Skocz do zawartości

<<Spoilery>> sezon III

Lukiner

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1.7k
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

OMG OMG OMG OMG! Ta trzecia piosenka... jest bardzo fajna i śmieszna xD Twi tańcząca na tym stoliku - padam ze śmiechu i jeszcze wpadka Rarity. Ciekawi mnie tylko dlaczego mane6 pozmieniały się znaczki i... czy będzie opening który tak bardzo lubię ^^.

1 odcinek, w którym będzie zamiana CM + wypełnienie przeznaczenia Twi, do tego 7 piosenek + wydłużony odcinek do, załóżmy, 30min = Best Episode Ever! Brakuje mi tylko Sonic Rainbow i ten odcinek może będzie jeszcze lepszy niż 2 finałowe 2 sezonu.

To już jutro, wytrzymam, ciekawe ile czasu zajmie tłumaczenie odcinak Mystherii, jeżeli będzie on dłuższy...

Ja chyba naprawdę kupię ten mikrofon. 7 PIOSENEK *.*

Tylko mi się już powoli miesza. To Twi zrobi chaos w życiu przyjaciół, czy to jakoś tak samo? ._.

Bo po tej ostatniej piosence mam dziwne wątpliwości.

Wow - 7 piosenek. Nie uwierzę póki nie usłyszę. :derp: Szkoda, że siedzę na badziewnym łączu i ani teraz, ani jutro nie posłucham.

W sumie nie wiem co o tym myśleć, bo do tej pory była maksymalnie jedna dłuższa piosenka, ale trzymała poziom. Mam nadzieję, że to nie będą byle jakie utwory zrobione na szybko :bonbon2:... Raczej nie przepadam za musicalami, ale piosenki z MLP lubię, więc może mi się spodobać. Poza tym przez ostatnie kilka odcinków czekałem na jakąś piosenkę i w końcu się doczekam.

7 piosenek?! Jeśli będą dobrze wpasowane w przebieg akcji, to może to być The Best Episode EVER! :pinkie2: I jeszcze ta zamiana znacz...

WTH? Wait a minute... kto pozamienia M6 znaczki? Discord? Same przypadkowo to zrobią? Twi wydawała się zbyt zdziwiona... chyba, że przypadkowo to zrobiła.

Nie mogę się doczekać odcinka! Czemu ten czas tak się dłuży?

A, jeszcze jedna sprawa. Jeśli będzie dłuższy odcinek, to z piosenkami może być OK. Lecz jeśli zwyczajny, krótki, to ciekawi mnie, jak to zmieścili. Ale te 7 piosenek nie jest chyba pewne... prawda? Bo jeśli pewne, to możemy się spodziewać:

- dobrego odcinka

- średniego odcinka

- długiego odcinka

- najgorszego odcinka ever, or...

- THE BEST EPISODE EEEVEEER! :pinkie2:

Pozostaje czekać.

Niestety was rozczaruję co do długości... On będzie trwał 22 minuty...

:lol: Ten artykuł pisano zanim w ogóle pojawiły się doniesienia o tym, że odcinek ma być dłuższy... dokładnie to 2 dni temu. Poza tym autor z góry założył, że długość odcinka będzie normalna. Nie wiedział wtedy o 7 piosenkach. Dlatego też nadal obstawiam, że będzie on dłuższy.

A co jeśli masz rację?

tumblr_lsi1cutOwj1qflerw.jpg

Możliwe, ale lepiej być miło zaskoczonym, niż niemiło rozczarowanym...

Czy ktoś zauważył Derpy na niebie, jak Twi śpiewała o poranku w Ponyville?

Zaś taniec Spike'a przypominał mi raczej jakąś starą kreskówkę z serii Animaniacs czy coś niż Gangnam.

No dobra, zaczynacie mnie lekko niepokoić. Nadal nie chce mi się wierzyć, że upchają 7 piosenek w 22 minutach, ale warto rozważyć opcję takiego failu. Jeżeli faktycznie przedłożą formę nad treść to pozostanie nam tylko jedno wyjście.

Będziemy musieli wybrać 6 Bronies, którzy użyją Elementów Bulwersu by wystrzelić w kierunku siedziby Hasbro Tarreth'a z Wielkim Banującym Młotem Zagłady. Wtedy wszystko jakoś się odkręci, a ja będę nosił te wąsy.

1024px-Pinkie_with_mustache_S3E09.png

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts