Anathiela Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Patyczak musi co dziennie mieć świeżą zieleninę inaczej będzie mizerny i szybko zdechnie. Daffy. Link do komentarza
Ravin Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) EverTree. Będzie mógł się dobrze maskować na drzewie. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Ravin Link do komentarza
KochamChemie Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Widzę, że EverTree wygrał prawie jednogłośnie. Tak więc patyczak wędruje do niego. Jaki jest następny owad? Było coś roślinożernego to teraz pora na coś drapieżnego. Larwa Mrówkolwa! Znana jest z tego, że kopie dołki w kształcie stożka. Zagrzebuje się w nim i wystrzeliwuje drobinki piasku w stronę nadciągających owadów(najczęściej do mrówek), te wpadają do tego dołka i są konsumowane. Do kogo trafi ten uroczy owad? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jakie urocze stworzonko BRONIESiPEGAZIS 1 Link do komentarza
Swahili Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 BiP niech będzie, ucieszy się. Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 BiP dostanie tego robaka. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Owada, nie robaka. Niech będzie BiP. Link do komentarza
osa21c Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ciekawe podejście macie, a co mi tam, popieram powyższych - BiP Link do komentarza
Ravin Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) A co mi tam... Po co miałbym przerywać tę jednomyślność. Niech będzie BRONIESiPEGASIS. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Ravin Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 skoro wszyscy się uparli to ja się wyłamię i powiem, że Niklas zasługuje na robaczka Link do komentarza
KochamChemie Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Przepraszam za nie odpisywanie w rozmowie... byłem odcięty od internetu. Wracając do zabawy. Larwa mrówkolwa wędruje(nie w tym dosłownym znaczeniu oczywiście...) do BRONIESiPEGASIS! Gratulacje! Następnym owadem jakiego Fluttershy znalazła w wielkim atlasie owadów jest... Mrówka australijska! Ten mały i wyglądający na niegroźnego owad potrafi zadać ogromną dawkę bólu... poprzez użądlenie. Wstrzykuje wtedy pod skórę kwas... MRÓWKOWY! Do kogo powędruje ten mały, ładny, a za razem niebezpieczny owad? 1 Link do komentarza
Nikern Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Potrafi zadać ból? Ja bym dał jakiegoś zielonego.() War odpada, bo mrówka nie płonie i bez stosu. Dlatego typowałbym Tisosa albo Emronna. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Emronn. Tak jakoś. Link do komentarza
Szarik181 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Niech będzie Emronn. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ogromna dawka bólu... Tisosek alebowiem: Tisosek= Dresosek Dresosek- osek = dres Dres= wpier*** Wpier*** = równa się ból ^^ Link do komentarza
Ravin Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Wydaje mi się, że Tisoskowi się spodoba Link do komentarza
KochamChemie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Uff... po zaciekłej walce pora przyznać zwycięzce, owad został "podarowany" Emronnowi! Następny owad jest owadem rzadkim, jest pod ochroną. Ten zagrożony gatunek występuje w tropikach. Chrząszcz Goliat! Jest to największy chrząszcz na świecie! Komu zostanie podarowany? Link do komentarza
Recommended Posts