PainChillerPL Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 (edytowany) Całkiem przyjemne i Dynamiczne, ale takie dość monotonne Dla mnie czyste 7/10. A jeśli chcecie coś "Ucieczkowego" to... (polecam 1:05) Spoiler Edytowano Czerwiec 24, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Dam 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Podoba mi się ten mroczny i poważny klimat. Dam 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Jak na battle theme to całkiem całkiem, nie przefajlowane. Daję 7,5/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 (edytowany) Poważne, i dość dobrze buduje "ten" klimat. 8/10, ale gdybyś dał wersje "Orchestral " to miałbyś 10/10 ) Spoiler Edytowano Czerwiec 25, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Lubię taką podniosłą muzykę. W grę nie grałem ale przypuszczam iż to jakaś gra wojenna a muzyka nieźle buduje klimat. Piosenka którą większość fanów Gothica powinna znać W końcu w wielu modyfikacjach słuchało się tego podczas każdej wizyty w starym obozie od jakiegoś 3 rozdziału. Poza tym to jedyny niemiecki zespół który mi się podoba (może dlatego że lubię folk metal + te średniowieczne klimaty) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Fanem gothica nie jestem, ale kawałek bardzo ciekawy. Jest taki klimat "Miejsca w którym można wypić, lub dostać po mordzie" To teraz uwaga bo starszych może nostalgia dopaść Spoiler Końcówka przy 4:10 wygrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 19, 2017 Share Napisano Lipiec 19, 2017 Fajne, ale za spokojne, i za długo się rozkręca jak na mój gust. Może takie pasuje do klimatu gry i gdybym grał to weszłoby do uszu lepiej, ale jest średnio, 5,5/10 Ode mnie battle theme z walki powietrznej w Xenonautsach Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 19, 2017 Share Napisano Lipiec 19, 2017 Całkiem fajny i klimatyczny kawałek, przyjemnie się słucha. Dam 7,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Wielkie dzięki za przypomnienie o tej zacnej grze. Zawsze przy ścieżkach dźwiękowych czułem z niej mocne powiewy z Jurrasic Parku, czy nawet Morrowinda w przypadku głównego motywu, a to dobra rzecz. (Motyw główny bardzo cieplutko polecam, ale go nie wkleję co by gry się nie powtarzały). Lubię, 8,5/10 Macie coś typu "heroic", ciągle mam ochotę dać coś więcej z XCOM'ów więc leci. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 (edytowany) Najlepszy kawałek z XCOM-a 10/10 To teraz coś spokojniejszego (może wręcz relaksującego) Spoiler Można tego słuchać bez końca Edytowano Lipiec 24, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 No powiem, że nawet przyjemny ambient. Gry nie znam i jakoś sam jej styl mnie nie porywa, lecz i tak muza dosyć przyjemna. Nie na tyle, abym se ją pobrał i słucham tak sam z siebie, ale na takie 7/10 zasługuje. Hotline Miami ma bezapelacyjnie niesamowicie solidny soundtrack i teraz chciałem tu wstawić mój ulubiony kawałek. Misja na Hawajach, gdzie podczas wojny z ZSRR kieruje się niejakim Beardem, żołnierzem który swoja drogą jest chyba najprzyjemniejszą postacią w grze i to, że został on w całą tą intrygę wmieszany oraz to, jak skończył, jest dosyć dołujące :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 (edytowany) Zgadam się, Hotline Miami ma bardzo dobry OST, taki wręcz nostalgiczny Zasługuje na 8/10 A jak już przy nostalgii jesteśmy Spoiler Cytat Sorry kid, Joe wasn't part of our deal. Edytowano Lipiec 29, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 W grę nie grałem, przez co nie wiem, przy jakich okolicznościach gra ów muzyka, co pewnie w duży stopniu wpływa na postrzeganie tej muzyki. Tak czy tak, brzmi to bardzo filmowo, musi grać najpewniej w jakiś cutscence albo czymś podobnym, lecz nic szczególnego jakoś nie widzę. Najpewniej gdybym grę znał, to oceniłbym to inaczej. 