Jump to content

Ace Combat: Skrzydła Jedności [PL][NZ][Crossover][Violence][Sad][Dark][Przygoda][Alternate Universe]

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...

Hejka! Czy ktoś tęsknił?

Mam kolejny rozdział w drodze, ale muszę poczekać aż zostanie wydany Ace Combat 7: SKies Unknown, by zabrać się potem za kolejnego, gdyż ze względu na umieszczenie przez Namco/Bandai tej gry w linii czasu bardzo blisko mojego opowiadania (rok 2020), część fabuły tej gry znajdzie się też w "Skrzydłach Jedności". Zaznaczam jednak, że ogólny zarys fabularny który sobie nakreśliłem się nie zmienia, chodzi tylko o wydarzenia związane z konfliktami  i kilka osobistości.

Tak więc, jeśli ktoś nadal czeka na rozdział, spokojnie, będzie i on i ciąg dalszy :)

• Upvote 2
  • Like 1
  • Thanks 1

• 3 weeks later...
  • 8 months later...

Puk puk... mogę coś wstukać? Z góry chciałbym przeprosić za długą przerwę w tworzeniu fanfika, ale zapewniam was, że go nie porzuciłem. Po prostu mnóstwo rzeczy + RL pożera teraz moją uwagę. Ale żeby nie być gołosłownym, zarzucę wam mały "sneak peak" pewnej grupy bohaterów, która niedługo dołączy do obsady. Możecie to potraktować jako "late-arrival spoiler" (otwórzcie link prawym przyciskiem myszy i dajcie w nowym oknie ;) ).
Pozdro dla wszystkich nadal czekających.

Edited by Sonic
  • Upvote 3