Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Bo kartony tak mają. Są słodkie. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 " Moon złapał się mocno za brzuch i padł na ziemie"- Aaa mój żołądek. Choler*** boli. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Spoko,Linds zabierz wagę,przekonamy się prawdy D_D ( Ja tylko na śląskich bywam,na pewno już mnie widziałeś ). - Tu jest ten problem... jakoś nie pamiętam, żebym cię widział kiedykolwiek na Śląskim Meecie O_o Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Drogi Pamiętniczku! Szczerze mówiąc to nie wiem, ile już mi tu czasu upłynęło. W takim domu jak ten czas mija albo za szybko, albo niemiłosiernie się dłuży. Na dzień dzisiejszy jestem w stanie znaleźć kilku przedstawicieli dla obu tych poglądów. Piszę do Ciebie, drogi Pamiętniczku, leżąc na swoim łóżku w ciasnym pokoiku. Nie jest najgorszy, ale do miana "luksusowego" bym mu zdecydowanie nie przyznała. Ważne, że własny i osobisty. Dzielenie tej klatki z kimś byłoby niemiłosiernie uciążliwe dla obu stron. Jak do tej pory nie odpadł żaden z uczestników. No, poza Czytoholiczką ale to dlatego, że miała zaplanowany od dłuższego czasu wyjazd. Równowaga w drużynach została jednak zachwiana. Tak się składa, że w drużynie, w której jestem brakuje jednej osoby. Nic to, wciąż dajemy radę. Zapewne niedługo znów nastąpi harmonia, gdyż z drużyny przeciwnej ktoś niedługo odpadnie. Nominowane są dwie osoby, jedną z nich - o dziwo - jest jej kapitan. Zadanie może nie było ciężkie, ale bardzo czasochłonne. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Ludzie tutaj pogrupowali się w obozy. Najzabawniejsze jest to, że mamy tu nawet przykład romansu z dwóch (na pozór) wrogich sobie drużyn. Od razu przypomniało mi się Shaksepsear'owskie dzieło. Mam tylko nadzieję, że skończą lepiej niż tamci bohaterowie. Linds od dłuższego czasu zamyka się u siebie i spędza czas na pisaniu. Cuddly... jak to Cuddly, uwielbia budzić tę chatkę do życia w niekonwencjonalny sposób. Phinbella uratowała się z pierwszych nominacji, które okazały się żartem i teraz wynosi nam jedzenie nie w sobie lecz...na sobie (dosłownie ). Od czasu do czasu wychylę nos z pokoju by przyglądnąć się wesołej ferajnie. O, niedawno nawet Wizio wpadł do dużego pokoju. Czas leci, ja tęsknię za wolnością i dobrą zabawą. Nic to, pożyjemy, zobaczymy. Póki co nie narzekam. Aż tak. P.S Postanowiłam sobie, że zostanę kronikarzem Big Sistah. Zawsze to jakieś ambitne zajęcie. Magenta ~ Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Magenta Marvelous 2 Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) " Moon złapał się mocno za brzuch i padł na ziemie"- Aaa mój żołądek. Choler*** boli. - CO CI JEST !? *pyta zdruzgotana odskakując w stronę Moon'a,pyta bo jest medykiem i wie co robić*. Byłam 3 razy. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Wizio Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Czy byłby ktoś na tyle miły, aby wyjaśnić mi co się działo? Byłem w lekkiej niedyspozycji, i byłbym bardzo wdzięczny za wyjaśniania. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Boli!, Boli! nie umiem wytrzymać umieram T_T Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Boli!, Boli! nie umiem wytrzymać umieram T_T -Nie umrzesz,chodź do toalety *bierze Moona pod ramię*. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 "Bierze Tamare na ręce i krzyczy"- Żartowałem. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 "Bierze Tamare na ręce i krzyczy"- Żartowałem. -O ty kartonożerco jeden, ja ci pokarze ! *udaje że bije Moona* - Hihihi,jednak przewiduję dla ciebie inną karę Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Ludzie ratujcie Tamara chce mnie zabić!!! " Zaczął uciekać przed Tamarą" Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Magenta, super wpis do pamiętnika. Ale to nie prawda, że się zamykam dużo u siebie. Po prostu ja już jestem stary rzęch, od czasu do czasu potrzebuję odpocząć od tutejszej ferajny napić się nieco piwa. Staram się często wychodzić do ludzi, w końcu nie gadam z nimi przez drzwi Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Nic nie poradzę Magento, lubię eksperymenty z modą. Po za tym odwaliłaś kawał dobrej roboty z napisaniem tego tekstu. Będziesz najlepszym kronikarzem jakiegokolwiek widziałam na tym smutnym i szarym świecie. Ktoś musi przecież zapisywać nasze wyczyny. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - mam tylko nadzieje że nie wszystkie nasze wyczyny. Będą zapisywane. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Dziękuję, kochani Odkryłam swoje powołanie w tym wielkim domu. Człowiek musi zacząć coś robić, by nie oszaleć ;p Ale nie przeszkadzajcie sobie, ja tu poczytam i popiszę w pamiętniczku o Waszych wyczynach :3 Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 *Sprawdza lodówkę* Może upieczemy ciasto? Co sądzicie? Będzie to intrygujące doświadczenie. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Mogę ci pomóc znam się na tym. -Magenta możesz zapisać tam że Tamara próbuje mnie zabic. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Planuje upiec jakieś babeczki... z tęczą w środku. Będą świetnie smakowały. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - ludzie co z wami? Każdy wczoraj miał jakiś ciekawy pomysl a dzisiaj? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Magento, ciekawy wpis, a część o mnie jest najfajniejsza. Co do ciasta, owszem zjedzenie go będzie dobrym pomysłem, tylko nie wiem czy znajdą się chętni na pieczenie, bo wczoraj nikt nie chciał ze mną gotować makaronu, a byłoby party hard niczym z programu edukacyjnego dla młodzieży puszczanego w szkołach. Po za tym miło, że znów zrobiło się tu trochę tłoczno. No cóż, im więcej ludzi tym weselej, tym bardziej, że niektórzy próbują się nawzajem po zabijać ^^ SO AWESOME Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Magento, ciekawy wpis, a część o mnie jest najfajniejsza. Co do ciasta, owszem zjedzenie go będzie dobrym pomysłem, tylko nie wiem czy znajdą się chętni na pieczenie, bo wczoraj nikt nie chciał ze mną gotować makaronu, a byłoby party hard niczym z programu edukacyjnego dla młodzieży puszczanego w szkołach. Po za tym miło, że znów zrobiło się tu trochę tłoczno. No cóż, im więcej ludzi tym weselej, tym bardziej, że niektórzy próbują się nawzajem po zabijać ^^ SO AWESOME -Ja jestem chętny do pieczenia ciasta. jak chcesz możemy nawet ugotować twój makaron. Tylko żadnych podejrzanych ruchów boje się ciebie, ale przynajmniej było zabawnie i na razie to ktoś tu chce zabić tylko mnie. xD Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 No wiem, właśnie o tym mówiłam. O zabijaniu Ciebie. Tamara będzie musiała się zastanowić, gdzie schować trupa. W tym domu jest tyle zakamarków, że decyzja będzie trudna, no bo w końcu, który najlepszy? Musi być to miejsce absolutnie wspaniałe, żeby nikt, nigdy Ciebie, Moon, nie znalazł. A co do makaronu... to od makaronu wolę ciasto? Więc chyba lepszym pomysłem będzie upieczenie ciasta. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - To zbierz wszystkie składniki a ja se popaczam ale nie martw się odrobinę pomogę żeby nie było ze jestem leniwy. A co do zabijania mnie Tamara nie będzie miała serca żeby mnie uśmiercić. Chyba. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pieczenie makaronu wydaje się dobrym pomysłem, a mamy wgl. makaron w kuchni? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 -Oj,nie ma mnie i temat kwiczy :_: Więc wróciłam,moi drodzy przyjaciele! Możecie ugotować moje ubrania ^^. Link do komentarza
Recommended Posts