Artiem Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Hidoi a gdzie znalazłaś te 500 naklejek? P.s tak kupiłem gazetkę, a kucyki powycinałem bo moje szafki są zbyt puste. ^_^ Dlatego kupię następny numer gazety bo plakat też będzie A i te naklejki razem z tymi papierami kolorowymi też mam, można zauważyć wycięte kucyki z pierwszej strony i przyklejone w mojej kolekcji ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Jeżeli dobrze zabezpieczysz .... przesyłka nie będzie uszkodzona i jest mała szansa na wyczucie czegoś wartościowego gołymi rękoma....w tym przypadku polecam niezastąpioną kopertę z folią bąbelkową. Jedyne naklejki do kupienia jakie mi są znane ..to z Biedronki za 2.50 ..niestety są one w zestawie z papierem kolorowym do szkoły. Hidoi ma zdjęcie w swoim ostatnim poście opakowania tych kartek do wycinanek. Koperty bąbelkowe? Te szabrowane są najczęściej, bo najłatwiej je otworzyć i zamknąć z powrotem. Metoda - dwustronna taśma klejąca tuż pod "fabrycznym" klejem i narysowanie kilku "X" w miejscu otwarcia (lub naklejki). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Po co X?Naprawdę na poczcie otwierają? Przecież tak nie może być. To w pewnym sensie kradzież. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) A jak Ci powiem ,że są nawet tacy pracownicy poczty co sobie perfidnie kradną przesyłki? Do dzisiaj ubolewam nad nową figurką Rarity którą wygrałam na I zorganizowanym śląskim pony meecie ...była zdublowana to chciałam wysłać dla koleżanki ..jak ją wysłałam w styczniu tak do dnia dzisiejszego nie dotarła. Oczywiście adres i inne informacje były O.K ...a nawet w przypadku jakiegoś błędu poczta ma obowiązek odesłać do nadawcy jego wysyłkę (ja zawsze pisze swój adres)..Nic nie otrzymałam...Po prostu zostałam okradziona Edytowano Sierpień 22, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Była rozmowa o naklejkach i innych takich, więc... Ja też nie mam na co wydawać pieniędzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Na razie nie mam możliwości zrobienia zdjęcia, ale wymienię co mam: - 3 koszulki ( 2 z Celestią i 1 z Applejack) - Plakaty - Zeszyty - Blind Bagi - 2 pluszaki (Celestia i Derpy) Coś jeszcze tam mam, ale nie pamiętam. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Po co X?Naprawdę na poczcie otwierają? Przecież tak nie może być. To w pewnym sensie kradzież.Wysłałem dwie gry: God of War Collection + God of War 3. Miałem zarobić niezłą sumę. Przesyłka zaginęła. Poszukiwanie przesyłki -14 dni roboczych. Rozpatrywanie skargi i próba odzyskania kasy - 14 dni roboczych. Oddali ok 50zł. :/Wniosek? Każdą cenną rzecz wysyłajcie z zadeklarowaniem wartości.A wracając do kolekcji to mam Spitfire - okulary są zabójcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 A wracając do kolekcji to mam Spitfire - okulary są zabójcze Ja oprócz Spitfire mam jeszcze Misty Fly i Wondera z trójpaka... Hasbro coś leniwe bo mają identycznie zabójcze okulary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopytka Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Moja kolekcja figurek z blind bagów liczy około 80 sztuk. Obiecuję, że jak tylko ogarnę wakacyjny bałagan, to wrzucę zdjęcia. Zbieram od roku i rodzina się awanturuje, że mam za dużo tego plastiku. Jeszcze ich nie wyprowadziłam z niewiedzy, że wszystkich jest około 300. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ja jak narazie mam szkic z Vinyl (Jeśli czyta to osoba która mi to na B-5 narysowała to pozdrawiam ^^), przypinkę z Vinyl i zakładkę z Dashy "This book is now 20% cooler" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorii86 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Hej To ja tez sie czyms pochwale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Hej To ja tez sie czyms pochwale A ja myślałam, że ja jestem nienormalna bo mam Sunset Gdzie kupiłaś te EG? Pewnie w Smyku? Aha, mieszkasz w Ameryce pewnie... widzę po walucie €. Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Była rozmowa o naklejkach i innych takich, więc... Ja też nie mam na co wydawać pieniędzy W jakim sklepie kupiłaś te nalepki na zeszyty ? A ja myślałam, że ja jestem nienormalna bo mam Sunset Gdzie kupiłaś te EG? Pewnie w Smyku? Aha, mieszkasz w Ameryce pewnie... widzę po walucie €. Przecież można kupić w necie,np na E-bay'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) W jakim sklepie kupiłaś te nalepki na zeszyty ? Wszystko na 3kropki.pl. Mają tam sporo ponystuffu Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Aglet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Przecież można kupić w necie,np na E-bay'u No wię Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 20% fajniejsze zeszyty I Arturia Pendragon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Jzu jzu !!! To te urocze chibi z zeszytów z dowolną okładką ? ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Te zeszyty są Boskie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Jzu jzu !!! To te urocze chibi Te zeszyty są Boskie! No przecież wiem z zeszytów z dowolną okładką ? ;3;Taniej xD'Najpierw poszłam do Tesco i zaopatrzyłam się w zeszyty z gładką okładką (50-70gr za jeden, zależnie od ilości kartek).Potem poszukałam sobie chibisiów (z kucami to zaplanowane, Arturię musiałam znaleźć bom wybredna, ale to tak btw.) i wrzuciłam je do Worda. Następnie do drukarni i prosiłam o wydruk na papierze naklejkowym (2zł/kartka A4 w kolorze - na jednej kartce mieszczą się 3-4 naklejki). Wycięłam, nakleiłam... i tyle. ^y^Proste, ale genialne i uniwersalne, bo można sobie odpicować zeszyt dowolną grafiką Jakby ktoś szukał grafik:http://fav.me/d6ebxie - Dashiehttp://fav.me/d6ebw7r - Celciahttp://fav.me/d6e6bwl - Pinkaczhttp://fav.me/d6du5ew - Luniakhttp://yellowfur.tumblr.com/post/56340456031/another-prize-you-can-win-on-my-vendor-table-at - Twi i Kredens Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Taniej xD' Najpierw poszłam do Tesco i zaopatrzyłam się w zeszyty z gładką okładką (50-70gr za jeden, zależnie od ilości kartek). Potem poszukałam sobie chibisiów (z kucami to zaplanowane, Arturię musiałam znaleźć bom wybredna, ale to tak btw.) i wrzuciłam je do Worda. Następnie do drukarni i prosiłam o wydruk na papierze naklejkowym (2zł/kartka A4 w kolorze - na jednej kartce mieszczą się 3-4 naklejki). Wycięłam, nakleiłam... i tyle. ^y^ Proste, ale genialne i uniwersalne, bo można sobie odpicować zeszyt dowolną grafiką Ty cwaniaro jedna! Ja za parę dni powinnam dostać moje wyczekane 20 przypinek ( w tym 6 z mlp) to wrzucę zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 No tak, trzeba mieszkać koło drukarni... niestety Pozazdrościć Ja też powinienem wstawić coś nowego w tym tygodniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorii86 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 A ja myślałam, że ja jestem nienormalna bo mam Sunset Gdzie kupiłaś te EG? Pewnie w Smyku? Aha, mieszkasz w Ameryce pewnie... widzę po walucie €. Mieszkam w Irlandii Masz sunset lalke czy pony??? nie mysle ze jestes nienormalna chyba ze taks samo jak ja ,pozytywnie wczoraj dokupilam 2 Fashion Style,Lune i Pinkie oraz Ploomette z tymi okropnymi skrzydlami heh ostatnio sa tu obnizone ceny na figurki wiec pomyslalam , czemu nie powiekszyc troche kolekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ja tam zaczynam kolekcję tych małych figurek. W smyku po 17 zeta są. Kojażycie pewno. Jak będę miał to dam screena Aha, na razie mam tylko Twilight i Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Jakich? Tych do czesania?? Chyba że chodzi ci o BB te w saszetkach to jeszcze gorzej! Idzie je kupić za 11zł. Nie wiem jak w innych smykach ale w moim ceny mają z kosmosu. Kuce do czesania za 44zł No ale jak tam wszedłem i zobaczyłem ten osobny piękny regał z MLP to porostu się rozpłynąłem Ale te ceny.... Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Jak będę miał to dam screena Screena ? Chyba chodziło o zdjęcie,mała poprawka. Ja zrobię zdjęcia jak będę miała sprawny aparat,na razie macie stare - robione lodówką Przepraszam za figurki w opłakanym stanie,to hańba dla fandomu... Oto 1/4 mojego poniakowego stuff'a bo reszty nie mogę znaleźć ._. Mam jeszcze naklejki na gitarze zdobyte na Śląskim meecie ;_; Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts