WhiteDrakon Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Nie wiem czy tak można... W każdym razie: Zegarmistrz kiedyś nie załapał się na FC3: BD, więc pisze w jego imieniu, prośbę o tę grę. Jeśli można. Jak chcesz to zrobić albo podasz mi link do jego profilu albo wyślę ci a ty mu. Wybieraj ;3 Odpisz na prywatnej wiadomości żebyśmy nie zabierali miejsca na tablicy. Edytowano Październik 23, 2014 przez WhiteDrakon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 @SzymonL... można spytać o coś?.... Dlaczego oddajesz w sumie całe bundle, za które zapłaciłeś?... Po prostu mnie to ciekawi, nie chcesz nie odpowidaj To czego nie miałem aktywowałem a resztę wrzucam tu (zrobiłem wrzut z IndieGala z kilku ostatnich bundli). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 http://mlppolska.pl/zegarmistrz-m1317/ Wyśpij mu na PW. Tak chyba będzie najlepiej i nikt mnie nie posądzi, że zgarnąłem gierę dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 To ja poproszę w takim razie DogFight1942 PL + 2DLC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Jeżeli można, to proszę o Nosferatu oraz Street Racing Syndicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Może to nie to co się spodziewacie, lecz i tak warte uwagi: Humble Bundle rozdaje darmową grę premium, na telefony z Androidem The Spookening - Premium Game - prosta gierka idealna na Nightmare Night Telefomaniacy łączcie się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Przypominam, że jeśli głosowaliście w złotych joystickach, to macie szansę zgarnąc XCOM: Enemy Unknown. Sprawdźcie swoje maile na które rejestrowaliście się na gmg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Kłaniam się nisko i proszę o obie Haegemonie Od siebie mam: -Two Worlds 2 PL > Onyx-East India Company + 3DLC A jeśli ktoś gra w MargOnem to mam kod na graty o wartości 70zł (Jedno kondo = jeden kod, pakiet dla początkujących oraz zaawansowanych... cokolwiek to oznacza)Kody do MargOnem - Jaksiu Edytowano Październik 25, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Poprosiłbym o Two Worlds. PL czyli to jest wersja z dubbingiem tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 Poprosiłbym o Two Worlds. PL czyli to jest wersja z dubbingiem tak? Ups, to dwójka. Na opakowaniu CDA napisali tylko, że to polska wersja. Klucz w drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Jakby ktoś chciał to mam jeszcze jednego koda do Margonema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Po krótkiej konsultacji zgłaszam się po kod do Margonem od użytkownika Sosna jeśli można oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 (edytowany) Mam zbędny kod z Margonema oraz do World of Tanks z poprzedniego CDA. Kody wysłane. Edytowano Październik 26, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Poproszę użytkownika SzymonL o kod do Margonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Jeżeli ktoś ma na zbyciu kod do Starbounda to chętnie przygarnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 To nie koncert życzeń Raxoanox... tu rozdają tylko to, co mają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 (edytowany) Mam do oddania kod do Margonem oraz do Two Worlds II Edytowano Październik 25, 2014 przez BezimiennyKot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altharias Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Chętnie przygarne Two Worlds II, jeśli można oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 http://www.dlh.net/en/ Jeśli się to zarejestrujecie, zalogujecie i klikniecie profile/keys to dostaniecie 5 gier za darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimkaKarma Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Mam do oddania kod do Margonem oraz do Two Worlds II Poproszę Margonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Mam zbędny kod z Margonema oraz do World of Tanks z poprzedniego CDA. Czy WoT jeszcze aktualny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) Przypominam że na stronie https://www.indiegala.com/giveaways zostało 100001 kluczy do rozdania z gry Ionball 2 Ionstorm. Edytowano Październik 27, 2014 przez WhiteDrakon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Bundle Stars akceptuje moją kartę Have fun Stalker Clear Sky - DraquesDark Raid - OnyxEpigenesisDead Effect - WhiteDrakon3089 RPGIron StormChromeChrome SpecForce Edytowano Październik 28, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Można poprosić o stalkiera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Bundle Stars akceptuje moją kartę Hip Hip Hurr... ale jak?! Ponad 300zł w tydzień?! Znam z doświadczenia Jeśli masz kartę to wystarczy podpiąc pod Google Play i za większość bundli można płacić z Google Wallet, szybciej i wygodniej niż PayPal. Wieczorem ok 18 wrzucę nowe gry więc czekać w gotowości. Szymon out. Edytowano Październik 28, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się