jedną zabawkę Sony, pomyślcie nad wyborem! Jedna niewiadoma - czy ich nie zabiorą/zablokują po PS Experience? W końcu tak robią, dla abonentów "PS+". Niby są tacy fajni, a to po prostu przedsmak PS+, zachęta. Zobaczymy. Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) wciąż mam do oddania: - Aces Wild: Manic Brawling Action! (Steam) - wysłane do Dayan- The Slaughtering Grounds (Steam) - wysłane do Triste Cordis- Tail Drift (Steam) - wysłane do Dayan Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 Można prosić o: The Slaughtering Grounds - fajna rozwałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Mam do oddania Dead Island: Epidemic (chociaż pewnie każdy już to ma), pisać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (chociaż pewnie każdy już to ma) Właśnie, czemu tak wszystkim rozdawali tę grę? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Ponieważ jest aktualnie w fazie otwartych beta testów i jest do pobrania za darmo na steamie. Możliwe, że Atimkos ma klucz do preordera Klucz jest pewnie do płatnego dodatku Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ponieważ jest aktualnie w fazie otwartych beta testów i jest do pobrania za darmo na steamie. Możliwe, że Atimkos ma klucz do preordera Klucz jest pewnie do płatnego dodatku Nie mam klucza, mam to: http://steamcommunity.com/id/ATIMKOS/inventory/#753_1_2690085321117444036 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Witam, mam do oddania Skrzynie AMD do Dragon Age: Inkwizycja. Znajduje się w niej: zwiększający przebiegłość Amulet Śmiertelnej Determinacji do odebrania w fortecy, awar półkrwi, którego znajdziesz wśród dostępnych w grze wierzchowców, oraz specjalna skrzynia do trybu wieloosobowego Dragon Age. Klucz do konta Origin. Dodatkowo posiadam jeszcze do oddania: Space Hack wysłane do Dżuma Magicka: Wizard Wars - Holy Knights Robe Teleglitch: Die More Edition Metro 2033 wysłane do Arachik Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się