Zucharski Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Opcji przedpłaty chyba bardziej schować się nie dało. Nie dziwne, że mało osób korzysta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 pisałem na fb, że jest taka możliwość. tutaj pewnie też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Jeszcze tylko w jaki sposób jej dokonać, i było by ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Lista atrakcji -> https://docs.google.com/document/d/1rO9IL0OQGOjHHzfO5e00h-NYiAMPaxf_T-B-W1c8mYA/edit Otworzyliśmy oficjalną rejestrację cosplayerów, jeśli planujecie przebrać się w coś niezwykłego, rejestrujcie się http://bronies-silesia.eu/ponymeet/rejestracja/konkurs-cosplay/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Aktualizujecie te przedpłaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 zaraz zerknę. nie przychodzi ich za wiele, więc wiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Bezpiecznie byłoby zostawić samochód przed tą szkołą na noc, czy lepiej szukać jakiejś alternatywy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Bytom nie jest aż tak zły by wam auta przez noc zdewastowali/ukradli. To tylko legendy jak o tym, że każdy warszawiak to dupek/złodziej/żyd... oh w8 -- W planie dla mnie nic ciekawego ale to normalne dla mnie bo kuce i rzeczy okołokucowe mnie od dawna nie interesują, pojawię się by podenerwować ludzi, a potem iść na piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) To tylko legendy jak o tym, że każdy warszawiak to dupek/złodziej/żyd... Przekonaj do tego Poznaniaka Ile mniej więcej kosztuje autobus z Katowic do Bytomia? Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Ile? Musisz kupić bilet na trzy miasta, normlany kosztuje 4,80zł a ulgowy 2,40zł. Rany wczoraj byłam przejazdem w Bytomiu..I jest okropnie (ulice jednokierunkowe) ...wole jechać tramwajem Edytowano Październik 1, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 O ile dobrze pamiętam, autobusem z rynku katowickiego (przystanek przy ul. Mickiewicza) do Bytomia wystarczył mi bilet 30 minutowy. Jest to bilet umożliwiający przejazd w granicach dwóch sąsiednich miast (gmin) LUB przez 30 minut od momentu skasowania. Normalny kosztuje 3,80 zł, ulgowy 1,90 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Podziękował za informację . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Tamareł jechałby, ale boi się że się zgubi w "wielkim mieście" ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Bytom nie jest aż tak zły by wam auta przez noc zdewastowali/ukradli. To tylko legendy jak o tym, że każdy warszawiak to dupek/złodziej/żyd... oh w8 W Warszawie kuzynowi audicę kluczykiem przejechali, także tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Jedzie ktoś PKP przez Poznań do Katowic? Jak tak to można by się zgadać i razem jechać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Będe z koleżanką. Moja mama powiedziała że najpierw musi zobaczyć co tam będzie więc chce się tam rozejrzeć czy mnie puści. Będzie coś przeciw temu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Jedzie ktoś PKP przez Poznań do Katowic? Jak tak to można by się zgadać i razem jechać . Jeżeli znasz, to zagaduj do Lemura z Poznania - on jedzie do Katowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Jeżeli znasz, to zagaduj do Lemura z Poznania - on jedzie do Katowic Danke schon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Będe z koleżanką. Moja mama powiedziała że najpierw musi zobaczyć co tam będzie więc chce się tam rozejrzeć czy mnie puści. Będzie coś przeciw temu? Pewnie nie. Niech mama się po prostu zgłosi do kogoś z organizatorów, czy mogłaby się rozejrzeć i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ja na 90 % idę, ale trochę się stresuje Nikt z moich znajomych nie jest bronym i nie ma kto mnie kopnąć bym była odważniejsza xD O tyle dobrze, że jest to meet u mnie w mieście Ciekawe czy będą jakieś pluszaki lub figurki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ciekawe czy będą jakieś pluszaki lub figurki ^^ Na facebookowym wydarzeniu coś tam się ogłaszają, że będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 Nikt z moich znajomych nie jest bronym ale wiesz, że śląskie meety, są tak średnio co miesiąc, prawda? nie ma się co stresować, nikt Cię nie zje, a jak będzie próbował to wołaj ochronę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Albo popływaj z bobulem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Być może pojadę... Ale jak ja tam trafię... Ehh... Nienawidzę PKP.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się