M3ICHU Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Wow Cloudchaser, ile wybuliłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 130 ;-; Portfel boli, ale było warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 130 ;-; Portfel boli, ale było warto U polaka, czy niemca, co grabił potem stoiska za bescen... A i tak sprzeda kilka razy drożej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 A ja moją kucową kolekcję ostatnio trochę odchudzam i jakby kto był zainteresowany, to na wydaniu mam pluszową Pinkie Pie i Twilight, takie około 25 cm wysokości. Sprzedam, bo miejsca na półkach mi braknie i nie mam pojęcia co już z nimi robić i gdzie ustawiać. A nie chcę upychać po pudłach no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 A ja moją kucową kolekcję ostatnio trochę odchudzam i jakby kto był zainteresowany, to na wydaniu mam pluszową Pinkie Pie i Twilight, takie około 25 cm wysokości. Sprzedam, bo miejsca na półkach mi braknie i nie mam pojęcia co już z nimi robić i gdzie ustawiać. A nie chcę upychać po pudłach no. Ładne so, na ale za ile ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Moje wakacyjne nabytki <a href=http://zapodaj.net/370b9c83b3661.jpg.html>IMG_20150729_124605327.jpg</a> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Sunset Shimmer z Vistuliana Maud Pie z MLK Nie, nie byłem na MLK 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 No, to przyszedł czas na moje suveniry z MLK O-prócz świetnych wspomnień i nagrań[ Te drugie na razie pozostaną niepubliczne, taki wymóg ]. Konwentowa koszulka Kubek Pamiątkowa szklanka Wielkie dzięki dla Adona i Szymona, za ten prezent. Nawet nie pozwolili dowiedzieć się, ile kosztował :( Zestaw Przypinek. Sorry za moją pamięć, ale Vinyl pochodzi od przyjaciela z Biur Adaptacyjnych. Każdy z ekipy dostał taki prezent. A ja nie pamiętam jego niku :( No i to co najfajniejsze, oprócz prezentów od przyjaciół oczywiście Pluszaczek do poduszki. Może to głupio zabrzmi, ale naprawde spie z ta maskotką. Pod zestawem kuczej pościeli i pasuje jak ulał A tutaj... Mały bonus, który zasilił moją kolekcje starszej generacji. Swoją drogą panel Sz6tego, był świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 No i to co najfajniejsze, oprócz prezentów od przyjaciół oczywiście Pluszaczek do poduszki. Może to głupio zabrzmi, ale naprawde spie z ta maskotką. Pod zestawem kuczej pościeli i pasuje jak ulał Co to za pluszak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Ładne so, na ale za ile ? Oh, nie napisałem. Za 100 złocisza oddam, ale na upartego można się targować, może coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Co to za pluszak? To jest maskotka konwentu, była z najdroższym biletem. Ale od złotego za 90 złotych, brakuje jedynie 60 goli. Więc jak mi się udało dorwać to brałem w ciemno Pluszaka takiego za 6 dych nie dorwiesz, a na aukcji poszła ostatnia sztuka... ZA 450 goli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Tydzień już mija po MLK, ale teraz dopiero znalazłem wolną chwilę, więc też się pochwalę nowymi zdobyczami. Plakat z autografami i nowe przypinki (w tym dwie niekucowe), wszystkie poza konwentową od Suchego. Macie już jego wizytówkę? I jeszcze wyczekany kubeczek, również od Suchego. Jeśli to czytasz, to wielki hug dla Ciebie za świetną jakość, cierpliwość i tytaniczną wręcz pracę na stoisku. I to by było na tyle, pluszaki mnie też kusiły ale już sporo hajsu wydałem ostatnio na Dashie, która za jakiś czas przyjdzie z juesej 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 http://naforum.zapodaj.net/241dc77a3eac.jpg.html Moja malutka kolekcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 http://naforum.zapodaj.net/241dc77a3eac.jpg.html Moja malutka kolekcja Skąd masz taką fajną kartę z RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Skąd masz taką fajną kartę z RD? Od mojego Brony ziomka DaringDo Też mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Mały Update mojej kolekcji. Zdjęcia nie zawierają koszulek i kubków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Mały Update mojej kolekcji. Zdjęcia nie zawierają koszulek i kubków Nishi Kurde, ale masz kuczą chatę... Ja dopiero tworzę mój broniakowy pokój Obecnie poluję na tapetę MLP na ścianę A ty nawet tapety nie potrzebujesz, szacun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Mały Update mojej kolekcji. Zdjęcia nie zawierają koszulek i kubków Nishi gdzie drukowałeś te plakaty i ile Cię kosztowały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Plakaty kupowałem na konwentach z reguły za około 7-10 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Ciekawi mnie jaka firma mogła by coś takiego wydrukować i za ile. Znacie jakąś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Ciekawi mnie jaka firma mogła by coś takiego wydrukować i za ile. Znacie jakąś? Zapewne pierwsza lepsza drukarnia, ale za ile to nie mam pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 A czy nie chciał by ktoś z Was odsprzedać mi kilku sztuk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Nishi, już udało ci się kupić 3 książkę z tej serii? Ja mam dopiero dwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Ciekawi mnie jaka firma mogła by coś takiego wydrukować i za ile. Znacie jakąś? Bylektóra drukarnia. Druk A3 kosztuje około 2-3 zł. Jednak z reguły drukują na tanim papierze, więc możesz pomysleć o zalaminowaniu za jakieś 4-5 Nishi, już udało ci się kupić 3 książkę z tej serii? Ja mam dopiero dwie... Tak, już jakiś czas temu. Ale jeszcze jej nie przeczytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Kolejny update Na początek to co dorwałem dzisiaj, grupowo... Wiem, jest tam Pinkie Pie z G$, ale dopiero potem spojrzałem na datę produkcji A teraz każda pojedynczo... A na koniec, cała moja kucza kolekcja starszej generacji. Do Pinkie Pie z G4, sorka, ale umieściłem cie z resztą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts