Sosna Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 yyy ten... tej gry już dawno nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 @Sonic song @Zandetsu żaden z Was tego nie dostanie. Gra wydana prawie tydzień temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 (edytowany) 4 minuty temu Sonic song napisał: nie wiem jak @SzymonL wybiera więc ja albo ty hm moze każe nam się bić o tą grę sługeruje meczyk w brawhallę PS Wat ? do Gazu Szymona zatem tak ludzi okłamywać oj nie ładnie Edytowano Marzec 27, 2017 przez Zandetsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nikt nie wspominał, to ja wspomnę. Mogę wspominać o takich rzeczach w tym temacie :P? Chivalry: Medieval Warfare- kolejna darmóweczka do przypisania sobie na Steam, dostępna przez 24 godziny.http://store.steampowered.com/app/219640/ I wiem że zainteresowani pewnie i tak czytają o tym na łowcach, ale lubię informować o tym szersze grono więc nie miejcie mi za złe pls xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 27, 2017 Autor Share Napisano Marzec 27, 2017 Oczywiście, że możesz wspominać Ba, jest to mile widziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 4 godziny temu Lemi napisał: Chivalry: Medieval Warfare Kupiłem jakieś dwa lata temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 (edytowany) Jak ktoś chce to mam kod do Margonem z CD-ACTION który w sumie nie wiem co daje - wysłane do Beerbarian Edytowano Marzec 28, 2017 przez ATIMKOS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 4 godziny temu ATIMKOS napisał: Jak ktoś chce to mam kod do Margonem z CD-ACTION który w sumie nie wiem co daje Chętnie przygarnę, przyda mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 To się może przydać https://www.indiegala.com/dieyoung Wchodzimy na stronę, jedziemy niżej, naciskamy X i odbieramy poprzez logowanie darmową kopię Blockstorm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Do oddania w dobre łapki: Woodle Tree Adventures Ionball 2: Ionstorm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Oddam konto Steam Spoiler Spoiler Są to stare gry ale może ktoś się skusi na Left 4 Dead 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Mogę zarezerwować konto Steam, nie biorąc jeszcze? Zapytałbym czy przyjaciółka chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 58 minut temu Gryfeł napisał: Mogę zarezerwować konto Steam, nie biorąc jeszcze? Oczywiście poczekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Powiedziała, że chce To będzie dla @henjał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) villan hearts (uplay) - wysłano ATIMKOS prince of persia piaski czasu (uplay) - wysłano do Trigger Lord guilty gear x2 reload (steam) - wysłano do Vezzie Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 11 minut temu Triste Cordis napisał: guilty gear x2 reload (steam) chętnie wezmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Do czego guilty gear x2 reload potrzebuje steam? Parę(naście) lat temu dali tą grę w Clicku i w tedy steam nie był do niej potrzebny :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 1 minutę temu ATIMKOS napisał: Do czego guilty gear x2 reload potrzebuje steam? Parę(naście) lat temu dali tą grę w Clicku i w tedy steam nie był do niej potrzebny :/ Zapewne dlatego, że Triste posiada tą grę w postaci klucza steam, nie w innej formie, a z tego co wiem, to klucz steama możesz użyć tylko na steamie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz Decaded napisał: Zapewne dlatego, że Triste posiada tą grę w postaci klucza steam, nie w innej formie, a z tego co wiem, to klucz steama możesz użyć tylko na steamie Ja to wiem, tylko po co ta gra ukazała się na steam, jak i bez tego miała tryb online. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz ATIMKOS napisał: Ja to wiem, tylko po co ta gra ukazała się na steam, jak i bez tego miała tryb online. Steam to aktualnie jedna z największych (o ile nie największa) platforma z grami. Nie ma lepszego miejsca na promocję swojego produktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To teraz tak bardziej na temat Poproszę o villan hearts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 to ja wezme prince of persia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Oddam grę Event[0] http://store.steampowered.com/app/470260/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 3 minuty temu Chief napisał: Oddam grę Event[0] Chętnie przyjmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Co prawda nie za darmo, ale ciekawa oferta: Na Humble Bundle za miesięczną subskrybcję za 12 Euro dostaje się Dirt Rally oraz Inside. Dirt normalnie kosztuje 50 euro i póki co, największa przecena to -60%, czyli i tak 20 ojro na Bundle Stars. A Inside to całkiem ciekawa gierka od twórców Limbo. Moim zdaniem, całkiem korzystny dil. Płacimy, potem anulujemy miesięczny plan a gry zostają nasze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się