Gryfeł Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Super Motherload Jak można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Masz kod do KSPTo jest pytanie, prośba, czy co? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 To jest pytanie, prośba, czy co? :/Już tłumaczę:1. Brak podstawowych umiejętności poruszania się po jakimkolwiek forum. Nie znasz zasad? Napisano je w pierwszym poście 2. Ewentualny brak czytania ze zrozumieniem i olewanie zasad z pierwszego postu (jeśli już go przeczytano). 3. Forum to nie gra komputerowa. Należy przeczytać regulamin i co najważniejsze go zrozumieć. 4. A za chwilę przeczytamy: "Jestem tu nowy..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Nie szykanuj biedaka... Może się zgubił, albo nie śpi już dobre trzy dni i jedzie TYLKO NA KAWACH. BO NIE MOŻE USNĄĆ, MIMO, IŻ JEGO OCZY MÓWIĄ "PIÓRKUJĘ NIE ROBIĘ" I SIĘ ICH OTWORZYĆ NIE DA. Ekhem... Sector poproszę, jeżeli to nie problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Dziś do zgarnięcia jest pakiet dwóch gier: Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Special Edition Double Pack pod tym adresem .Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Mam 4 kody do bety Rainbow Six: Siege na platformę Uplay. Grać można do 4 października. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Jeśli to są klucze do pełnej wersji to przyjmę. Bo betę mam i grać można już teraz Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Gryf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Czytamy ze zrozumiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Rany, przeczytałem od i już wielkie halo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Chodzi o słowo "beta" Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Widzę, że jednak Ty nie zrozumiałeś, ale nie mam zamiaru kontynuować Twojej kłótni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 1, 2015 Autor Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Rany, przeczytałem od i już wielkie halo... To pewnie ta beta trybu MP. Pewnie dostanę zaproszenie od Sony (jako stały nabywca ich konsol). Co do "halo". Przynajmniej raz w miesiącu pojawia się ktoś, kto nie rozumie "o so tu chozi". Część osób ma tego serdecznie dość Ot i cała filozofia.Żeby nie zaśmiecać - mam klucz do gry ATV GP. Może jeszcze działa (platforma "Afan.pl" - spoko, jest bezpieczna. Można kupić gry znane z tego że są nieznane i zapłacić przez sms. Fajna inicjatywa)EDIT. Skoro nikt się nie zgłasza, a kolejki jakoś nie widać, nie pogardzę:The Original Strife - Veteran EditionHouse of 1000 Doors - Family Secrets Collector's EditionHouse of 1000 Doors - The Palm of Zoroaster Collector's EditionSwoją drogą szkoda, że na windowsach nie ma gier typu "otwórz 1000 zamkniętych drzwi" (są darmowe i genialne, a w niektórych od zagadek mózg paruje. No i to spojrzenie członka rodziny widzącego jak trzęsiesz tabletem, żeby coś spadło na ziemię xD ) Edytowano Październik 1, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Dziś do zgarnięcia gra: Bionic Dues pod tym adresem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Kolejna gra na Steam za darmo - Shot in the dark, żeby ją zdobyć trzeba wykonać 7 zadań - https://gleam.io/QnQnE/shot-in-the-dark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Nie do końca darmowe, ale za 1 dolara macie 5 gier na steam: https://coinplay.io/bundle/weekend-4?a=LgvCQU2RNihilumbra, Way to Go!, Back to Bed, Great Permutator, Alter World.Tak więc jeśli kogoś te gry obchodzą i nie szkoda mu dolara (niecałe 5zł), może skorzystać Edytowano Październik 10, 2015 przez Gryf Edytowałem, bo cena, którą podałem przeliczoną na PLN jest nieco wyższa, bo vat :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 X-Blades za darmo - logujemy lub rejestrujemy się na tej stronie - dlh.net a potem wchodzimy w Profile/Keys i powinno tam być Steam games: i ta gra a przy niej get your steam game here. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Czy tylko ja mam tak, że nie widzę ostatnich postów w tym temacie? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Czy tylko ja mam tak, że nie widzę ostatnich postów w tym temacie? :/Eeee powiedzmy że wypalam je szybciej niż ty je czytasz xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Eeee powiedzmy że wypalam je szybciej niż ty je czytasz xDA co z nimi jest nie tak? xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Spam, posty nie na temat i te, które łamią wewnętrzny regulamin tematu lecą z dymem.Na przykład prośby o tytuły, których nikt nie oddaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 a moje czemu palisz? Próbuję uświadomić gościowi, żeby se kupił, zamiast sępić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 (edytowany) 20.10.2015, 19:20:00 Zegarmistrz napisał: Spam, posty nie na temat i te, które łamią wewnętrzny regulamin tematu lecą z dymem. Na przykład prośby o tytuły, których nikt nie oddaje. To ja cię zagnę Zegarku nasz kochany! Proszę o GTA V i Wieśka 3 (i jeszcze frytki do tego), w zamian daję te poniżej. Obeszłem system (dookoła dwa razy) i co pan mi zrobisz? Hektor wysłane do Triste CordisRiddled Corpses wysłane do ATIMKOSQ.U.B.E. - Director's Cut wysłane do SosnaLost Moon wysłane do ATIMKOS Edytowano Listopad 9, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 (edytowany) Przy okazji oddam w dobre ręce DmC: Devil May Cry (wysłano do Geralt) i Resident Evil 5 (wysłano do PervKapitan) Edytowano Październik 20, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Q.U.B.E. - Director's Cut to tak jeszcze bardziej przy okazji... poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Poproszę Devil May Cry ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się