6/10 Trwają właśnie mistrzostwa świata w Docie, tak zwane "The International 2017" z jak dotąd największą pulą nagród w historii esportu, bo ponad 24 miliony dolarów (1 miejsce ponad 10 milionów). Fajną dla mnie rzeczą jest to, że już od pierwszych tego typu mistrzostw (2010 rok) muzyka grająca podczas początkowej fazy gry, czyli banowaniu i wybieraniu bohaterów przez obie drużyny, gra unikatowa muzyka. Nie gra ona nigdy indzie i usłyszymy ją zawsze, bez względu na to, jaki pakiet muzyczny mamy aktualnie ustawiony. Rok temu nawet wysilili się, że w finale muzyka ta była ogrywana na żywo na arenie przez jakiś zawodowych bębniarzy. Tak czy tak, sam kawałek świetnie pasuję do fazy wybierania bohaterów, ale nawet same słuchanie go sprawia, że człowiek "czuję się popędzany". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 (edytowany) Kiedyś coś tam się w tę Dotę grało. Melodia ta pasuje do klimatu gry. Dota pod względem klimatu jest bardziej mroczna niż chociażby lol który jest nieco.. "cukierkowy". Dobrze pasuje do wyboru bohatera w mobie ale ponad to niczym się moim zdaniem nie wyróżnia. Dokładnie przedwczoraj po 94 godzinach grania, skończyłem znowu ogrywać perełkę jaką jest Dragon Age Origins, de facto najlepszą część serii. Ci co grali w DAO na PS3 dobrze znają tę pieśń, gdyż towarzyszyła ona ekranom ładowania Spoiler Edytowano Sierpień 10, 2017 przez Vezzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 No i to jest coś co uwielbiałem swego czasu. Początek to cisza przed burzą, w połowie się nagrzewa i dalej to już full heroic Nie waham się i daję dziesiątkę Pojadę czymś starym, ale jarym. Spoiler Polecam też utwór "Swim Like A Brick", to były dwa najlepsze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Sierpień 20, 2017 Share Napisano Sierpień 20, 2017 Z Wormsami doczynienia nigdy nie miałem, ale kawałek całkiem zacny. Przypomniały mi się stare RTS-y pokroju Sudden Strike, czy Blitzkrieg dam 7/10 a co. Ode mnie coś takiego. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Sierpień 20, 2017 Share Napisano Sierpień 20, 2017 Całkiem fajny kawałek, przyjemnie się go słucha. Dam 7,5/10 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Sierpień 20, 2017 Share Napisano Sierpień 20, 2017 (edytowany) O kurde, czemu wcześniej tego nie dałem Tutaj komentarz zbędny - czyste 10/10. Zarówno za muzyke, jak i pomysł na Main Menu :3 (szkoda tylko że Cold War był najsłabszą częścią :/ ) Coś z tej samej serii Spoiler Edytowano Sierpień 20, 2017 przez PainChillerPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 Pompatycznie się zrobiło. Daję mocne 5/10, bo jest to dosyć monotonny utwór, acz nie mogę powiedzieć, że jest zły. Soundtrack z jednej z najlepszych pod względem klimatu gier, jakie powstały. Witajcie w Rapture! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Muszę przyznać, nie licząc S.T.A.L.K.E.R.-a i Metra, Bioshock nie ma sobie równych jeśli chodzi o Klimat. Doskonale pamiętam scene której przygrywał ten kawałek :3 \ 9/10 będzie ok. No to teraz przedpremierowy OST z nadchodzącego DLC do gry z jednym z najlepszych soundtracków ever Spoiler 2:44 - Ciary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 31, 2017 Share Napisano Sierpień 31, 2017 (edytowany) Jest bardzo pasujący jak do gry która ma akcję w kosmosie. 7/10 bo fajnie się słucha ale nie jest czymś co zapamiętam na dłużej. Ode mnie: nowy dodatek, to i nowa ścieżka dźwiękowa, jeszcze lepsza niż była Spoiler Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) XCOM 2 ma doskonały soundtrack. Tak na prawdę to nie ma chyba kawałka do którego można by się uczepić Dam 9/10 To teraz utwór z starszej i mało znanej/zapomnianej już gry. Piękny kawałek, na cześć pięknego samolotu Spoiler Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Bardzo "bohaterski" ten kawałek, ale podejrzewam że adekwatny do gry. Wolę coś dynamiczniejszego, mimo to jest okej więc 8/10 Daję moje ostatnie znalezisko, od którego nie mogę oderwać ucha. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 (edytowany) Znam to na pamięć, zarówno kawałek jak i mapę Ogólnie to całkiem przyjemne dla ucha, ale nie powiem że był to najlepszy utwór z dooma (Nalepszy jest "At Doom's Gate, zwłaszcza remake z Brutal Dooma Dam 7/10) To teraz może takie coś Spoiler Edytowano Październik 1, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się