Magenta Marvelous Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 Oto ostatnio ukończone dzieło- czas na femme fatale z finałowego odcinka (wersja "opancerzona"): Na Teutatesa! Nawet nie zauważyłam, że brakuje jej kawałka nogi. MEA CULPA. I deserve for a punishment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Kurde... nie mam czego się przyczepić... Znowu... Genialny rysunek, naprawdę świetnie rysujesz! @ Marti: Nie martw się, sam sobie coś za niego zrobię... < Wyjmuje kartkę i pisze na niej 100 razy "naprawdę", podobno to pomaga xD > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Badass Nieźle wyszło, te zęby są kozackie ; > Aha, i jeszcze jedno. Genialny rysunek, na prawdę świetnie rysujesz! Lemuur... Naprawdę kiedyś Ci coś za tego orta zrobię... Wbijaj na gg, już ja Cię nauczę ortografii ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Nie żeby coś.. ale nie ma jednej tylnej nogi, widać tylko kopyto nie wiadomo skąd... Ale oprócz tego to ładnie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na ten temat, a teraz wchodzę, paczę i nagle... HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGG *umiera na zawał z powodu zaskoczenia pięknem tych rysunków* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Wow, super prace! Najbardziej lubię właśnie ołówek lub węgiel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Świetne Szkoda, że oglądanie takich prac mnie demotywuje :-/ , ale i tak Hail to the Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 To jest SUPER!!! Wielki talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 Mes amies, kolejna dawka rysunków specjalnie dla Was ( this time Raritymania + Discord): A nad tym męczyłam się najdłużej, kredki to twarde przeciwniczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 So... much... Rarity... Cóż można powiedzieć? Piękne arty. Nie masz przypadkiem konta na dA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 Mam, ale znajdują się tam różne, różniste prace, więc wybieram te związane z kucami i dobrej jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Zarzucisz linkiem? Z chęcią zawatchuję. Co do prac... przydługie ładowanie, a jak się załadują to znikają -.- Dlatego łatwiej mi będzie obejrzeć tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Ja i tak bym poprosił o link, jeśli nie masz nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 http://blueaugen.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Wreszcie się doczekałem . Najlepszy chyba Discord, just EPIC... Reszta oczywiście też super, ciekawy styl. Kolorowa Rarcia bardzo fajnie pokolorowana i... Dlaczego ja nie umiem rysować takich kwiatów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Jak już mówił (pisał....) Lemuur, Discord jest ... EPICKI .... reszta też jest ciekawa. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ja tu nic nie pisałem?! O nie, to trzeba poprawić. Rysujesz świetnie, naprawdę. Chciałbym robić cokolwiek tak dobrze, jak ty machasz ołówkiem te kuce. A z matmy podobno dobry jestem. Tylko więcej Pinkie bym prosił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Magento, kiedyż nowe arty?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 Wybacz Air, ale nie mam na razie tyle czasu, by poświęcić go na rysowanie (nie macie ocen- zawalamy was po uszy w klasówkach). Prawdopodobnie jutro coś narysuję, a że TISS chciałby więcej Pinkie Pie, to coś tam skrobnę. No i może jakąś Rarcię, ale co do tego, to nie mam pewności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ja ci mogę wybaczyć, ale co na to Sztuka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 Sztuka i ja tworzymy udany związek i kochamy się miłością bezwarunkową. Zrozumie- jak kocha to poczeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Oto, jak wygląda "praca" i relacje między członkami gazetki "Brohoof" : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 bardzo piękne rysunki ale moim zdaniem najlepiej ci wychodzą czarno-białe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Yay, zostałem narysowany przez Mag, no może to nie jest rysunek który wystąpił w Titanicu, no ale od czegoś trzeba zacząć poza tym gołąb pokoju mnie rozwalił (zimny Lech też ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Yay, zostałem narysowany przez Mag Podejrzewam, że to nie był ostatni raz ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts