SzymonL Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 6 godzin temu PervKapitan napisał: Nightmare on Azathoth spasiba godzinę temu Triste Cordis napisał: Nightmare on Azathoth jeśli można. Swoją drogą bundle są co raz to mniej ciekawe. Przynajmniej te w serwisie Bundlestars :\ A dla Triste ban za nieczytanie wcześniejszych postów (tyle wygrać!). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 7 minut temu SzymonL napisał: A dla Triste ban za nieczytanie wcześniejszych postów (tyle wygrać!). Ban? D'oh... nie zauważyłem. Tak to jest gdy przeglądasz forum na tablecie Trochę u mnie głupieje, ale to wina sprzętu nie strony (przy przewijaniu strona "skacze" z góry na dół. Łatwo coś przegapić). No i nie działa na nim Pokemon Go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 14.07.2016 at 10:40 SzymonL napisał: Journey To The Center Of The Earth wysłane do Sosna Way of Gold and Steel Store Manager - Cellular Edition Soulbringer Corrosion - Cold Winter Waiting [Enhanced Edition] A Land Fit For Heroes The Last NightMary - A Lenda do Cabeca de Cuia Tic-Toc-TowerNightmare on Azathoth wysłane do PervKapitan Iesabel Why So Evil 2 - DystopiaUriel's Chasm 2 Pixel Puzzles - UndeadZ Break Into ZatworDoor Kickers wysłane do ArekeenSir, You Are Being Hunted wysłane do SosnaReus wysłane do Geralt Corrosion - Cold Winter Waiting [Enhanced Edition] , Store Manager - Cellular Edition , Why So Evil 2 - Dystopia , The Last NightMary - A Lenda do Cabeca de Cuia i Uriel's Chasm 2 proszę Content Horrorki itp XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Jeśli ta lista którą wkleił TwilightSpringTrapPL jest aktualna to poproszę o Pixel Puzzles - UndeadZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Na originie dodatek "Wojna na Morzu" do BF4 za darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Life is Strange za darmo https://steamdb.info/app/319630/ klikamy w zielony przycisk z napisem free 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Dzięki za info! Tylko nie wiem czy to cała gra czy tylko pierwszy epizod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Tylko pierwszy, co nawet jest zaznaczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Pierwszy epizod mam. Też kiedyś za darmo było. Chciałem właśnie pytać, zobaczyłem, że jest napisane i... cóż. 1 epizod gry to jakby tej gry nie było. Nie dość, że cała jest krótka, to jeszcze dzielą na części. Gra na może 3 godzinki, a jeszcze skąpią na epizodach. Mogliby dać całość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Freebie za darmo https://gleam.io/d9h84/freebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 (edytowany) Mam do oddania: - kod do Armored Warfare na jakiś tam czołg o oznaczeniu AMX-10P PAC 90, polskie flagi i milion kredytów - kod na 80 zł w VOD Chili na wybrane filmy - zniżkę 10 zł do Othertees.com NIEAKTUALNE Edytowano Sierpień 2, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Na Originie dodatek "Chińska Nawałnica" do BF4 za darmo, jako specjalny prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) Bubsy Two-Fur wysłane do TwilightSpringTrapPL7th Legion wysłane do KacpiDragonsphere wysłane do GryfHashtag Dungeon wysłane do TwilightSpringTrapPLSuper 3-D Noah's Ark wysłane do ATIMKOSGnomoria wysłane do KacpiMacGuffin wysłane do Triste CordisWill Fight for Food - Super Actual Sellout - GOTH wysłane do TwilightSpringTrapPLTrouble In The Manor wysłane do ArekeenEvertown wysłane do KacpiPoöf wysłane do GryfSuperstatic wysłane do TwilightSpringTrapPL Edytowano Sierpień 24, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Prosiłbym Trouble In The Manor . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 6, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2016 MacGuffin jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Poproszę o Super 3-D Noah's Ark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Jeśli można to Poofa i Dragonsphere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 19 godzin temu SzymonL napisał: Challenge of the Five Realms Bubsy Two-Fur 7th LegionDragonsphere wysłane do Gryf A-Gents Legend (1994) Hashtag DungeonSuper 3-D Noah's Ark wysłane do ATIMKOS Jim Power -The Lost Dimension QP Shooting - Dangerous!! Zeus vs Monsters Gnomoria Judgement JamsoulsMacGuffin wysłane do Triste Cordis Will Fight for Food - Super Actual Sellout - GOTHTrouble In The Manor wysłane do Arekeen EvertownPoöf wysłane do Gryf Superstatic DAMAGE CONTROL Poproszę Bubsy Two-Fur , Will Fight for Food - Super Actual Sellout - GOTH , Superstatic i Hashtag Dungeon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 2 gry za darmo: Gold Rush! Classic (albo Game Tycoon 1.5 ja dostałem tą drugą) https://www.indiegala.com/#banner_form_box Melissa K. and the Heart of Gold https://www.indiegala.com/melissak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 6.08.2016 at 18:40 SzymonL napisał: 7th Legion Evertown Gnomoria Te trzy jeśli można prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Z radością ogłaszam, że w mam do oddania klucz do gry Ori and the Blind Forest: Definitive Edition w wersji Steam WYSŁANY do jksgfricky. Gra jest przeepicka, dlatego cieszę się, że mogę komuś ją podarować W końcu udało mi się wytrzasnąć taki kluczyk. Niestety przez Steama kupić nie mogłem, bo miałem wersję podstawową i przysługuje mi do Definitywki zniżka. Z racji tej zniżki, nie mogę podarować żadnej osobie Ori przez Steam. Zakupić nie mogę - bo już posiadam. Podarować nie - bo mam zniżkę. A jak napisałem o tym do nich w kontakcie, to to olali Komu ma zależeć na kupowaniu gier? Mi? To im powinno, oni za te kupna kasę dostają. No ale koniec narzekania W końcu się udało! Tak więc dam klucz temu, kto jako pierwszy poprawnie odpowie na pytanie: (uwaga, angielski!) Why is 6 afraid of 7? Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Gryf Kod wysłany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henjał Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) 15 godzin temu Gryf napisał: Why is 6 afraid of 7? boo 789? edit: Dobra ja musze poprawić się bo to było z mojej strony szybko i niekompletnie xD 6 boi się oczywiście dlatego, że 7 jest liczbą pierwszą, a liczby pierwsze są intymidujące. Edytowano Sierpień 17, 2016 przez jksgfricky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 33 minuty temu Gryf napisał: Why is 6 afraid of 7? Bo 7 popełniła siedem grzechów głównych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Bo 7 zjadło 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 2 godziny temu Gryf napisał: Why is 6 afraid of 7? Bo jest przed nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się