sloyth 06.0 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 PS. Zna ktoś dobry program, który pozwala na "nagrywanie" gry oraz komentarza? (coś w stylu Fraps, ale tam komentarz jest ledwie słyszalny) Nvidia Shadow Play Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 PS. Zna ktoś dobry program, który pozwala na "nagrywanie" gry oraz komentarza? (coś w stylu Fraps, ale tam komentarz jest ledwie słyszalny) Ja na frapsa hajsów nie mam, gameplaye nagrywam Open Boradcaster Software - bardzo fajny programik do streamów, razem z Downdraughtem/Forces112 używamy. Tam można sobie podbić mikrofon według uznania, ale i tak polecam zestaw: OBS do obrazu i dźwięków gry + Audacity do komentarza + VSDC Free Video Editor do sklejenia i obróbki całości (paczka dla biednych). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Ja na frapsa hajsów nie mam, gameplaye nagrywam Open Boradcaster Software - bardzo fajny programik do streamów, razem z Downdraughtem/Forces112 używamy. Tam można sobie podbić mikrofon według uznania, ale i tak polecam zestaw: OBS do obrazu i dźwięków gry + Audacity do komentarza + VSDC Free Video Editor do sklejenia i obróbki całości (paczka dla biednych). Mam już program. Action! - trial 30 dni. Na test wystarczy Zgrywa od razu audio i wideo. Nie trzeba używać kilku programów na raz, a w przeciwieństwie do FRAPsa nie obciąża tak systemu. PS. Nie chcę, żadnej edycji audio. Chodzi o "spontan" Jeśli się uda, to wrzucę to na YT. Nie, to wywalę, odinstaluję Action! i wybiję sobie ten pomysł z głowy. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Action jest dobry jednak dużo lepiej jest nagrywać audio obokFakt, jest trochę więcej pierdzielenia się potem z montażem ale masz tez możliwości obróbki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Panowie, jeśli chcecie rozmawiać o nagrywaniu, to załóżcie sobie temat ku temu, bo zaczynacie nieładnie offtopować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 To jedziemy z darmówką: Znów na indiegala można zgarnąć gre Space Hack. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Tropico Trilogy - wysłano do GarinCombat Wings - wysłano do Dayan Inquisitor Deluxe Ed Zeno Clash 2 - wysłano do Arachik The First Templar Marine Sharpshooter II Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Zeno Clash 2 Poproszę Edit: Na dole też magicznie zaczęli brać tytuł z cytatów Edytowano Kwiecień 10, 2015 przez Arachik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Tropico Trilogy Tropico poproszę. Edytowano Kwiecień 10, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Kurrrczę, Zeno Clash, a taką miałam ochotę na druga cześć ;v; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Dziś na stronie https://www.indiegala.com/store możemy zgarnąć grę Battlepaths Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Taka tam aktualizacja: Mini motor racing EVO - wysłano do ATIMKOS Pressure - wysłano do Dayan Street Racing Sindicate RACE the WTCC Game - wysłano do Chief Inquisitor Deluxe Ed - wysłano do Dayan The First Templar Marine Sharpshooter II (czyli jak nie robić FPSów) Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Mogę poprosić o RACE the WTCC Game? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Poproszę o Mini motor racing EVO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Dziś na stronie https://www.indiegala.com/store możemy zgarnąć grę Battlepaths Wyskoczyło mi - No more key left! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 Oznacza to że klucze zostały już wydane i się skończyły może następnym razem ci się poszczęści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 Wyskoczyło mi - No more key left! Sprawdź jeszcze raz, przed chwilą sprawdziłem i działa. Możliwe, że dołożyli kluczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 13, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2015 Chyba masz rację. Dosłownie przed chwilą wpisałem adres e-mail i zadziałało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Ta, tera działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Do oddania Dragon Age: Origins i Dead Space 2 na Steama. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Dead Space 2 pls :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Dragon Age: Origins poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Do oddania Dragon Age: Origins i Dead Space 2 na Steama. To samo, plus: Prime World: Defenders i Space Hack. Edytowano Kwiecień 14, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Poproszę Dead Space 2 :3 Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez Gatrin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 To samo, plus: Prime World i Space Hack. Na Steam pokazuje że Prime World jest F2P, więc co to jest to co ty masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się