Quarillo Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 (edytowany) Witajcie, bronies i pegasisters! Nadeszła wiosna, a wraz z nią wiosenne porządki u naszej białej klacz. W piwnicy naszej pianki panuje bałagan zorganizowany chaos. Rarity nie może ot tak wyrzucić wszystkich tych ciekawych rzeczy. Jej hojne serce nie pozwala jej na to. Dlatego (za namową Regenta), postanowiła podzielić się nimi z wami, drodzy bronies i pegasisters!Rarity wchodzi do piwnicy. Panują w niej egipskie ciemności. Jednakże pojedyncze promienie światła przebijają się przez zakurzone, małe okienka. Powietrze jest strasznie wilgotne. W każdym kącie widać powiewające lekko nitki pajęczyn. Pod kopytami Rarity skrzypią stare już deski. Przed sobą widzi sterty rupieci wielu rzeczy, z którymi nie mogła się rozstać. Niepewna, powoli posuwa się do przodu. Nagle, poczula coś na twarzy. Rarity głośno krzyczy. Szybko zwija się w kłębek, a oczy zakrywa kopytkami. "C-c-co to b-było?" - zadaje sobie pytanie. Powoli odsłania oczy. Trzęsąc się, rozgląda się wokół siebie. Z mroku wyłania się niewyraźny kształt. Jej ciekawość jest silniejsza niż strach, więc powoli, lecz nadal strachliwie idzie w stronę tajemniczego przedmiotu. Okazuje się, że są to buty.Rarity używa magii, by podnieść buty i szybko ucieka z piwnicy, zamykając za sobą drzwi z głośnym trzaskiem. "Komu je dać?" - pomyślała. Buty zostały wręczone mi, jednakże to wy zadecydujecie, kto powinien je dostać :>Spis rozdanych rzeczy: Glany - Warmen Zestaw porcelanowych naczyń - Tarreth Odkurzacz - Xyz Pierścionek - Kirara Lasso - El Martinez Piracka przepaska na oko - Matjas2211 Młot Thora - Tarreth Motyka - Siper Klepsydra - enter24 Gramofon - Arjen Pióropusz - Lemuur Hantle - Siper Pluszak - HoryPL Kieszonkowy pistolet - Skipper Złota łopata - Pawlex Stielhandgranate - Cahir Saturator - Amolek Wieczne pióro - Magenta Kij baseballowy - Bartis Zabytkowa maszyna do pisania - PitPL Rower - Hedziomina Szkatułka - Arjen Harmonia - Niklas Złota podkowa - Raindrops Skakanka - 67k Rolki - Ślimak Edytowano Kwiecień 29, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza
K0ziol Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Ja chcę. Rozimar 48 Link do komentarza
solaris Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Mnie by pasowały, no ale glany lecą do Warmena \m/ Link do komentarza
Mati9319 Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Oczywiście, że Warmen! xD Link do komentarza
Sliver Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Avanidius jak nic. Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Niby ja noszę podobne do munduru (wojskowe), ale jeżeli chodzi o forum do Avniemu na wojnę nadadzą się idealnie, tylko niech uważa na obtarcia, potem są takie niemiłe bąble :( Sorki bouble Link do komentarza
Dadudałe Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Niby ja noszę podobne do munduru (wojskowe), ale jeżeli chodzi o forum do Avniemu na wojnę nadadzą się idealnie, tylko niech uważa na obtarcia, potem są takie niemiłe bąble :( Sorki bouble Wiem, bo wojaki sam noszę Co do glanów, to myślę, że jednak Warmen będzie najodpowiedniejszy. Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Warmen, zdecydowanie warmen! xD Link do komentarza
Applejuice Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Widząc te buty od razu pomyślałam o Warmenie ;] Niechaj będzie Warmen. Link do komentarza
Quarillo Napisano Kwiecień 4, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Glany wędrują do Warmena! Rarity, pełna ciekawości kręci się po piwnicy. Kątem oka zauważa błysk. "Co to mogło być?" - pyta się w myślach. Ostrożnie stąpając po skrzypiących deskach, idzie tajemniczego przedmiotu. Niespodziewanie, za sobą czuje ruch zimnego powietrza. "J-j-jest tu ktoś?" - pyta drżącym głosem. Nikt nie odpowiada. Roztrzęsiona odwraca się w stronę błyszczącego przedmiotu. Okazuje się, że jest to komplet porcelanowych naczyń. Komu zostanie wręczony ten zestaw? Link do komentarza
Mati9319 Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Porcelana --> wyszukany styl + jasność (błysk) --> Celestia --> Tarreth Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Też myślę, że Tarr. Kolory będą pasować do złotej zbroi Tarra jak i jego figurki Link do komentarza
Quarillo Napisano Kwiecień 7, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Porcelanowe naczynia wędrują do Tarretha :> Rarity krzątała się po piwnicy, mijając przewyższające ją sterty rupieci przeróżnych interesujących rzeczy. Kopytkiem poczuła nierówność w podłodze. "Co to może być?" - zadawała sobie pytanie. Czuła, że może ją docisnąć do podłogi. Ciekawska Rarcia słyszała za każdym razem ciche kliknięcie. W rogu piwnicy usłyszała dziwny dźwięk. "Ktoś musi tu być. Ktoś próbuje mnie wystraszyć. Pokażę mu, że jestem odważna!" - zadeklarowała się Rarity. Nacisnęła przycisk jeszcze raz. Usłyszała głośne buczenie. W mgnieniu oka odskoczyła i skuliła się. Po chwili skojarzyła hałas z innym znajomym dźwiękiem. Okazało się, że pianka znalazła w swojej piwnicy odkurzacz Link do komentarza
solaris Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Dla Xyzia, żeby szybciej sprzątał ten bałagan co narobi na forum Link do komentarza
Cahir Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Xyz żeby sprzątać bałagan po sobie to by 6 sprzątaczek potrzebował ;o No, ale że ich nie ma to niech trzyma odkurzacz. xd Link do komentarza
Guzik Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Macie rację, dla Xyzia będzie jak znalazł Link do komentarza
Xyz Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Bałagan? Jaki bałagan? ^^ Ja bym dał Ziomiszowi, ale chyba i tak do mnie pójdzie Link do komentarza
Applejuice Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Xyziu zrobił bałagan? ;o No ok. Niech sobie posprząta Link do komentarza
Ecape Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Sprzątaj Xyziu sprzątaj Link do komentarza
Vandal Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Xyziu, nie zatrzymasz już nas. Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Xyziowi, bo UMIE posprzątać bałagan (niekoniecznie po sobie ) Całe forum krzyczy: Xy-ziu, Xy-ziu, Xy-ziu... Link do komentarza
Recommended Posts