Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 No to cześć, witam. Nigdy nie wiem co napisać w powitaniach. Powiem tak: - wady - dupek, cham, klnie, warczy, nie zawsze ma ochotę na cokolwiek, arogancki, butny, czasami/często irytujący - zalety - ambitny, nie odwalam wszystkiego jak leci, staram się robić to co robię dobrze, emocjonalny, potrafię dawać konstruktywne rady Nie chce mi się za bardzo wymieniać, przez co wychodzi też inna wada. Lenistwo. Tak, sporo tych wad. Na szczęście mam też kilka zalet. Nie lubię megalomanii i ignorantów. Lubię słodycz (słodkie obrazki, sytuację) pomarańcze i mleko. Zadawajcie pytania, bo nie wiem co mogę o sobie gadać. Piszę ficki, korektoruję je i ogólnie interesuję się słowem pisanym. Jestem ścisłowcem. Pozdrawiam (wzorem Kervaka) moich znajomych: Kervaka, Mordecza, rozrabiakę, Ravebow Dasha, Tościka i Dziu oraz kilku innych wspaniałych ludzi, których poznałem w taki czy inny sposób w fandomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Pozdrawiam (wzorem Kervaka) moich znajomych: Kervaka, Mordecza, rozrabiakę, Ravebow Dasha, Tościka i Dziu A ich tutaj nie ma Also: hi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 A ich tutaj nie ma Nie do końca prawda, Kervak jest. Anyway, witaj na forum i baw się dobrze. na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witaj! Przyznam, źe mamy w pewnym stopniu podobne charaktery! Baw się dobrze, chociarz wątpie, źebyś się tu odnalazł (puszcza oko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie do końca prawda, Kervak jest Tak to jest też Ravebow, ale go nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ha, dziękuję za słowa powitania. Widzę tutaj znajomą Gandzię, którą pamiętam, bo doczepiała się bardzo do mojej interpunkcji w fanfiku (to nie jest przytyk, tylko stwierdzenie faktu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Zawsze do usług waszmości. Poza tym"znajomego Gandzię, którego pamiętam" itd. - to tak na przyszłość, 'but łaska. BTW planujesz kontynuować Króla Lodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Sorka. Prawie skończyłem trzeci rozdział i mam dwie strony czwartego. Niestety mam teraz urwanie głowy, więc pomimo tego, że już wiem jak to ma wyglądać, to następne rozdziały wyjdą później. I jeśli mam być szczery. Pierwszy hejt mnie zniechęcił w naprawdę dużym stopniu. Przez około cztery miesiące nawet tego nie dotknąłem. Dopiero niedawno coś ruszyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Niepotrzebnie się zniechęciłeś. Pamiętaj, że trening czyni mistrza, więc im więcej będziesz pisał i publikował, tym lepszym pisarzem będziesz. Nie poddawaj się! Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Ciesz się, bo po raz pierwszy od ponad trzech miesięcy chce mi się witać obcego. I to tylko dlatego, że jest nieco podobny do mnie. Z wyjątkiem zamiłowania do słodyczy i podejścia do życia, Obyś się tu odnalazł, albo chociaż kogoś znów poznał. Wiem, że niektórzy ludzie potrzebują innych. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Po prostu Tomku, nie cieszę się, bo nie mam z czego. Nie znam cię, a przez to i nie mam powodu, żeby się cieszyć, hehe. Jestem bardzo zmienny, więc nie zdziwcie się, jeśli w jednej chwili mam wisielczy humor, a w następnej zacznie mnie roznosić po ścianach ze szczęścia. Gandzia, spoko. Aktualnie pracuję BARDZO czynnie jako korektor. Na razie mam pracy aż za dużo, muszę komuś odmówić korekty. Nie wiem tylko komu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Eraście, witam Cię na tym forum. Jednakże czemu nie pochwalisz się swoimi więzami krwi z rodziną Lennonów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Bo jestem skromny Nie wypada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Rozumiem. Tak w ogóle fajne te emotki, takie zabawne. HE-HE. Brohoof, jak pójdę do gimnazjum, to też będę takie robił! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam nowego na forum! Baw się dobrze! ^^ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się