Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) - No, w sumie mogę nieco czasu spędzić. Ale nie za długo, bo rano muszę wstać na praktyki. A i przypominam o zakazie księżniczki dotyczącej picia w nocy. Do ciszy nocnej mamy pół godziny, więc jak ktoś ma jakieś procenty, to niech szybko wypija : P - Linds mogłeś mówić wcześniej. " Wyciąga z kieszeni piersiówkę". Masz napij się Tequilli. W sumie już jest noc nie pijemy. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Biorę piersiówkę i chowam do kieszeni, albowiem na moim zegarku już jest 22:10. - Zostanie na rano. Dzięki. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 -Ludzie żyje ktoś jeszcze? Jest młoda noc dopiero."Drę się na cały regulator." Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Czas na FIESTĘ!! - zakłada meksykański kapelusz, rozkłada jedzenie i napoje oraz zapuszcza muzykę (taniec kapeluszy). - Gratulacje dla Phinabelli, za to że znalazła specjalny element - wznosi kubek do toastu. - Następny będzie za mnie gdyż, uwaga, nie będzie mnie przez dwa tygodnie. Wyjazd do miejsca, gdzie internet jest tak pewny jak alkochol w islamie. Dzięki za spędzony czas, dalszych sukcesów i (liczmy na szczęście) ponownego spotkania. - podnosi kubek. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 *Z głębi budynku odezwał się majestatyczny i donośny głos radości* Wielką Siostrę ucieszyło znalezienie znaczka Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 To super, że siostra się cieszy. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Ludzie postanowiłem zrobić kolacje dla wszystkich. Co byście chcieli? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Hmm.. ja mam ochotę na sałatkę ziemniaczaną. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 WOOOOO! GO GO GO ALE OLE OLE! Czas świętować, drużyna magentowych przetrwała pierwsze nominacje! Jestem z Was wszystkich niesamowicie dumna, że wertowaliście strony w poszukiwaniu Księżyców. Dobra robota, everypony! http://www.youtube.com/watch?v=h8c4KNZ1Sb4 Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Przetrwać, przetrwała, ale wciąż nie mamy chwytliwej nazwy :< Ale świętować możemy! UPIECZMY TORT! Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - A po co nam chwytliwa nazwa? Mnie tam nazwa "Magentowa Drużyna" odpowiada. "Magentowy Linds", hehe. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Kto mi wyjaśni czemu obudziłem się na podłodze w kuchni przykryty kocem. o_0 Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - *Chichocze * Podczas kiedy byliśmy wszyscy w kuchni drzemałeś sobie na podłodze, pewnie byłeś zmęczony tym wszystkim. - Więc ja poszłam po swój koc *rumieni się* i nim Cię przykryłam aby tobie nie było zimno. *Uśmiecha się szeroko* - Mam nadzieje, że nie jesteś zły. *Opuszcza głowę* Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Nie wręcz przeciwnie. Bardzo dziękuję. " Uśmiecha się dosyć nieśmiało" - Wątpię żeby to było zmęczenie. Ogólnie od wczoraj przespałem aż 18 Godzin. o_0 PS. Widziałaś może Tamarę muszę jej coś powiedzieć. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - To dużo. *uśmiech* Przynajmniej jesteś wyspany. Widziałam, cały dzień była zajęta poszukiwaniami tych księżyców. Najwyżej przekaże jej wiadomość. "Co i jak" Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Za mało kawy. I wielkie dzięki, chcesz coś na śniadanie? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Nom. Nie... dzięki. Ja właśnie mam zupki chińskie. Najem się. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Szkoda. No cóż idę do siebie. Jakby ktoś coś chciał to powiedz żeby wchodził i nie pukał. I tak bym pewnie nie usłyszał, bo będę dosyć głośno muzyki słuchać. Trzeba obudzić resztę Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ok. Życzę Ci powodzenia. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ile znaleźliście księżyców ? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja znalazłam 3 i logo BS. Magentowatych 8 a my 6. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ile znaleźliście księżyców ? - Ja jak zwykle zadnego. "Drę się z pokoju" Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 ja znalazłem 3 - Maxy co się stało że nie wydarłeś się, że jest za głośno. Jestem w szoku. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 *Weszła ( uwaga teraz będzie bardzo niespodziewane...) PRZEZ DRZWI ! D: * -H...hej,usłyszałam głosy ze swojego pokoju i postanowiłam się zjawić . Link do komentarza
Recommended Posts