EmoTacoZ Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 A gdzie opcja, że pinkie transformowała w pinkamene, i w mocy cupcakes, poleciała do góry? :exclamation: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 MAŁA UWAGA DO PAMIĘTNIKA - zbyt dużo powtórzeń. Cały czas Rainbow Dash i takie tam... odpowiedź A. Ps. Caps locks i nie chce mi się pisać drugi raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 B, mam dobry humor :3 I żałuję, że nie ma czegoś mocniejszego. Chociaż wybuchy zrób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Wiem, muszę nad tym popracować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Moim zdaniem C, najciekawsza opcja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 normalnie bym dał B ale jestem ciekawy jak rozwiniesz wątek przy odpowiedzi C ODP.: C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Dałbym A, ale braku Pinkie nie da się nie zauważyć... Dałbym C, ale Rainbow na pewno wolałaby zrobić to sama. A więc B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Narazie głosowanie wygląda tak: a) 1 głos b) 2 głosy c) 2 głosy Głosowanie kończy się w niedzielę o 23:59 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 29, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2011 (B) jest najsensowniejsze, dlatego też uznaję odpowiedź (B) za moją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Napisano Październik 1, 2011 Share Napisano Październik 1, 2011 Według mnie C to najciekawsza opcja,dlatego mój głos idzie na c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Ostatnie chwile by oddać głos a) 1 głos b) 3 głosy c) 3 głosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Daje A, bo cahir to avatar rainbow, a znając jego to by sobie poszedł. Dzięki Emo, rozwiązałeś mój problem, która odpowiedź wybrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 Koniec głosowania, wybieram odp C , jako że według większości jest najciekawsza ( ja też tak uważam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Skąd wziął się Discord w Ponyville, przecież był uwięziony w kamiennym posągu, czyżby znów udało się mu uciec, a może to zupełnie co innego? Napiszcie tutaj swoje przemyślenia. Najciekawsze z nich odzwierciedle w przygodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Taka tylko jedna mała uwaga - rozróżniaj myśli od dialogów xP Bo niezbyt dobrze to wygląda, jak jedne i drugie zapisujesz tak samo. IMO lepiej by było, gdybyś dialogi pisał "normalnie", od myślników. Tyle uwag, bo inne są mniej istotne xP A co do Discorda... Widzieliśmy, jak stosunkowo łatwo został uwolniony wcześniej - wystarczyło chwila kłótni i volia - jest na wolności xd Ale to by było "so obvious", jak dla mnie. Już w sumie ciekawiej byłoby, gdyby to wszystko okazało się jedynie iluzją wywołaną przez jakiegoś mocnego w magii jednorożca, który lubuje się w chaosie Dzięki za krytykę postaram się to poprawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 12, 2011 Share Napisano Październik 12, 2011 Według mnie, to discord nie powrócił, tylko on w kamieniu nadal może czarować, ale jego moce nie są zbyt silne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 15, 2011 Share Napisano Październik 15, 2011 Jak podoba wam się nowy wpis ? Poszedłem " na całość " i zrobiłem coś al'a komedie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 15, 2011 Share Napisano Październik 15, 2011 Emm... wrzuciłbym pewien gif, który jak ulał pasuje do tego, co przeczytałem, ale Tarreth byłby niepocieszony (jakby co, na pw dostaniesz xP) So weeeeeeeird xd Ale w tej dziwności fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 30, 2011 Share Napisano Październik 30, 2011 Jak myślicie, co Discord miał na myśli mówiąc, że chaos jest wokół nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Co gummy osiusiał pod oknem rarity, że się tak zdenerwowała ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Oknem.. to raczej kwiatki Albo leżała tam Opal lol xD Przygoda, jak na wymyśloną w 5 minut jest niezła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Oknem.. to raczej kwiatki Albo leżała tam Opal lol xD Przygoda, jak na wymyśloną w 5 minut jest niezła. Historia prawdziwa... A może to była deszczowa kreacja, która czekała na deszcz, żeby sprawdzić, czy na pewno jest deszczowa, ale zamiast deszczu, musiała sprawdzić, czy jest anty-siuśkowa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 18, 2011 Share Napisano Grudzień 18, 2011 Czy fluttershy na pewno przyniesie choinkę dla pinkie pie ? a) Przyniesie, ale będzie bardzo "nijaka" b) Przyniesie, i będzie idealna, taką jaką wymarzyła sobie pinkie c) Nie przyniesie, bo angel zjadł wszystkie choinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Mój głos na B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 5, 2012 Share Napisano Styczeń 5, 2012 A ja dam C, żeby było śmiesznie xD Ponadto powiem, że Pamiętnik Pinkie Pie jako jedyny udowadnia, że nie trzeba pisać kilometrowych historii, by były one dobre Nie licząc oczywiście błędów, których trochę jest xD. Ale i tak czyta się naprawdę przyjemnie - tak jakby prawdziwa Pinkie spisywała te przygody. Wspaniale się wcielasz w tą postać, EmoTacoZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts