Cozy Glass Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Spijżcie co znalazłem. My Little Pony: Friendship is Magic Airs Season 3 Finale This Saturday The third season of the latest animated series of “My Little Pony” will have its season finale Saturday, complete with a well-known host, on the Hub cable television network. “My Little Pony: Friendship is Magic” is wrapping up its third season on the Hub on Saturday, February 16, 2013. The series, which debuted in 2010, was not only successful with young girls, but gained a massive following of adults, some of whom call themselves Bronies. Many adult fans credit the writing, characters, animation and music for reasons that they enjoy the show. The third season, unlike the first two seasons, was only 13 episodes compared to 26. To mark the occasion, Miss America 2013 Mallory Hagan will be presenting the episode on the Hub Network. Hagan is an Alabama native, who attended Auburn University before moving north and becoming Miss New York and later, Miss America. The season finale episode is written by M.A. Larson. Larson, who also worked on such series as “Symbiotic Titan” and “My Gym Partner’s A Monkey,” has written several episodes that fans of “Friendship is Magic” hold in high regard such as “Sonic Rainboom” and “Magic Duel.” The season finale of “My Little Pony: Friendship is Magic” will air on The Hub network at 9:30am central this upcoming Saturday morning. a tu link: http://www.facebook.com/rarity.belle.543 najnowszy wpis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Oho. Autor bardzo dobrych odcinków! Być może to jednak nie będzie napchany fillerowymi piosenkami epizod. Nie rozwiało to moich obaw całkowicie ale jest lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Kolejny spoiler wlazł i znów piosenka. Widać, że Ingram miał tutaj niezłą bieganinę... http://family-room.ew.com/2013/02/15/my-little-pony-friendship-is-magic-finale-clip/ Ujmując krótko - Musical Season Finale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Przenajświętsza Celestio, nie wytrzymam dłużej. Niech ten odcinek wycieknie. Zgadza się, niech wycieknie. I tak dostaliśmy kupę spoilerów, więc to tylko uchroni nas przed kolejnymi. Nie jestem zwolennikiem czekania. Nie czerpię przyjemności z czekania na odcinki. Czym szybciej tym lepiej, byle w dobrej jakości. Jeżeli odcinek będzie miał 30 minut i 3 piosenki o łącznym czasie 7 minut, to możemy się spodziewać naprawdę epickiego zakończenia sezonu. Jak użyją w serialu tej dramatycznej ścieżki dźwiękowej co w zapowiedzi to już chyba zawału ze szczęścia dostanę. Chciałbym napisać jeszcze ostatnie słowo podsumowanie przed emisją, ale na razie się wstrzymam ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jeszcze wygrzebałem jedną rzecz... Z tego wynika, że znamy ledwie trzy (od biedy cztery, jeśli I Belong się sprawdzi, ale w to wątpie, bo Sophia the First tak samo brzmi) z SIEDMIU! piosenek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 M.a.b, właśnie też to przed chwilą wygrzebałem. Chyba faktycznie zobaczymy musical. Sam już nie wiem czy to dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Dajcie spokój, innowacje póki co (prawie) zawsze wychodziły temu serialowi na dobrze... Zręsztą, to tylko jeden dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 PIOSENEK!? Nieźle, nie moge się juz doczekać Ale nie zmienia to tego, że jestem przeciwna Twicornowi :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 PIOSENEK!? Nieźle' date=' nie mogę się już doczekać Ale nie zmienia to tego, że jestem przeciwna Twicornowi :twilight9:[/quote'] Moje zdanie jest takie same. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 OMG OMG OMG OMG! Ta trzecia piosenka... jest bardzo fajna i śmieszna xD Twi tańcząca na tym stoliku - padam ze śmiechu i jeszcze wpadka Rarity. Ciekawi mnie tylko dlaczego mane6 pozmieniały się znaczki i... czy będzie opening który tak bardzo lubię ^^. 1 odcinek, w którym będzie zamiana CM + wypełnienie przeznaczenia Twi, do tego 7 piosenek + wydłużony odcinek do, załóżmy, 30min = Best Episode Ever! Brakuje mi tylko Sonic Rainbow i ten odcinek może będzie jeszcze lepszy niż 2 finałowe 2 sezonu. To już jutro, wytrzymam, ciekawe ile czasu zajmie tłumaczenie odcinak Mystherii, jeżeli będzie on dłuższy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 PIOSENEK. Wykrakałem kurna gorszego finału nie będzie T_T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 A u mnie każda komórka w ciele jest za Twilicornem. Niech żyje księżniczka Twilight! :N9EAZ: Ummmm ... jeśli nie macie nic przeciwko? WAT? Dajesz Twi! Dajesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 piosenek...to będzie cudownie muzycznie finał.Podoba mi się,zawsze chciałem odcinek musicalowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Nu ale aż 7 ? to troche przesada według mnie... max 3 piosenki,to jest git,ale 7 ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ja chyba naprawdę kupię ten mikrofon. 7 PIOSENEK *.* Tylko mi się już powoli miesza. To Twi zrobi chaos w życiu przyjaciół, czy to jakoś tak samo? ._. Bo po tej ostatniej piosence mam dziwne wątpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Nu ale aż 7 ? to troche przesada według mnie... max 3 piosenki,to jest git,ale 7 ?! Chyba to ma być taki specjalny muzyczny finał. Jak dla mnie to brakowało właśnie takiego musicalowego odcinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Mi się zdaje(zważając na to że będzie 7 piosenek), że odcinek będzie trwał więcej niż 30 min(44min lub 1godz 6min, lub to będzie ten pełnometrażowy film MLP. serio nie zauważyliście tego?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Wow - 7 piosenek. Nie uwierzę póki nie usłyszę. Szkoda, że siedzę na badziewnym łączu i ani teraz, ani jutro nie posłucham. W sumie nie wiem co o tym myśleć, bo do tej pory była maksymalnie jedna dłuższa piosenka, ale trzymała poziom. Mam nadzieję, że to nie będą byle jakie utwory zrobione na szybko ... Raczej nie przepadam za musicalami, ale piosenki z MLP lubię, więc może mi się spodobać. Poza tym przez ostatnie kilka odcinków czekałem na jakąś piosenkę i w końcu się doczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 piosenek?! Jeśli będą dobrze wpasowane w przebieg akcji, to może to być The Best Episode EVER! I jeszcze ta zamiana znacz... WTH? Wait a minute... kto pozamienia M6 znaczki? Discord? Same przypadkowo to zrobią? Twi wydawała się zbyt zdziwiona... chyba, że przypadkowo to zrobiła. Nie mogę się doczekać odcinka! Czemu ten czas tak się dłuży? A, jeszcze jedna sprawa. Jeśli będzie dłuższy odcinek, to z piosenkami może być OK. Lecz jeśli zwyczajny, krótki, to ciekawi mnie, jak to zmieścili. Ale te 7 piosenek nie jest chyba pewne... prawda? Bo jeśli pewne, to możemy się spodziewać: - dobrego odcinka - średniego odcinka - długiego odcinka - najgorszego odcinka ever, or... - THE BEST EPISODE EEEVEEER! Pozostaje czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 @UP: Obstawiam Best Episode Ever! Epic+piosenki+dłuższy odcinek+twórca zna się na robocie. Cóż innego może być? Yy.. Czy w tej piosence o CM, Spike tańczy Gangam Style? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 7 piosenek? ... ... ... ... ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Czy tylko ja widzę 7 piosenek wciśniętych w jeden odcinek jako katastrofę? Miejcie litość, to niemożliwe żeby wszyscy piali z zachwytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 ten odc będzie czterdziesto minutowy lub godzinny więc się nie czepiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Niestety was rozczaruję co do długości... On będzie trwał 22 minuty... http://www.equestriadaily.com/2013/02/coronation-concert-writeup.html przejedźcie tam, gdzie są szare spoilery i przeczytajcie ten akapit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ja nie widzę tego odcinka za pozytywnie... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się