Jakud Napisano Sierpień 12, 2017 Share Napisano Sierpień 12, 2017 YAY w końcu jakiś progres ostatnim czasem brak ff do czytania wśród obserwowanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Sierpień 28, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2017 Rozdział na chwilę obecną jest przetłumaczony w połowie.Raz jeszcze przepraszam za mega obsuwę, ale myślę że będzie gotowy na początek września. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash_Dashi Napisano Sierpień 28, 2017 Share Napisano Sierpień 28, 2017 Już się nie mogę doczekać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Wrzesień 4, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Oto i rozdział 16. Póki co, najdłuższy ze wszystkich, lecz mam nadzieję, że następny nie zajmie i aż tyle czasu na stworzenie ^ ^" https://docs.google.com/document/d/1zQ4eJg1G9U3x3ZfhYfiG_yZuuNOXVcK2ygoXH3orD50 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 (edytowany) Jej !!!! W końcu nowy rozdział Nie mogę się doczekać aż skończysz ten fanfick :3 Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Bertram Quist 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakud Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 ooo zaspałem trochę na premierę rozdziału heh nadrobię to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 4, 2018 Share Napisano Maj 4, 2018 Od publikacji rozdziału szesnastego upłynęło już osiem miesięcy, pozwolę sobie więc zapytać - jak idzie pisanie następnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash_Dashi Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 Dnia 4.05.2018 o 13:24, Youkai20 napisał: Od publikacji rozdziału szesnastego upłynęło już osiem miesięcy, pozwolę sobie więc zapytać - jak idzie pisanie następnego? Dołączam się do pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Styczeń 9, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2019 Hejka! Czy ktoś tęsknił? Mam kolejny rozdział w drodze, ale muszę poczekać aż zostanie wydany Ace Combat 7: SKies Unknown, by zabrać się potem za kolejnego, gdyż ze względu na umieszczenie przez Namco/Bandai tej gry w linii czasu bardzo blisko mojego opowiadania (rok 2020), część fabuły tej gry znajdzie się też w "Skrzydłach Jedności". Zaznaczam jednak, że ogólny zarys fabularny który sobie nakreśliłem się nie zmienia, chodzi tylko o wydarzenia związane z konfliktami i kilka osobistości. Tak więc, jeśli ktoś nadal czeka na rozdział, spokojnie, będzie i on i ciąg dalszy 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Dobrze wiedzieć, wciąż czekam... jestem niezwykle cierpliwym człowiekiem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Również się cieszę. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Styczeń 28, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Jak obiecałem, takoż i jest.https://docs.google.com/document/d/1nw3g3FraRH56Nfa0vSDFY3BoUWItgn5kNs1UVzcY9Z4 - Rozdział 17 Następne 3-4 będą dwuczęściowe, podzielone na części "a" i "b" Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Sonic 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Super, będzie co przeczytać na dobranoc 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Październik 15, 2019 Autor Share Napisano Październik 15, 2019 (edytowany) Puk puk... mogę coś wstukać? Z góry chciałbym przeprosić za długą przerwę w tworzeniu fanfika, ale zapewniam was, że go nie porzuciłem. Po prostu mnóstwo rzeczy + RL pożera teraz moją uwagę. Ale żeby nie być gołosłownym, zarzucę wam mały "sneak peak" pewnej grupy bohaterów, która niedługo dołączy do obsady. Możecie to potraktować jako "late-arrival spoiler" (otwórzcie link prawym przyciskiem myszy i dajcie w nowym oknie ). Pozdro dla wszystkich nadal czekających. Spoiler Nowy zespół w drodze Edytowano Październik 15, 2019 przez Sonic 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 16, 2019 Share Napisano Październik 16, 2019 Z niecierpliwością czekam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się