Lukiner Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Znajdujesz się właśnie w wielkiej sali koncertowej Canterlotu. Znajduje się tu aż czternaście i pół tysiąca miejsc. Ten wspaniały budynek kryje w sobie wspaniałe, zaokrąglone wnętrze zwieńczone magiczną kopułą dachu na której dzięki pomocy odrobiny magii można zobaczyć zaczarowane niebo. Tak więc wybierz dogodne miejsce i rozkoszuj się cudowną muzyka. Jest to temat w którym możecie komentować, dzielić się znalezionymi PMV, piosenkami lub nawet śmiesznymi parodiami w których występuje Luna/Nightmare Moon (w mniejszym lub większym stopniu). Jeżeli szukacie jakiegoś PMV/piosenki, a nie pamiętacie jego dokładnej nazwy to może właśnie tutaj go znajdziecie. W razie czego opiszcie czego szukacie to może ktoś wam pomoże odnaleźć to czego szukacie. Temat z obrazkami/memami został wyczyszczony z wszelkich pików audio/video więc nie martwcie się o tzw. "reposty". http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sI9KnAYtrSI Link do komentarza
Future Pony Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Fajna piosenka(przynajmniej moim zdaniem)Życzę miłego słuchania. Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Nawet dobry Co tu dodać? Tribute o Lunie i Nightmare Moon Link do komentarza
Trum Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Znalezione całkowicie przypadkiem + historia Luny w piosence Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie może się obyć bez takiego hitu! Uwielbiam te "kosmiczne" sample od których się zaczyna i wchodzi np. w 0:49 Link do komentarza
Fragin Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Świetny kawałek, jutro będę na komórce wraz z innymi "hitami", wielkie dzięki. Jakbyś miał coś na miarę tego to prześlij. Link do komentarza
Punkie Pie Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Siedzę zahipnotyzowana i słucham pół nocy... Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 No ta piosenka hipnotyzuję Link do komentarza
Virtuous Knight Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 W tytule wątku są parodie więc wrzucam, nie wiem czy to jest dobre miejsce jak coś to mnie poprawcie... A to już z pewnością tutaj pasuje: Jeszcze dorzucam 3 kolejne, kiedyś znalazłem wędrując po youtube: Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Widzę, że nie pojawiła się tu jeszcze ta piosenka, więc czym prędzej wrzucam oryginał Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Kurcze!!!! Uwielbiam muzykę związana z walka o/powstanie New Luna Republic To jest tak niesamowity motyw Poza tym wole myśleć że to co zrobiła Luna to nie był zamach stanu tylko wojna domowa. I nie wojna o władze tylko wojna o coś lepszego, większego, wspanialszego. A teraz coś ode mnie: I coś co polecam z całego serca Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Czy mi się wydaję czy tego nie było ? Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZpnoRszlk0s Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Znów moje NLRowskie zapędy Dobry mix. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nowa porcja Lunarnych hymnów http://www.youtube.com/watch?v=bpxWphqf2QI http://www.youtube.com/watch?v=QhdGcAFOK8w Patrzyłem i raczej nie było... ale jestem po grillowaniu, więc sprawdze za jakiś czas jeszcze raz Link do komentarza
Exemundis Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 zrobiłem to specjalnie dla Luny Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 tego chyba tez jeszcze nie było Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Moonlight, to chyba nie do końca jest "lunar music", nie sądzisz? i żeby nie pozostawić posta bez piosenki: (zaliczymy do tego gatunku, prawda? ) Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 zły link się wkleił ale poprawiłam Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Hah macie kolejną część Two sisters play Link do komentarza
Chief Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 MLP: Nightmare - Nightmare Moon przybywa na Ziemie. Link do komentarza
Recommended Posts