zorua12 Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Kolejna porcja obrazków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie Spie Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Sweet buckin Celestia! Jakie wspaniałe humanizacje są tutaj :O Sam nie potrafię rysować(mam nawet problem z gupim kołem D:<) ale humanizację kucyków to ja poprostu uwielbiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Znowu macie pełno obrazków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Eeeee ....... nie dociera do mnie ten styl humanizacji....... bynajmniej nie tak sobie wyobrażam te postacie,....... jednak wolę mangę @edit chociaż te co przysłała zorua .....to przyznam że nawet nawet ale jednak to nie do końca to co mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ale duużo humanizacji, z tych ostatnich od zoury nie podoba mi się Twilight i Rarity- te rogi wszystko psują! A w tych od Avro to ostatni rysunek jest fuj bo ma chyba złe proporcje i tamta Fluttershy w rysunku wyżej od poprzedniego ma coś z drugim okiem. Ja ostatnio znalazłam baardzo ładna humanizacje RD ale ma cycki na wierzchu więc niestety nie mogę się podzielić żebyście też mogli się nią nacieszyć. No ale trudno, za to jest bardzo ładna Spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Heeeeyyyy Cuddly doggy, powiedziałaś słowo-klucz, mogę prosić o linka? EDYCJA: To nie Puchałke, to Uncle Dolan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 heh niema jak styl Puchałke & Prosiałke fajna sygna El Sadzonka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 To ja jeszcze coś dorzucę: Trixie! Octavia Żeby nie było, ma wszystko co powinno być zakryte, zakryte 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Noooo nie powiem .....dla mię......wręcz.....EKSTRA nawet BOMBA jak by mój kumpel by to ujął -"szarpał by jak Reksio szynkę XD" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ok, moja fundamentalna wątpliwość w jaki sposób zhumanizowana Applejack miałaby strząsać jabłka z drzew została ostatecznie rozwiana i rozwiązana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Bluedraft is approved this art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 2, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2012 To może coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ostatnie humanizacje są tak epickie, że tego się nie da słowami opisać.. Naprawdę aż by się chciało przenieść je do naszego Świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Nowe humanizacje (chyba że ktoś mnie wyprzedził) Tutaj Twilight wydaje się trochę z gruba (na twarzy oczywiście ) źródło Derpy Hooves v. Screwball Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 @Guzik Ta Rainbow Dash jest po prostu rewelacyjna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 @AngeliQ -> Skoro ci się tak podoba to z edytowałem posta i dałem źródło. Możesz przejść i pooglądać inne dzieła tej autorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Applejack wyszła bosko Może się narysuje ale nie sama. Będę po drugiej stronie ołówka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Reweeeelaaaacyjna RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Applejack wygląda świetnie tak samo jak Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Następna porcja: Ja bym uważał na taką Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Czemu wszystkie humanizacje Applejack są świetne? No tak, zapomniałem. Bo Applejack jest świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts