Akiria Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dlaczego oni wszędzie wwalają te badziewne wektory? W sumie, po to są... Oj tam, najgorszy jest jeden z wektorów Twilacorna, czyli zwykła Twilight i o ton jaśniejsze skrzydła Tak do tematu kucykowych kolekcji: ostatnio kupiłam Sunset Shimmer w masce, czyli moja kolekcja składa się z jednego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ja w sumie z G4 mam mało gadżetów: - kilkanaście naklejek - 6 plakatów - skarbonkę - 5 figurek z blindbagów - 5 z McDonalda - 6 figurek (Znaczkowa Liga + Pinkie + Rarity + Drewdrop Dazzle) - i jeszcze będę mieć taką fioletową http://www.welovefine.com/6224-background-noise.html#.UlfSp-XQOSo O wiele więcej mam z poprzednich generacji. Dokładnie nie wiem ile mam kuców, ale na pewno więcej niż 100 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ja w sumie z G4 mam mało gadżetów: - kilkanaście naklejek - 6 plakatów - skarbonkę - 5 figurek z blindbagów - 5 z McDonalda - 6 figurek (Znaczkowa Liga + Pinkie + Rarity + Drewdrop Dazzle) - i jeszcze będę mieć taką fioletową http://www.welovefine.com/6224-background-noise.html#.UlfSp-XQOSo O wiele więcej mam z poprzednich generacji. Dokładnie nie wiem ile mam kuców, ale na pewno więcej niż 100 Zrób zdjęcie, jestem ciekaw co tam skrywasz w swoim pokoju/piwnicy/szopie/gdziekolwiek tam rezydujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 A proszę bardzo - nie lubię zabierać za dużo miejsca na forum, więc zdjęcia w miarę kompaktowe Plus brakuje jeszcze około 10, które są chwilowo w pudełku + 2, które się customizują (ale jakoś nie mogę ich skończyć...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Zaiste zacna kolekcja ze starszych generacji BTW oddaj mi ten plakat "Oh come on!" XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 A dziękuję BTW oddaj mi ten plakat "Oh come on!" XD Daj mi chwilę na zastanowienie... nie To mój najulubieńszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 To też się pochwalę moimi osiołkami, choć nie mam ich aż tak dużo :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Kolejne nowe figurki tym razem z saszetek z serii 8 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Ja mam nową czesaną Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Dwa (jedno ; ; ) cudeńka z Piotrkowskiego - Twilight i Pinkie, która w cudowny sposób przemieniła się w Cherry Fizzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Kolejne nowe figurki tym razem z saszetek z serii 8 :3 Jest już 8 seria w Polsce? D: Trza iść na poszukiwania. Cadence, Carrot Top, Gilda, nadchodzę! BTW, czy ty wzięłaś i kupiłaś od razu całe pudełko tych saszetek? XD Edytowano Październik 12, 2013 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Jest już 8 seria w Polsce? D: Trza iść na poszukiwania. Cadence, Carrot Top, Gilda, nadchodzę! BTW, czy ty wzięłaś i kupiłaś od razu całe pudełko tych saszetek? XD Pewie, że jest Nie, kupiłam tylko 15 sztuk, ale mam zamiar uzbierać całą serie :3 Jeżeli interesują Cię poszczególne kucyki to na samym dole są literki np. AA to Applejack, AB to Big Mac, AL to Cadance Mam jeszcze Skywishes, którą dokupiłam później Edytowano Październik 12, 2013 przez Sumicia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Pewie, że jest Nie, kupiłam tylko 15 sztuk, ale mam zamiar uzbierać całą serie :3 Jeżeli interesują Cię poszczególne kucyki to na samym dole są literki np. AA to Applejack, AB to Big Mac, AL to Cadance Mam jeszcze Skywishes, którą dokupiłam później Wiem że są literki, tym sposobem z 7 serii mam Dashie, Pinkie Pie i Spitfire Ale jak byłem z tydzień temu to mówiła sprzedawczyni dopiero będzie nowa seria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 To też się pochwalę moimi osiołkami, choć nie mam ich aż tak dużo :] Super kolekcja! Zwłaszcza G1 + ten customik Widzę Tulip - też mam, aczkolwiek moja ma już dawno lata świetności za sobą :< Jakbyś chciał kiedyś te z G1 sprzedać to daj znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Super kolekcja! Zwłaszcza G1 + ten customik Widzę Tulip - też mam, aczkolwiek moja ma już dawno lata świetności za sobą :< Jakbyś chciał kiedyś te z G1 sprzedać to daj znać Heheh dzięki Custom jest od tej pani http://revruby.deviantart.com/gallery/ i też go bardzo lubię ^^ O sprzedaży raczej nie myślę, chyba że znudzą mi się kucyki, ale to raczej nieprędko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Heheh dzięki Custom jest od tej pani http://revruby.deviantart.com/gallery/ i też go bardzo lubię ^^ O sprzedaży raczej nie myślę, chyba że znudzą mi się kucyki, ale to raczej nieprędko Muszęsptać - ile za niego dałeś? *_______* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Muszęsptać - ile za niego dałeś? *_______* $40 + wysyłka, ale nie żałuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Moja kolekcja powiększyła się o 30cm pluszową Pinkie Pie kupioną w Tesco Edytowano Październik 17, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zaczyna brakować mi miejsca, a do kolekcji brakuje jeszcze 10-15 figurek @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Pół biedy z tym miejscem....Ja już kompletnie nie mam gdzie wsadzać swoich figurek i maskotek .....pluszowa Pinkie Pie leży na mojej wersalce i całymi dniami irytuje moją kocicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Pół biedy z tym miejscem....Ja już kompletnie nie mam gdzie wsadzać swoich figurek i maskotek .....pluszowa Pinkie Pie leży na mojej wersalce i całymi dniami irytuje moją kocicę Skądś to znam... Ja już kompletnie nie mam gdzie kłaść nowych figurek, a idą do mnie 6 z G3 i pluszowa Pinkie i nie wiem gdzie to położyć ^^' Już i tak 2 wielkie pluszowe kuce leżą na łóżku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Jest tylko jedno wyjście z tej sytuacji: Pony Room 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Najpierw trzeba mieć wolny pokój Dziś mi przyszła kolejna zdobycz - pluszowa Pinkie z G4 (na zdjęciu z Pinkie z G3): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Dzisiaj kupiłam zestaw składający się z trzech kucyków i Fluttershy z EQ :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Jaka cudna Octavia *^* Ja chcę D: A moja kolekcja się powiększyła o Gildę z blindbaga :3 Postaram się wrzucić zdjęcie niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts