DiscorsBass Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Wszyscy pewnie dobrze pamiętamy, jak Pinkie przeżywała najazd własnych klonów na Ponyville? Hmm... nie, chwila... to było odrobinę inaczej xd Ooo właśnie! Nie chcemy chyba, aby to się powtórzyło prawda? Jeszcze nam prawdziwą Pinkie do jeziorka odeślą!! D: A tak się akurat złożyło, iż nad Equestrią zawisło ponownie różowe widmo w liczbie mnogiej! ~~ Jak można temu zaradzić? To proste! Wystarczy wyłapać wszystkie Pinkacze! W tym temacie będą pojawiać się obrazki, a waszym zadaniem będzie policzenie Pinkich na nich! Prosta sprawa, prawda? ^^ Aby nie było podawania losowych cyfr, podajcie także miejsca, gdzie się chowają! xP A odpowiedzi umieszczajcie w spoilery, aby inni też się mogli sprawdzić ;] Wszystko jasne? Tak? To jak? Zaczynamy? ~~ Edytowano Lipiec 14, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Ja wyliczyłam 3: Pierwszą w krzakach w prawym dolnym rogu, drugą pluskającą się w jeziorze i trzecią na drugim brzegu, przed tym ciemnym lasem. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Maisha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Czy jedna z nich jest na wodzie?Jakim cudem...Jezus? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Ja znalazłem 4. Pierwsza w krzakach w prawym dolmym rogu. Druga w wodzie. Trzecia przed lasem na brzegu po lewej stronie. I czwarta miniaturowa Pinkie na szczycie najbardziej wysuniętej na prawo góry (zauważyłem kilka różowych pikseli) Edytowano Lipiec 15, 2013 przez Gość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Jedna na dole w krzakach, druga na brzegu po lewej, trzecia w wodzie, czwarta na szczycie prawej góry, o ile to nie są po prostu piksele Oo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Czy jedna z nich jest na wodzie?Jakim cudem...Jezus? Jeśli się uważnie przyjrzysz to zobaczysz że jedynie głowa wystaje jej z wody(ponadto można zobaczyć jej odbicie w tafli). Więc żadnego Jezusa tam nie ma! Ps: Na obrazku są 3 Pinkie Pie: - W krzakach - W wodzie - Na brzegu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 To może najpierw odpowiedź do poprzedniego zadania? 1. - 5pkt.2. - 20pkt3. - 30pkt.4. - 360pkt. Czyli, wspólnymi siłami, udało się Wam znaleźć wszystkie Pinki! Gratuluję!! ^^ ~~ A teraz przenieśmy się w okolice starego baraku może... zobaczymy, jak teraz pójdzie! ;] Nie bójcie się klikać na obrazki, u mnie się wtedy powiększają! xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Naliczyłam pięć Pinkaczy i jedną psychodeliczną Pinkamenę Na drodze W baraku Skaczącą do jeziora W polu Latającą Widmo Pinkameny ._. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) W sumie na obrazku jest 6 Pinkie Pie: - jedna idzie dróżką - jedna skacze do wody - jedna chowa się w stodole - jedna buszuje w polu - jedna lata sobie na niebie - ta ostatnia to taki cień astralny który widać na drzewach. Akurat na nim Pinkie ma wyprostowana grzywę. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Sześć: 1.Na dróżce 2.Nad jeziorkiem 3.W baraku 4.Na chmurce 5.Za barakiem, po prawej stronie 6.Pinkamena, niewyraźna po lewej stronie baraku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) -na drodze po prawej stronie -w powierzu, lecąca do wody po lewej -blisko śrdka obrazu w stodole -w powietrzu w prawym, górnym rogu -duch Pinkie po prawej -Pinkie po prawiej przy lesie na polu A moge Pinkie zaznaczać na obrazku zamiast opisywać położenie? Jak chce Ci się uploadować i umieścisz go w spoilerze, to tak~! ~Discors ^^ Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Gość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Ja widzę 6 :na ścieżce , w tartaku, skaczącą do wody, po prawej stronie tartaku mała Pinkie, po lewej stronie tartaku widmo Pinkieminy ,w powietrzu w lewym górnym rogu Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Myntia22 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Sześć słów Pinkie jest: -na ścieżce -w drzwiach tartaku -nad wodą -nad tartakiem po lewej stronie -duszek Pinkieminy po lewej stronie -a po prawej główka Pinkie Edytowano Lipiec 20, 2013 przez kingacrazy123 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lulu22 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja widzę sześć Pinkie : -w baraku -na ścieżce -latająca w lewym górnym rogu -skacząca do wody -mała Pinkie za barakiem po prawej stronie -widmo Pinkieminy po lewej stronie baraku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja widzę sześć -Ogon Pinkie w stodole -Pinkamina ''rozpływająca'' się w powietrzu -Jedną na ścieżce -Głowa Pinkie za stodołą -Jedną nad stawem -I Pnkei w powietrzu nad sosnami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Okej! To zobaczmy, jak teraz Wam poszło~! ^^1. - 5pkt. 2. - 10pkt. 3. - 20pkt. 4. - 40pkt. 5. - 100pkt.6. - 10x30 = 300pkt. Brawo! Znaleźliście wszystkie! Nawet widmo-cień Pinkameny! ^^~~ Teraz przenieśmy nasze poszukiwania nad rzeczkę i pomost... uwaga HD! xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Ja widzę 2 pinkie na mostku i bardzo wyraźna pinkiemina Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Emronn Marvelous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Takze tego... no... Nie wiem czy to wszystko, ale tylko tyle znalazłem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) i bardzo wyraźna pinkiemina Tak naprawdę to na obrazku nie ma Pinkameny. Jest tylko taka wersja kucykowa z mokrą grzywą. Jak nie wiesz o co kaman to popatrz na post na demną (a raczej na sygnaturę). Ja widzę tylko 2 Pinkie Pie na tym mostku, z tym jedną normalną i jedną z tych z sygnatury poprzednika. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez sajback Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A ja znalazłam trzy! Dwie na mostu, a z pod mostka, wystaje jakiś podejrzany, różowy włos.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ja widzę 3 : -przed samym ekranem -na mostku -i kilka różowych pikseli obok tej na mostku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Tak naprawdę to na obrazku nie ma Pinkameny. Jest tylko taka wersja kucykowa z mokrą grzywą. Jak nie wiesz o co kaman to popatrz na post na demną (a raczej na sygnaturę). Ja widzę tylko 2 Pinkie Pie na tym mostku, z tym jedną normalną i jedną z tych z sygnatury poprzednika. Sorry nie za bardzo znam się na kucykach rzadko je oglądam szczególnie teraz gdy szykuję się do wyjazdu za granicę do Czarnogóry Bardzo się ekscytuję i jestem od lipca na mlppolskaforum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Hahaha! Jeszcze raz... ile widzicie Pinkich? xD Wiem, że na ostatniej zagadce było ich sporo, zaś tu... 1. - 5pkt. 2. - 10pkt. Ta trzecia "Pinkie" to... nawet nie wiem, raczej kwiat jakiś - Zecory trzeba by spytać ;xDobra, to teraz czas na plaże... uwaga, wszędzie w okół tam różowo! Yay~! xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 8 Pinkaczy: - 1 z góry zwisa - 2 frunie z balonami - 3 na chmurce - 4 i 5 w łodzi - 6 na plaży - 7 na skałach - 8 najwyżej lecący ptak niesie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) Ja widzę 7 Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez Gość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts