Nikern Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minecraft love Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Cześć jestem nowa na forum!!! Nazywam się Golden Love. Poszukuję nowych znajomości. I ciągle chcę wiedzieć coraz więcej o mlp:fim Pozdrawiam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Cześć jestem nowa na forum!!! Nazywam się Golden Love. Poszukuję nowych znajomości. I ciągle chcę wiedzieć coraz więcej o mlp:fim Pozdrawiam wszystkich Gdzie sens? Gdzie logika ? ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ech, moje biedne, schorowane oczy. Nie można było przywitać się... mniej pokazowo? No dobrze, nieważne. Po prostu lubię narzekać. Zdrawstwuj zatem. Baw się dobrze, poznawaj ludzi czy co tam chcesz, nie właź w oczy kolorowym i tak dalej, i tak dalej. To może tak: Czym się interesujesz? Czy lubisz historię? Ulubiona postać? Podejście do życia? Ulubiony typ muzyki? Odpowiedz jak chcesz. Byle nie w taki sposób, w jaki się witałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Kilka spraw: Po co ci dwa konta?! Ogranicz emotki na końcu każdego zdania Nie pisz dużą czcionką Ile ty w ogóle masz lat? Czy interesujesz się czymś oprócz MLP? Usuń któreś z kont looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool czyli w skrócie LOL trixie se łazi a ja mam to gdzieś:-))heheh lubie chrysalis a ty??? bo ja lol i nie myśl że jestem psychopatą bo lubię wymyślać dziwne rzeczy Ogranicz również pisanie słowa "lol" Ogranicz spam(bo moim zdaniem to spam ;-; ) I w końcu...witaj na forum A jeśli masz jakieś pytania to napisz mi na PW Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Witaj, też jestem nowy na forum i szukam znajomości No to bedziemy znajomymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Cześć, najpierw chciałbym się dowiedzieć ile masz lat, dlaczego tak spamujesz, czemu piszesz taka duża czcionka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Zanim zobaczy to administracja: 1. Pisz standardową czcionką 2. Można mieć tylko jedno konto. Wyjątek - z tego samego komputera korzysta kilka osób (np rodzeństwo) 3. Pisz standardową czcionką. Edit. Jak widać sprawa załatwiona. Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Zapewne już ktoś widział, ale nikt nic z tym nie zrobi. Ja za takie coś banowałbym od razu, ale nie mam uprawnień, cóż poradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 W spoilerze taki mały offtop skierowane do Octavii i Aglet, ale to tak na marginesieSPRZECIWIASZ SIĘ MOJEMU ZDANIU,MĘŻU??? *le super wielki, straszny piorun*Chwilaaaaa Aglet spotyka sie z GamerLuną, ale jest też mężem Octavii. Ah mój łeb. Tracę już pewność co do płci Agleci(ka).Witam cię na naszym chorym forum. Tradycyjnie chciałbym wystrzelić twego ulubionego kuca prosto na ciebie z mojej Hugowej Katapulty 9001. Nie wiem jaki jest twój ulubiony kuc, więc kieruję się twoimi postami.-USTAWIĆ KATAPULTĘ*Ustawia maszynerię*-CEL*Celuje prosto w ciebie-ŁADUJ!*Sięga po Berry Punch, jednak...*Hmmm...Chyba niestety nie mogę tego uczynić. Berry Punch zbyt przywiązała się do swojego Whiskey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Kilka spraw: Po co ci dwa konta?! Ogranicz emotki na końcu każdego zdania Nie pisz dużą czcionką Ile ty w ogóle masz lat? Czy interesujesz się czymś oprócz MLP? Usuń któreś z kont Ogranicz również pisanie słowa "lol" Ogranicz spam(bo moim zdaniem to spam ;-; ) I w końcu...witaj na forum A jeśli masz jakieś pytania to napisz mi na PW Ja znam ją w prawdziwym świecie... I tak szybko mówiąc ona zawsze mówi lol !!!Jestem jej koleżanką. A tak właśnie to witam tym razem na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja też często mówię/piszę "lol". Ale bez przesady. 1. Lubisz anime? 2. Grasz w jakieś gry komputerowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Prawdę mówiąc ona wczoraj założyła te konto u mnie... Ale mówiłam jej że po co piszesz dużą czcionką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja znam ją w prawdziwym świecie... I tak szybko mówiąc ona zawsze mówi lol !!! Jestem jej koleżanką. A tak właśnie to witam tym razem na forum OMG,normalna /)*3*(\ Powiedz jej żeby ograniczyła wielkość czcionki,emotki,wykrzykniki,znaki zapytania i ogólnie robienie z siebie pokemona. CAŁE FORUM W CIEBIE WIERZY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 OMG,normalna /)*3*(\ Powiedz jej żeby ograniczyła wielkość czcionki,emotki,wykrzykniki,znaki zapytania i ogólnie robienie z siebie pokemona. CAŁE FORUM W CIEBIE WIERZY ok powiem jej to jutro w szkole albo jeszcze dzisiaj do niej zadzwonię już jej mówiłam co do czcionki ale najlepiej jej jeszcze powiedzieć i pokazać na forum!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się