Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nom, najwyżej imię, nawet jakby jakimś cudem udało się go odmienić, to nie oznacza, że nie może być królem. Nie ma tylko złych królów, księżniczką nie zostanie. Ale może zostać Księciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ciekawe, kto by nim rządził. I pewnie musiałby się ożenić z Twilight... niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ciekawe, kto by nim rządził. I pewnie musiałby się ożenić z Twilight... niestety. TAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Twilicorn + Odmieniony Sombra = Coś średnio widzę taki związek Oczywiście dla nich. Dla mnie byłoby to całkiem interesujące xD Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Rainbow Blitz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Miłość różne znajduje drogi. CADANCE, WAL! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Danie Sombrze ważnej pozycji w państwie doprowadziłoby do sporego wzrostu niezadowolenia wśród ludności kryształowego imperium. przecież to były dyktator i zbrodniarz. Radzę zrobić mu proces i go rozstrzelać jako wroga ludu. inaczej zbierze wspólników i zrobi pucz albo zwykłe kuce zrobią rewolucję. A można mu dać tytuł "ExFührer, ExDuce, Wróg Nr. 1 albo tytuł największego zbrodniarza wojennego w equestrii. taka propaganda zadowoli kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Super... a jak Nightmare Moon robiła rozróbę, to jakoś tysiące obywateli nie skandowało pod Canterlot, żeby ją rozstrzelać/powiesić/ściąć. Raz: kucyki to nie ludzie i nie czują tak mocno nienawiści, jak ludzie. Zapewne nie ma tam wcale kar śmierci. Nienawidzili Lunę za to, co zrobiła? Nie, co najwyżej jej się bali. Dwa: zdanie Celestii ma cholernie wielkie znaczenie w państwie. Wystarczyłoby, że powie, iż Sombra jest już nawrócony. Kucyki może i się by go bały, ale nie śmiałyby się go tknąć bez dowodów pomyłki władczyni. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nie widzę sensu, dla którego Somberek miałby sie żenić ze Zmierzchową kukurydzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Bo to epicki ship? Bo ta para ma potencjał? Bo to było ciekawe widzieć, jak Sombra próbuje na wszystkie sposoby przeciągnąć Twilight na stronę zła, ale to on zostaje przeciągnięty na stronę dobra? Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Generalek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Huehueeu epicki ship... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Na pewno bardziej epicki, niż Twilight x Flash Sentry albo takie poronione (dla mnie - nie mam nic do ludzi, którzy je lubią albo tworzą) shipy jak Twilight x Luna, Twilight x Spike albo Twilight x Shining Armor. To w sumie jedyny fanowski ship z Twilight, który jest normalny. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 W sumie i tak lepszy niż SombraxFluttershy, lub Twillightxbylejakikucykzmane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Może i tak, ale to cały czas tylko serial z targetem dla dzieci i nie mamy co liczyć na takie shipy oficjalnie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Może i tak, ale to cały czas tylko serial z targetem dla dzieci i nie mamy co liczyć na takie shipy oficjalnie :/ Zauważ, że Hasbro lubi chodzić za głosem fanów Jaki przyznalibyście Sombrze element? Lub czy dalibyście Królowi amulet? Jeśli tak, to jaki? (Proszę o opisy i rysunki amuletów jeszcze nie pokazanych w mlp) Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Amulet? Element? Naprawdę? Powtarzam po raz enty - nie znamy jego charakteru, więc nie możemy dobrać do niego do Elementu... jeśli dobrze zrozumiałem. Jeden, by rządzić wszystkimi ! Em, no nie wiem... eee... czarny kryształ w naszyjniku, z zdobieniami w motywach roślinnych, najlepiej wykonanymi ze srebra, ewentualnie platyny. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Generalek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wbrew twym prośbom, amulet alicorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Generale, dobre! Już to widzę, ten głos Celestii z offu, opowiadający historię Elementów! Trzy Klejnoty zebrzym wodzom, których pustynia spalana Sześć alicornom, którym śmierć nieznana Dziewięć dla gryfich królów w górskich sal koronie Jeden dla władcy ciemności, co trwa na mrocznym tronie. Zmienić te zebry na coś lepszego, bo nie miałem pomysłu, i voila! A Sombrze dać Element mhroku albo żaden! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Śmiech. Ciągle słyszeliśmy tylko "srahahahah cryztalzz""mvafapavva" To zdradza, że jest optymistą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 To zdradza, że jest optymistą Albo psycholem Element Ciemności dobrze brzmi. Amulet? Chyba nie rozumiem jaki, ale jak już to amuletem może być to: No kto by nie chciał Laleczki Voodoo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Optymistą niczym Pinkie, lecz psychol jak Pinkamena 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Generałku! ( ) Znalazłam coś dla ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 "Twilight, dlaczego zawsze, kiedy mnie nie ma, musisz się za mnie przebierać?" "Bo mi Ciebie brakuje." "Eh, niech Ci będzie. Zejdź na chwilę z tronu." "Oh, nigdy nie dajesz mi na nim posiedzieć!" ""Na chwilę". Zmieścimy się we dwoje..." Słodka Celestio, co mój mózg stworzył!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Nie wiem kto kontroluję te rozmowę ani gdzie zmierza, lecz czy można by mi wyłuszczyć, co roztrząsacie w tej chwili? Bo na razie konwersacja cokolwiek pędzi, mam nadzieję włączyć się kiedy zwolni na zakręcie. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) co roztrząsacie w tej chwili? Jak zwykle Gandzia przygalopował z pomocą. Jaki przyznalibyście Sombrze element? Lub czy dalibyście Królowi amulet? Jeśli tak, to jaki? Ja obstawiam za Elementem Mroku albo Jedynym Elementem Władzy, vide post 145 i 147. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zdanie klimuka na ten temat chyba już znamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts