Magenta Marvelous Napisano Październik 13, 2012 Autor Share Napisano Październik 13, 2012 OC'ki, OC'ki i jeszcze więcej OC'ków wykonanych na życzenie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 To jest przeprzeprzecudowne! Snow Wind wymiata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Wszystkie są Awesome Najlepiej ci wyszła Snow Wind, ponieważ uwielbiam technikę malowania ołówkiem, a dodać do tego dobre wykanie Dziękuję ci bardzo także za wykonanie Night Arrowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Pony Hayate! Boże jaka śliczna (żywa i tak śliczniejsza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Yaaaay ja jako kucyk! Chociaż nie rozumiem czemu moim CM jest gwiazdka xD w każdym razie jest super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 A właśnie dopiero dostrzegłem, że kolejna osoba chytrze zagrała z CM Night Arrowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ten trzeci jest świetny! Wow! Nie dorastam ci nawet do pięt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Luna w mundurze! Hayate jako kucyk! Muszę sobie te piękne rysunki wydrukować i powiesić na ścianie, to będę miał dobry humor i tyle wspaniałości codziennie, od rana SO MANY WONDERS Snails, mój przyjacielu, a może Ty byś zawitał do pracowni Magenty i złożył jakieś zamówienie? ;3 Nie jestem godzien, Królowo Złota Ależ Darling, kto jak kto, ale Ty z pewnością jesteś godzien. No i wykonam ten rysunek z przyjemnością, więc nie będzie to w żadnym razie zawracanie głowy- sama zaproponowałam zrobienie czegoś dla Ciebie. I'm The Element Of Generosity, afterall... Poooza tym jesteś Avatarem Sweetie Belle- czego się nie robi dla rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Prezent dla Arjena- wytrwał te jakże ciężkie dni, więc zasłużył na nagrodę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Yay! Pinkusia! Wow! Luna! Jestem pełna podziwu droga Magento. Ja nigdy nie narysowałabym czegoś takiego. Nawet gdybym całe życie nad tym pracowała. Twoje rysunki są epickie :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Bardzo piękne prace Panno Magento. Mam nadzieję że Nyx wyjdzie ci równie pięknie i epicko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Bardzo mi się podobają tylko że znalazłem 1 błąd A podzielisz się ze mną tym spostrzeżeniem? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Prezent dla Arjena- wytrwał te jakże ciężkie dni, więc zasłużył na nagrodę: http://imageshack.us/a/img825/729/skanowanie0020bd.jpg BOŻE UMARŁEM W TEJ SEKUNDZIE. Nic więcej mi do szczęście nie trzeba! Miliard całusów dla Maczi, a ja drukuje obrazek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Genialne rysunki, wielki + dla Ciebie i czekam na więcej bo cieszą oko nie mniej niż serial ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 http://puu.sh/1fvXq X-że nie mogło by być od tej strony Z tego co mi wynika to kopytko skąd tam jest? ale mogę się mylić, wolę być pewny. Faktycznie, teraz zauważyłam swój błąd, najmocniej przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Szukam powodu by hejcić twoje rysunki, ale nic mam do czego się dowalić. Rysujesz ślicznie, moje serce (te co trzymam w słoiku) jest rozradowane. Mag przestań być idealna bo to rola Trixie, a nie twoja. Kiedyś znajdę powód do hejtu, zawsze się jakiś znajdzie, ale jeszcze nie teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Jestem wdzięczna za miły komentarz od każdego z Was, Darlings! Pracownia Magenty po raz kolejny czeka na pierwsze 5 zleceń, które możecie umieszczać w tymże temacie. A więc nie krępujcie się, Moi drodzy i piszcie o tym, co Wam chodzi od dłuższej chwili po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Byłabyś tak miła i narysowała Spitfire? Będę wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Mój request - update telenoweli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Um... I może Surprise? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Flame Princess z Adventure Time jako kucyk? ._. Ale nie chcę się narzucać .-. Tutaj Flame Princess A tu przykładowo jako kucyk .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Może namaluj coś... co sama byś chciała :3 Tak dla odmiany. Ps. Wciąż jestem zachwycony Luną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Nyx, wersja kucykowa: Ciekawostki: *Cutie Mark oparty jest na symbolu starożytnej greckiej boginii, córki Chaosu...która jest matką m. in. Eris *Kwiat, który ma za uchem Nyx to night blooming Cereus, który kwitnie tylko nocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Jakaonajestcudoooownaaaaa! <3 <3 Baj de łej mam dla ciebie kolejne pokręcone zamówienie... Tylko nie kucykowe :3 Ale bardzo pokręcone i specjalne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Bardzo ładna Nyx... chociaż nie tą Nyx miałem namyśli... chyba że to nie jest ta Nyx którą dla mnie rysowałaś Panno Magento Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts