Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Yay offtop. Co myślicie o nowej mapie? Jak dla mnie jest spoczko że będzie, bo też trochę bałagan był Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaloo123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Mam pytanko do Administracji.Kiedy Wystartuje server ? i tak wgl Kiedy bedzie server !!!????? bo juz chce wbijac Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Slowpoke Zbyt dużo emotikon. Następnym razem będzie warnik ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 wszystko masz napisane tu dokładnie na tej samej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Za 3 minuty rusza Fluttercraft oh yeah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Fluttercrafcie ruszaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Fluttercraft jeszcze nie ruszył chociaż jest 13 min po 19:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Fluttercraft jeszcze nie ruszył chociaż jest 13 min po 19:30 Bo "pies musi zrobić zdrową kupkę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) NO SH*T SHERLOK Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 TAK WIEMY Tak, ja też wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 NO SH*T SHERLOK SH*T SHERLOKSHERLOK ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Kurdele mój domek poszedł w niepamięć. ._. Trudno zbuduje się kolejny i tym razem trzeba poświęcać więcej czasu na Flutterkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 więcej czasu na Flutterkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Czy serer jeszcze dzis bedzie wlaczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 ? Znaczy no na Fluttercraft. Wiem, zabrzmiało to dwuznacznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dobra, email poszedł, czekać teraz tylko trzeba na odpowiedź i odpalenie serwera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Uprzedzam że nie będzie mnie dzisiaj i jutro na serwerze. Czy jutro będę to do końca nie wiem , ale po prostu piszę na wszelki wypadek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Kiedy mogłabym się spodziewać odpowiedzi na email ze skinem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Pytanie do administracji serwera.. Czemu moje konto (Evaris (Sunset Shimmer) zostało zbanowane i na jak długo? czy jest możliwość odwrócenia tego bana? z góry przepraszam za wszelkie nieprzestrzeganie regulaminu Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Zmierzch Iskierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Bohen, gdzie mam zgłosić, że ktoś mi zepsuł domek? [ A mianowicie 4 szkła i 18 desek ] Edit: Chyba że znikły, ale nie miały jak Edit2: No dobrze jednak chyba znikły x2 Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Możliwe że to przez lagi. Sprawdź drewnianym kilofem, postaw blok i kliknij na niego kilofem i powinnaś mieć logi, napisz mi na privie jak będzie pisać czyja to sprawka. Faktycznie to lag, dziwne że około pół godziny po postawieniu klocka. Ale że akurat okno i deski znikły , jakby się ktoś włamał Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiselum Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Skin już wysłany, mam nadzieję że o czymś nie zapomniałam :I ( Trzeba było dać tylko swoją nazwę od MC i załączyć skin ? ) Ech, jestem przyzwyczajona do spisywania miliona rzeczy aby dostać się na jakiś serwer -,- Anyway, do zobaczenia na serwerze EDIT: Derpity-derp , nie było editu, nie zauważyłam że trzeba MC uruchamiać przez Launcher Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Luiselum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Mam maly problem kiedy chce wejsc na serwer pisze : koniec transmisji. Nie wiem o co chodzi zwykle bez problemu wchodziłem a teraz taki bakłażan wyskoczył jesli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Wysłana wiadomość! A mam pytanie, czy dostanę odpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiselum Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) Mam maly problem kiedy chce wejsc na serwer pisze : koniec transmisji. Nie wiem o co chodzi zwykle bez problemu wchodziłem a teraz taki bakłażan wyskoczył jesli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc. Masz język przestawiony na Polski ? Miałam taki sam problem ( gram po Angielsku, konkretnie na US ) i dopiero przestawienie języka mi pomogło :- P A przede wszystkim, czy używać Launchera aby wejść na serwer ? Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Luiselum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts